Kum Torbası Asmak ?
-
O dübeller çok sağlam eyvallahta genelde sorun betondan çıkıyor belli bir zaman sonra darbelere dayanamayıp düşmekte, onun yerine saten tavanda beton içinden geçmekte olan demirler var onlardan birine denk getirip monte ettınmı tamamdır en sağlamı bu .
-
kum torbasını eve asmayı bende denedim her türlü dübel her türlü vida kullandım tutmuyor
inşaatçılardan yardım istedim
dedilerki binanın statik projesinin olması lazım inşaat demiriini bulup kum torbasının kancasını oraya takmak lazım yoksa taşımaz dediler
hea istiosanız proje olmadanda bakarız fakat tavan kostepek yuvası gibi olur bosuna ek ucret cıkarmaya gerek yok dediler :D
-
taekwondo bunu yazdı:
-----------------------------
O dübeller çok sağlam eyvallahta genelde sorun betondan çıkıyor belli bir zaman sonra darbelere dayanamayıp düşmekte, onun yerine saten tavanda beton içinden geçmekte olan demirler var onlardan birine denk getirip monte ettınmı tamamdır en sağlamı bu .
-----------------------------evet..
bul bi kiriş patlat birazcık as binanın demirine . mis...
ama ben sana boşver spor merkezine git orda çalış derim
-
koridor gibi bi yere demir koyup ona assan olmaz mı? :S "T" şeklindeki gibi :D
-
kronik bunu yazdı:
koridor gibi bi yere demir koyup ona assan olmaz mı? :S "T" şeklindeki gibi :D
-----------------------------güzel fikir ama biraz çetrefilli.. her iki duvarı yandan delcen de sonra zartta zurtta :D
-
hoca şuna bi bak işini görür ya da öle bişey yap
-
bu torbaların bi de ayaklı modelleri vardı
-
baris_ekin bunu yazdı:
bu torbaların bi de ayaklı modelleri vardı
-----------------------------ayaklı kum torbasına tekme atmak kasar biraz.hedef olarak ayaklı kum torbalarının insan silüeti olanlarıda var
-
bnde astırcaktm bi aralar bizim tavan alçı tavan oldundan olması :\ tavana onu bilen birinin takması lazm çelik oldugundan kum torbasını tasır o
-
Tavan çöker, yok sitatik proje lazım, yok demire denk getir diyen arkadaşlar yapmayın etmeyin yahu:) Atıp tutmayın bilmediğiniz şeylerde hemen
O kum torbasının ağırlığı normal bir betonarme binada devede kulaktan bile daha küçüktür. Senin benim vucudumuz da ki bir kıl bedene kadar yükse o kum torbasıda binaya o kadar yük. Bunlara artı olarak tavan zaten tabliyedir kolay kolay delinmez birde bunun üstüne arkadaşın sorduğu inşaatcı gibi demire denk getirirsen sittin sene delemezsin:) Hacı senin bir korkun olmasın nalburiyecilere git yada civatacılara büyük dubel al ve kalın çengel vida bunlar işini görür. Yada iki tane beton çivisini çakıp arasına ufak bir zincir geripn zincire asabilirsin. Bunların hiç biri olmazsa gideceğin nalburiye sana mutlaka bir yol gösterir