Kum Gibi‘Ye Ruslardan İnce Ayar...
-
Ahmet Kaya'nın en sevilen şarkılardan "
Kum Gibi" Rusça'ya çevrildi. Rusya'nın 30 yıllık punk rock grubu "
Sektor Gaza" Ahmet Kaya'nın Kum Gibi şarkısına Rusça sözler yazıp söyledi. Grup şarkıya Lyubov' Raskumarennaya adını verdi. Büyük beğeni toplayan şarkıya grubun hayranları temsili klip çekti. http://www.youtube.com/watch?v=g3xx51glRHY
Her ne kadar müzik tanıdık olduğundan kulağa hoş gelse de adam ölü gibi söylemiş hiç ruh yok şarkı da
gerçi sözlerin anlamını bilmiyoruz bu da önemli bir etken...
la bir de 3.35 ten itibaren ne anlatılıyor şarkı da bunu çok merak ettim
niye hopluyor o gacılar :)
-
ahmet kayanın da sesi borazan gibi şöyle bi düşününce. onun şarkılarına hayat veren yusuf hayaoğlu. gerisi yalan. yanlış adam meşhur olmuş.
-
bu ne polifonik müzik gibi :D
-
Daniel-Koo bunu yazdı
hakikaten, sazını bağlamasını eksik etmeseler iyiymiş
Prometheus bunu yazdıahmet kayanın da sesi borazan gibi şöyle bi düşününce. onun şarkılarına hayat veren yusuf hayaoğlu. gerisi yalan. yanlış adam meşhur olmuş.
ben çok seviyorum usta beğenerek seviyorum adamın sesini. yusuf hayaloğlunun katkısı nedir?
-
-
Sovyetlerden kalmış enstrümanlarla çalmışlar.Birde bu nası 30 yıllık punk grubu:)
-
Hoplama içilenlerden dolayı olmasın :)
-
noname bunu yazdıDaniel-Koo bunu yazdı
hakikaten, sazını bağlamasını eksik etmeseler iyiymiş
Prometheus bunu yazdı
ahmet kayanın da sesi borazan gibi şöyle bi düşününce. onun şarkılarına hayat veren yusuf hayaoğlu. gerisi yalan. yanlış adam meşhur olmuş.
ben çok seviyorum usta beğenerek seviyorum adamın sesini. yusuf hayaloğlunun katkısı nedir?
adamin sesi borazan gibi olsa bile kaldi ki bana gore muhteşem bi sesi var yorumunu da mi hiçe sayiyorsun hocam o ses o yorum ve yusufun besteleri bence güzel adamda birleşmiş -
Şarkının amına komuşlar. Daniel-Koo'nun dediği gibi resmen polifonik müzik gibi.
-
Daniel-Koo bunu yazdı
insanlarda 5110 varken sonyericson t310 hediye gelmişti taa 2001 de fılan sanırım o sıralarda tam net hatırlamıyorum renkli ekrandı mıllette 5110 lar fılan varken .ona turkcellden den polifonik melodiler indiriyordum o geldı aklıma aynı o kıvamda .
bu parçayı zıyan etmısler müyap a bildirelim hemen ahmet kayaya hakaret lan bu
-
videodaki filmin adı neydi bilen varmı arkadşalar