Kullanılan Tüm Soyisimler Lazım
-
Selam,
Tüm soyisim listesini nereden bulabilirim bildiğiniz bir yer var mı?
Türkler için geçerli olacak tabi.
Teşekkürler
-
Tıkla bak. ( Karakter Hatası )
Karakter hatası olmayan : Tıkla
Edit: Türkçe karakter problemi çıkmış bir dakika düzelteyim.
Edit2: düzeltildi.
-
sağol @TheKorsans burda oldukca fazla var ancak yetersiz. Haliyle daha fazlası lazım.
-
bir yerden baslamak lazim demi
soy ismim yaman hocam
-
o kadar soy isimi ne yapıcan biri a harfi yazınca a harfi ile başlayan soyisimlerin mi cıkmasını gibi bişimi yapıcan ne yapıcan... çok merak ettim.
-
narkozMRT bunu yazdı:
-----------------------------o kadar soy isimi ne yapıcan biri a harfi yazınca a harfi ile başlayan soyisimlerin mi cıkmasını gibi bişimi yapıcan ne yapıcan... çok merak ettim.
-----------------------------Bi kaç yüz milyon arattırma yapmam lazım o yüzden lazım.
O dediğinde yapılır tabi ilerde :)
-
ayamann bunu yazdı:
-----------------------------bir yerden baslamak lazim demi
soy ismim yaman hocam
-----------------------------Gökyüzünde yıldız saymak gibi hocam bu tek tek olcak iş değil :)
-
elimde 199 600 kişinin tc si, adı ,soyadı ,adresi vb bilgiler olan veritabanım var mükerrer soyadları çıkartırsam elimde 19 000 soyad falan kalıyor fiyat konuşalım istersen :)
-
cemnet bunu yazdı:
-----------------------------narkozMRT bunu yazdı:
-----------------------------o kadar soy isimi ne yapıcan biri a harfi yazınca a harfi ile başlayan soyisimlerin mi cıkmasını gibi bişimi yapıcan ne yapıcan... çok merak ettim.
-----------------------------Bi kaç yüz milyon arattırma yapmam lazım o yüzden lazım.
O dediğinde yapılır tabi ilerde :)
-----------------------------neyin peşindesin hoca :D
-
Sharp bunu yazdı:
-----------------------------elimde 199 600 kişinin tc si, adı ,soyadı ,adresi vb bilgiler olan veritabanım var mükerrer soyadları çıkartırsam elimde 19 000 soyad falan kalıyor fiyat konuşalım istersen :)
-----------------------------Sağol ama bende daha fazlası var. Eksiksiz bir liste oluşturmak şuan amacım. İş paraya kalsa ooo ooooo...
-
Şu zamanında avukatlara satılan bir db vardı
Elinde olan pm atarmı güzel bişeydi o