Kullanıp Da Unutamadığınız Cep Telefonu Var Mı ?
-
Nokia 3510 unutamam o telefonu kocamandı ama güzeldi oyunlarıda mükemmeldi :/
-
otuzbirçiftsıfır
-
cyb3rt1m3 bunu yazdı:
-----------------------------
Sony'nin antenli kapalı bi telefonu vardı modelini hatırlamıyorum,şimdi bulabilsem kullanacağım yine :D
-----------------------------t10 galiba biraz gelısmıs ıse t28 ;D
-
Razorback bunu yazdı:
MMB bunu yazdı:
5210 turuncu kabına hastaydım :)
Aha bende mavisi vardı gözümden sakınırdım telefonu.Sonra deniz şortunun cebinde unutum bodoslama denize atlayınca sakınan göze çöp battı tabi =)
-----------------------------aslında su gecimez bu cihaz
tabi orjinal kapaksa
ben ericsoon 688 hastasıydım
çelik kasa kısa anten takılabilir arkası mandallı kod melodi girilebilir 3 satır ekran ayrıyetten saati b ile var :)
-
Nokia 3100 Nokia 6230i
-
olmaz mı 3210 az atılmadı benim tarafımdan duwarlara ,))
-
hiç unutulurmu 8110.. matrixte bilem vardı...
-
UmuT38 bunu yazdı:
siemens x1
-----------------------------sx1in hastasıydım bir zamanlar :D az uraşmadım bu telefonla,hatta başka sx1cilerle tanışıp muhabbet kurmuştuk fln...Zamanında Telefonların "Harley Davidsson"ıydı bu telefon :P bi yaşam tarzıydı :D en sevdiğim bu olmuştu.
-
wasd bunu yazdı:
UmuT38 bunu yazdı:
siemens x1
-----------------------------sx1in hastasıydım bir zamanlar :D az uraşmadım bu telefonla,hatta başka sx1cilerle tanışıp muhabbet kurmuştuk fln...Zamanında Telefonların "Harley Davidsson"ıydı bu telefon :P bi yaşam tarzıydı :D en sevdiğim bu olmuştu.
-----------------------------süper bir telefondu ya.. bir idoldü herkes için vosvoscular nasıl vosvosunu severse x1 cilerde telefonunu severdi. bende hala bir tane sıfırı vardır bunun. kasamda ;)
-
tabiki 8310 (:
hastalıktı be