Kumarhane Soymanın Cezası Varmıdır Kafama Takıldı
-
Şimdi şeytanın pabucu izlerken aklıma geldi şimdi kumarhaneyi soysak suçmudur?
Türkiyede kumarhane açmak yasak doğal olarakta kazanılan para kirli para
şimdi tutuklansa hırsız kumarhane sahibi para benim diyemez
kafam karıştı :) aklıma takıldı bir tartışalım tbt de dedim :)
-
tartışmaya ne gerek var ehlivukuf umuz var :)
-
cezasını bilmemde nerde öle kumarhane soyacak babayigit göstersene
edit:yakalarlarsa şişeye oturtabilirler
-
la bırag ya :F soysam bende soyarım orası kolayda yakalanmamak gerek :G aslında yakalansamda bişi olmaz amma neyse ..
-
resmi olarak para benim diyemez ama
gayri resmi olarak seni "abi yapma dur" diyemez hale getirirler..
-
Hacı Türkiye'de açmak yasak kendi ağzınla söylemişsin o yüzden kumarhane açanların yüz%99.99 u mafyanın elinde onun için soyarsan arkadaşın dediği gibi şişeye oturturlar adamı :D
-
yakalanmazsan suç değildir. Yakalanırsan kumarhanenin sahibi kendi hukuk sistemine göre yargılar seni. Artık ne yapar bilemiicem.:D
yoksa adam kumarhanem soyuldu diye savcılığa başvuracak hali yoqya. tabi suç sayılması kumarhanenin sahibine görede değişebilir.
büyük bi ihtimalle yakalanırsan cırılçıplak soyarlar veeee eline bi kola şişesi bunu kaybet diyebilirler :D:D
-
arkadaşım ben mafyayı sanki bilmiyorum sanki düşünmedim biliyoruz herhalde
ben hukuki soruyorum
-
Yasaya göre kumar yasaktır lakin Türk Vergi Hukukuna göre yasak olmasına rağmen kumar ve haksız kazanç elde edenlerin kazançları vergiye tabidir. Bu durmda kumarhaneyi soymakta yapılan işin hırsızlık sıfatını taşıdığından suç olarak nitelenir.
-
marlon20 bunu yazdı:
-----------------------------
Yasaya göre kumar yasaktır lakin Türk Vergi Hukukuna göre yasak olmasına rağmen kumar ve haksız kazanç elde edenlerin kazançları vergiye tabidir. Bu durmda kumarhaneyi soymakta yapılan işin hırsızlık sıfatını taşıdığından suç olarak nitelenir.
-----------------------------yasak olan şey nasıl vergiye tabi? vergi mükellefiyeti ne sıfatla açılacak ?
-
vardır....adam aynı gün kumarhaneyi birahaneye çevirir senide birahane soyaktan içeri atarlar
not:şişeyi göze aldım siz hukuksal yönünü söyleyin diosun yani (: