folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Kumandalı Motorlu Oyuncak Uçak Hakkında.

Kumandalı Motorlu Oyuncak Uçak Hakkında.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek
    abi bu motorlu uçaklar oluyor mozatla neyim çalışıyor bunları nerde bulabilirim vede ka. paradır ne kadar ağırlık taşıyabilirim kaç gram taşır daha doğrusu :)

reneylegeçen dialog

' BuZuL -Açılacak domain ve hostları lütfen bildiriniz...:
    hocam bu uçakta motor filan varmı
    yoksa rüzgar gücümü
    youtube.com/renegadealien - artık public takılıyorum:
    videoları izlemedinmi abi
    ?
    motor testi yazıo
    yok yok uçak yapmam lazım yada uçak bulmam lazım
    lisede hocama sölemiştim bok yaparsın demişti
    öyle kırılmıştı hevesim
    bok yaparsın
    o zaman satın alırım
    bok ucurursun
    ' BuZuL www.zirvesoft.com - Açılacak domain ve hostları lütfen bildiriniz...:
    o zaman uçan balona bağlarım
    kolaymı sanıon onu ucurmayı
    ' BuZuL www.zirvesoft.com - Açılacak domain ve hostları lütfen bildiriniz...:
    nie yav motoru vardöndümü uçar

link verebilecek varmı? satında alabilrim farketmez yeterki ufak digital cam taşısın azda ucuz olsun :)

renenin uçak : http://www.youtube.com/watch?v=ZNR_wkWG8Ys

böle bişey lazım banada :Dbilgisi olanlar az yazsın

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek
    Abicim modelcilik başlı başına bir uğraş işidir..

13 yaşımdan beri uğraşıyorum Türk hava kurumunun model ucak başlangıc, model ucak tekammüli model ucak roket kurslarına gittim. Model rokette kupa aldımi 13 yaşımda başladım sayısız planör yaptım 21 yaşımda ilk radyo kontrollümü thkdaki mustafa hocamın gözetiminde 3.5 ayda yaptım...

Model ucağın pilotluğu, gerçek ucak pilotluğundan daha zordur, çünkü ucak sana gelirken sola dönüosa senden giderken sağa döner...

Saatte 100 km hızla giderken en ufak bi dalgınlığında milyarlarının yok edeceğin, en ufak bi kazada karşıdakinin yara almadan öldüreceğin dakikada 10.000 kusur devir atan nitro metanla calışan bi ucak o videoda gördüğün...

1.5 milyarlık bi emeği en ufak bi hareketinde yok olacaktır ve kumandasından 32 farklı komutu yerde ve hafadayken ayrı ayrı vermen gerekecek..

Bu iş yerde araba sürmeye benzemiyo... Aylarca kursunu aldım aylarca model pilotluğu için uğraştım.. Sol gözümü kaybediyordum bu sevda için...

Ha sen ucurmayı geçmişsin bide camera takacaksın :) Boingmi sandın la bunu :)

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek
    bu arada kumandalu motorlu ucak değiğl onun adı :)

R/C AirPlane yada Radyo/Kontrollü benzinli 52lik motorlu üstten kanatlı bi piper cup...

İlk posta ucaklarının 1/6 oranında küçültülmüş hali...

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adanakebap
    Khaine
    Khaine's avatar
    Erkek
    benim bu model uçaklar hakkında merak ettiğim konu üstüne bomba koyup, çarptığı anda patlamasını sağlamak, fakat deyince patlamasıyla ilgili henüz bi sistem geliştiremedim hertürlü yardıma açığım ;)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scuderia
    scuderia's avatar
    Erkek
    eniştem thkda çalışıyodu kuzenle bana almış böyle motorlu kumandalı bi uçak çok güzel bi şekilde uçurdukta çok feci bi biçimde indirdik aleti.sen uçak alacana helikopter al daha kolay kamerayıda takarsın hem sabitte kalabiliyo havada heralde...

l enfer c est les autres Sartre ...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    efsun
    efsun's avatar
    Erkek
    ben lisedeyken 5 ayda maket uçak yapmıştım gayette güzeldi 70 metre falan uçuyodu yapması sabır işi istiyor çünkü her parçası emek gerektiren bir iş...el becerisi ve sabır çokönemli ayrıca uçurmak konusunda rene haklı biz gösterilerini seyrederken adam yere indiriken sol kanadını parçalamıştı uçağın, gözünden gelen yaşı gördüm adamın o derece acı verior insana =) ayrıca seninki bir anlık heves daha gövdeyi tamamladan bırakırısn abü hiç başlama alıcam diorsanda öle satan zor bulursunn hobi mağazlrına bak ama fiatları uçuk D:

Her türlü piping işleriniz itina ile yapılır.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ir2
    ir2's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası Developer Madalyası
    Erkek
    hoca kameranın bi masrafı yok radyo kontrollü bisürü kamera var küçük lcd ekrandna izlenilen fakrlı bi radyo frekansında dinler onu koyarsın ama uçakda denge problemi var ayrıca uçak çok hızlı napcan en krlaı helikopter ben kafaya kodum 2 milyar gibi bi para koyacam kamerası ve havatüpü fırlatıcısı olan bi helikopter yapıcam. yapılmışını gördüm discoverychannel da hobici admalar yapıodu bi yarışma için.. kamera yoktu gerçi ama kamerada takılır onunda çektiği alanı az die duyduydum.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Bilgi/Destek Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Bende helikopter yapmak istemiştim amk zamanında unutuldu gitti :)

λ
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ir2
    ir2's avatar
    Erkek
    b arada havatüpüyle plastik mermi attırıcam
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ir2
    ir2's avatar
    Erkek
    aslında şeyde olur lan şimdi aklıma geldi pda lar varya wireless bağlanabilen alacan pda bağlıcan nete pdayada visual studioda yazılmış bi şeyyapcan ordan comportlarına 2-3 bişey bağlıcan falan fıstık (: yok yok vazgeçtim
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scuderia
    scuderia's avatar
    Erkek
    http://www.hobbytime.com.tr/web/ aha burda hazır yapılmışı var kamerada takarsınız hava tüpüde...

l enfer c est les autres Sartre ...
Toplam Hit: 4839 Toplam Mesaj: 19