Kulaklık Önerisi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RotKerim
    RotKerim's avatar
    Erkek

7.1 kulaklık arıyorum. f/p önceliğim max 150 verebilmeyi düşünüyorum. aklımda şu var 

https://www.hepsiburada.com/bloody-g437-7-1-gamer-mikrofonlu-kulaklik-pm-HB00000BSEBT

ama fiyat bandımın üstünde.

ali expressten gerçek 7,1 gelir mi?

https://tr.aliexpress.com/item/V9-Game-Headphone-7-1-Channel-Noise-Reduction-Headset-w-Mic-for-PC-Laptop/32960244129.html?spm=a2g10.10010108.1000016.1.7d5b185fEYNRBE&isOrigTitle=true

bir de şöyle birşehy buldum ali den

RotKerim tarafından 04/Nis/19 22:33 tarihinde düzenlenmiştir

Fuck Mobb Deep Fuck Biggie Fuck Bad Boy as a staff record label and as a mother fuckin crew. En büyük hayalimi sordu geçenlerde birisi Midtown metrosundan inip Broadwayde bir kaç tur attıktan sonra Union Square Park karşındaki Starbucksda bir kahve içmek.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yolbulucu
    yolbulucu's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo

youtube da alide ki urunleri deneyenler oluyo onlardan bakip alabilirsin hagi

29.99cm, titanyum kaplamalı, çift damarlı, su ve yağ soğutmalı.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CaniSokucu
    CaniSokucu's avatar
    Erkek

İkinci el olur dersen Sades a7 var bende hocam.

Şafak 1152!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RotKerim
    RotKerim's avatar
    Erkek
    CaniSokucu bunu yazdı

İkinci el olur dersen Sades a7 var bende hocam.

düşündüğün fiyat nedir?

Fuck Mobb Deep Fuck Biggie Fuck Bad Boy as a staff record label and as a mother fuckin crew. En büyük hayalimi sordu geçenlerde birisi Midtown metrosundan inip Broadwayde bir kaç tur attıktan sonra Union Square Park karşındaki Starbucksda bir kahve içmek.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheM4D
    TheM4D's avatar
    Erkek

hiçbiri gerçek değil ki gerçek 7.1 kulaklık arıyorsun?

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    weskeyy
    weskeyy's avatar
    Erkek

Dünya da sesin mimarı Japonlar bu alanda aklıma gelen yamaha bir tane kulaklığı var ipten beter adamı bağlayıp as yani sağlamlık kablolardan başlıyor ama hakkını fazlasıyla verir Toyota Mercedes gibi düşün Mercedes e 10 yılda 10 Mercedes parası verirsin Toyota 10 yıl da sana 10 Toyota parası verir bunun gibi düşün. 🤨 

weskeyy tarafından 05/Nis/19 04:47 tarihinde düzenlenmiştir

Bedenin BAKİRE olmasi onemli degil,Yeterki ruhun OROSPU olmasin!!!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cesnist
    Cesnist's avatar
    Erkek

7.1 ve 150 TL ? 150 dolares belki hocam naptın. O fiyatlarda alacağın 7.1 gerçek olmaz mixerla saçmalamışlardır 1000 tl civarı olur gerçekleri.

طדṮ
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tri
    tri's avatar
    Erkek

https://www.itopya.com/kingston-hyperx-cloud-ii-71-kirmizi-gaming-kulaklik/ 

bunu kullanıyorum gayet memnunum hocam

fiyatı yüksek ama oyun işleri için en çok kullanılan kulaklık

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    O Şimdi Astek
    deja-vu
    deja-vu's avatar
    Erkek

https://www.amazon.com/RAZER-TIAMAT-7-1-V2-Unidirectional/dp/B071ZN5PJF/ref=sr_1_1?keywords=tiamat+v2&qid=1554450016&s=gateway&sr=8-1

hayalimdeki, denemek istediğim bebiş.

Dostum gerçek 7.1 dediğin aha üstteki kulaklık ve bu bile ses kartı istiyor. Eğer onboard ses kartım ile kullanıcam diyorsan vaz geç o işten. 

Sanal 7.1'e gelirsek. Steelseries arctis 7 2019 edeition var. Dts:x 2.0 versiyonlu ve 7.1 var mı yok mu hiç belli olmuyor, artı olarak 7.1 aktif ettiğimde baslar bildiğin boğulmaya başlıyor hiçbir zevk alamıyorum izlediğimden, oynadığımdan.

Yani anlayacağın eğer gerçek 7.1 arıyorsan

tiamat v2 + iyi bir ses kartı (tavsiyem sound blaster z, araştırmalarım sonucunda bu kartla en uyumlu şekilde çalışmış)

yok sanalda da idare ederim diyorsan logitech g933 veya steelseries eşdeğer olarak arctis 7-5, veya yine razer'dan deneyebilirsin.

En son olarak creative bir modül çıkarttı https://sxfi.com/  fakat bunda da belirli kulaklıklarla kullanabiliyorsun.

Kısaca, kesenin ağzını aç 150tl ye normal kulaklık yok :D

Almanya Fatihi
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Janitschar
    Janitschar's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

oyuncu mouse'u,mekanik klavye'si,kulaklığı,speaker'i koltuğu çin keraneli ışıklandırmalı kasalar,mouselar,klavyeler derken herifler yeni bir sektör icat ettiler

bence oyun için bu tip mühimmatlar aşırı abartılı ve pahalı

benim zaten kafa mekanik klavye sesini kaldırmıyor

Bende kulaklık dünüşüyorum :) :) :) lakin bu oyuncu kulaklıkları ses kaydı için standart bir ses kalitei sunar mı ? bilmiyorum...Bilgisi olan varsa yeşillendirsin

Acaip derecede agresifim !
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RotKerim
    RotKerim's avatar
    Erkek

valla dediğim gibi veya demediğim gibi cok anlamam ses olayından, biraz araştırdım benim aradığım özellik 7.1 değil de surround özelliği galiba. yani sesin yönünü daha net anlayabileceğim bir kulaklık arıyorum diye güncelleyeyim

Toplam Hit: 2240 Toplam Mesaj: 14
kulaklık 7.1