Kullandığınız Ucuz Yollu Yabancı Vps Var Mı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    overbite
    overbite's avatar
    Erkek
    ElizaBeTH bunu yazdı

vpn kurmayı anlatabilmen mümkünmüdür ,?

Mümkündür, önce şunu söyleyeyim bu anlatacağım PPTP (Point-to-Point Tunneling Protocol) çözümü için:

Önce benim kullandığım VPS gibi bir panel olduğunu varsayarak aşağıdaki gibi yeni bir ubuntu kurulumu ve PPP (Point-to-Point Protocol) aktif edilmesini göstereyim. (Bir iki tıklamayla basit bir olay.)

Böylece Ubuntu yüklendi, şimdi TUN/TAP ve PPP aktifleştirilmeli:

Bunlardan sonra SSH (Secure Shell) ile VPS'e bağlanıp bir önceki adımda aktifleştirdiğimizin gerçekten aktif mi değil mi kontrolünü yapalım. (Windows kullananlar PuTTY kullanabilir.)

Şimdi şu komutu verelim:

cat /dev/ppp

Çıktısı şu şekilde ise düzgün çalışıyordur:

cat: /dev/ppp: No such device or address

Eğer başka bir çıktı verirse VPS panelinden ticket açarak (genellikle help menüsünde olur) ilgili kişiye PPP'ü aktifleştirmesini rica edin.

İngilizce bilmiyorsanız aşağıdaki mesajı yapıştırabilirsiniz.

Hi,

I'm trying to install PPTP server, please can you activate PPP for my VPS.

Thank you.

Onlar halleder, geri dönüş yaptıklarında ticket'ı kapatın.

Şimdi PPTP sunucuyu kurmak için debelenmeyip bir şahsın yazdığı scripti kullanalım. Sırasıyla aşağıdaki komutları verin.

cd /

wget http://www.putdispenserhere.com/wp-content/uploads/pptpinstall.sh
    chmod +x pptpinstall.sh
    sh pptpinstall.sh

Son komuttan sonra yeni kurulum mu yapmak istediğinizi yoksa kurulu sunucuya yeni bir kullanıcı eklemek mi istediğinizi soracak. Yeni kuracağımız için 1 yazıp Enter tuşluyoruz.

Sonra PPTP sunucuya bağlanmak için oluşturulacak hesap için sırasıyla kullanıcı adı ve şifre belirleyeceğiz. Kullanıcı adı ve şifrede Türkçe karakter kullanmamaya özen gösterip, şifrenin biraz uzun ve büyük harf, küçük harf, rakam içermesi tavsiye edilir.

Bundan sonra sunucu hazır. Şimdi evimizdeki bilgisayardan PPTP sunucumuza bağlanalım.

Windows 7 kullanıcıları için bu şöyle gerçekleşiyor.

Bu en son ekran sizde çıkmayabilir, aşağıdan devam edebilirsiniz.

Burada "İnternet Adresi:" kısmına VPS'inizin IP adresini yazıyorsunuz ben 111.222.111.222 yazdım örnek olarak,

"Hedef Adı:" kısmına canınız ne isterse onu yazın.

Burada ise PPTP sunucusunu kurarken yazdığımız kullanıcı adı ve şifreyi giriyoruz.

Artık PPTP sunucunuza bağlanabilirsiniz. Bilgisayar açıldığında bağlantı otomatik kurulmaz, kendiniz bağlanmalısınız. Bu da şöyle:

Benim kırımı renkle karaladığım yerde "Hedef adı:" kısmına ne yazdıysanız o yazacaktır.

İyi günler

ulan bir susar mısın?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Juncteus
    Juncteus's avatar
    Erkek
    overbite bunu yazdı
    ElizaBeTH bunu yazdı

vpn kurmayı anlatabilmen mümkünmüdür ,?

Mümkündür, önce şunu söyleyeyim bu anlatacağım PPTP (Point-to-Point Tunneling Protocol) çözümü için:

Önce benim kullandığım VPS gibi bir panel olduğunu varsayarak aşağıdaki gibi yeni bir ubuntu kurulumu ve PPP (Point-to-Point Protocol) aktif edilmesini göstereyim. (Bir iki tıklamayla basit bir olay.)

Böylece Ubuntu yüklendi, şimdi TUN/TAP ve PPP aktifleştirilmeli:

Bunlardan sonra SSH (Secure Shell) ile VPS'e bağlanıp bir önceki adımda aktifleştirdiğimizin gerçekten aktif mi değil mi kontrolünü yapalım. (Windows kullananlar PuTTY kullanabilir.)

Şimdi şu komutu verelim:

cat /dev/ppp

Çıktısı şu şekilde ise düzgün çalışıyordur:

cat: /dev/ppp: No such device or address

Eğer başka bir çıktı verirse VPS panelinden ticket açarak (genellikle help menüsünde olur) ilgili kişiye PPP'ü aktifleştirmesini rica edin.

İngilizce bilmiyorsanız aşağıdaki mesajı yapıştırabilirsiniz.

Hi,

I'm trying to install PPTP server, please can you activate PPP for my VPS.

Thank you.

Onlar halleder, geri dönüş yaptıklarında ticket'ı kapatın.

Şimdi PPTP sunucuyu kurmak için debelenmeyip bir şahsın yazdığı scripti kullanalım. Sırasıyla aşağıdaki komutları verin.

cd /

wget http://www.putdispenserhere.com/wp-content/uploads/pptpinstall.sh
    chmod +x pptpinstall.sh
    sh pptpinstall.sh

Son komuttan sonra yeni kurulum mu yapmak istediğinizi yoksa kurulu sunucuya yeni bir kullanıcı eklemek mi istediğinizi soracak. Yeni kuracağımız için 1 yazıp Enter tuşluyoruz.

Sonra PPTP sunucuya bağlanmak için oluşturulacak hesap için sırasıyla kullanıcı adı ve şifre belirleyeceğiz. Kullanıcı adı ve şifrede Türkçe karakter kullanmamaya özen gösterip, şifrenin biraz uzun ve büyük harf, küçük harf, rakam içermesi tavsiye edilir.

Bundan sonra sunucu hazır. Şimdi evimizdeki bilgisayardan PPTP sunucumuza bağlanalım.

Windows 7 kullanıcıları için bu şöyle gerçekleşiyor.

Bu en son ekran sizde çıkmayabilir, aşağıdan devam edebilirsiniz.

Burada "İnternet Adresi:" kısmına VPS'inizin IP adresini yazıyorsunuz ben 111.222.111.222 yazdım örnek olarak,

"Hedef Adı:" kısmına canınız ne isterse onu yazın.

Burada ise PPTP sunucusunu kurarken yazdığımız kullanıcı adı ve şifreyi giriyoruz.

Artık PPTP sunucunuza bağlanabilirsiniz. Bilgisayar açıldığında bağlantı otomatik kurulmaz, kendiniz bağlanmalısınız. Bu da şöyle:

Benim kırımı renkle karaladığım yerde "Hedef adı:" kısmına ne yazdıysanız o yazacaktır.

İyi günler

Hocam öncelikle eline sağlık anlatım için , pek bilmediğim için soruyorum. Bu VPN ne işe yarıyor yani sana avantajı ne ? 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    overbite
    overbite's avatar
    Erkek

Değişik kullanım alanları var,

-birisi ip adresini gizlemek için kullanıyor

-birisi üni. kütüphanesinde torrent yardırıyor

-birisi sadece amerika ip kabul eden bir site kullanıyor

-birisi devletin engellediği sitelere giriyor

-birisi Türk ip'lerini engelleyen sitelere giriyor

-birisi ingilizce web tarayıcısı ile google'a giriyor, Türkçe sonuçlar çıkmasın diye

-biz de kovboyla (Mürit-kovboy287) vpn'e bağlanıp minecraft oynamıştık. (lan game) (bağlanan herkes aynı ağda olur)

ihtiyaca göre liste uzar tabi

ulan bir susar mısın?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Juncteus
    Juncteus's avatar
    Erkek
    overbite bunu yazdı

Değişik kullanım alanları var,

-birisi ip adresini gizlemek için kullanıyor

-birisi üni. kütüphanesinde torrent yardırıyor

-birisi sadece amerika ip kabul eden bir site kullanıyor

-birisi devletin engellediği sitelere giriyor

-birisi Türk ip'lerini engelleyen sitelere giriyor

-birisi ingilizce web tarayıcısı ile google'a giriyor, Türkçe sonuçlar çıkmasın diye

-biz de kovboyla (Mürit-kovboy287) vpn'e bağlanıp minecraft oynamıştık. (lan game) (bağlanan herkes aynı ağda olur)

ihtiyaca göre liste uzar tabi

Hocam peki proxy ile Vpn'in farkı nedir ?

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    telekom
    telekom's avatar
    Erkek
    Hacklenmeden once r10'da yillik $1 a amazon aws ile ilgili bir konu acmistim.
    Free aws olarak arattir, sanal kart kullan.

vatandaşa kafam girsin!..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meczup
    1049
    1049's avatar
    Homo

Hocam 1-2 hafta oldu-olmadı chicagovps 'nin sql dosyasını çekmişlerdi. 3k üyelikli veritabanını upload etmişlerdi. Şifrenizden pek emin değilseniz şimdiden değiştirin derim. İlgili veritabanı linki: http://www.mediafire.com/?ut5a3q8lupk5azz

dudaklarına değen yağmur bir parça rujundan çalar. dudaklarına değen yağmur bile, bir parça rujundan çalar. benim değemediğim o dudaklarına değen yağmur, bir parça rujundan çalar. // bi gün buralarda yeni bir ağaç yeşerecek ve biz gölgesinde mürekkepler tüketeceğiz //
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GUS
    GUS's avatar
    Erkek

çizik

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MustyKTE
    MustyKTE's avatar
    Erkek
    AbdullahAzad bunu yazdı

https://www.digitalocean.com

5 dolar ve ssd diskler.

proxy server olarak kullaniyorum.

apoyla ben kulllanmaktaym abi. 
    uzak masaüstünü de halllettim naaabeeer :D 

hşşşt.. instagram.com/m.cebecioglu
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SerYolcu
    SerYolcu's avatar
    Erkek

VPS Özelliklerinde Cpanel yok görünüyor..

Peki ben bu VPS e mysql isteyen bir site kursam,

Cpanelsiz işlemlerimi halledebilir miyim?

Ondan çocuk olmamıştır (Kimsenin babası değildir). Kendisi de doğmamıştır (kimsenin çocuğu değildir). İhlas Suresi 3 üncü ayette bunlar yazar.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    telekom
    telekom's avatar
    Erkek
    SerYolcu bunu yazdı

VPS Özelliklerinde Cpanel yok görünüyor..

Peki ben bu VPS e mysql isteyen bir site kursam,

Cpanelsiz işlemlerimi halledebilir miyim?

Veri tabani islemlerini buyuk olasilikla phpmyadminle yapiyorsundur, cPanel'e bagimli degilsin. kisacasi halledebilirsin.

vatandaşa kafam girsin!..
Toplam Hit: 4462 Toplam Mesaj: 24