Kuralların Uygulanmayacağını Mı Düşünüyorsunuz?
-
Öncelikle, tahribat.com da yeni değilim... 2003 yılının 3. ayından beri bu sitedeyim ortalama 5. ayından beride bu siteyi yönetiyorum...
Geneli Türkiye Cumhuriyetinde yaşayan insanlar olarak, ister istemez, vatanımızda olan olayların etkilerini doğrudan yada dolaylı yollardan her zaman için sitede gördük ve görmeye devam ediyoruz...Bu sitede bir cok kural ve tedbir zaman içinde alındı ve kaldırıldı yada devam ediyor...
1. Mevcut aldığımız kurallar, sitenin gidişatını düzeltmek amacı ile alınmış kural ve yasaklardır ve bunun sorgulanmasına gerek yoktur...
2. Tahribat.Com'da karar aldığımız kural ve yasakların hepsi http://www.tahribat.com/rulelist.asp adresinde bulunmaktadır...
Şimdi ;
Gündem Yasaklari
Sitedenin hal ve gidisinden dolayi, süreli olarak getirilen emir ve yasaklardir. (Link)
Sitemizde Küfür Yasaktır(Link)---
Bunun nesini anlamıyorsunuz?
Yoksa kuralları uygulamayacağımızımı düşünüyorsunuz?
-
Hiç formundan düşmüyorsun Rene :) 2 yıldır tanıyorum 2 yıldır aynı Rene
-
abi küfür iyi güzel yasakda. birine karşı denen şeylerde yasak olsun. yani biri diyelim blendırda iphone u parçalıyosa ben bune vay aq adama bak diye tepki verebilirim böle şeylerde yasak olmasın ama mürit den müride olan küfürlere bende karşıyım :/
edit : bende admin olmak istiyorum bende küfredenlere banı basmak istiyorum :D
-
tek bir ricam var. kuralları biliyorum. küfür ettiğimin ve banı hakettiğimin farkındayım. yalnız aynı şeyden dolayı ben neden 72 saat tuğrulbaba 24 saat ban yiyor?
-
ajan1111 bunu yazdı:
-----------------------------
tek bir ricam var. kuralları biliyorum. küfür ettiğimin ve banı hakettiğimin farkındayım. yalnız aynı şeyden dolayı ben neden 72 saat tuğrulbaba 24 saat ban yiyor?
-----------------------------Hocam burada seni yada tuğrulu kayırdığımdan dolayı bir karşılaştırma yok...
Ha karşılaştırma yapacak olursak tuğrul abi bu sitede 2 sene adminlik yapmış adam, öle bir karşılaştırmada taraf bile olmamazsın...
Ettiğiniz küfürün yeri durumu, ettiğiniz kişi, genelmi yoksa karşılıklımı edilmiş, konunun gidişatı, sizin durumunuz alayını göz önüne alarak karar veriyorum öyle bir durumda, bunun gelen bir sebebi yada bir adam kayırma mevcut değil, öyle gerektiği için öyle banlanmış...
Bu arada sabah baktım siteye gittim ve geleli 2 saat oluyor, senin bu gün 2 farklı yerde küfürünü sildim...
etmeyin abicim etmeyin...
Ha sonsuza kadar böle gitmeyecektir tabiki, illaki rahatlayacak ilerde ama önce buna bizim inanmamız lazım...
-
ajan1111 bunu yazdı:
-----------------------------Dayı tuğrulbabaya takdın sende ha 24-72 ne fark eder şimdiye kadar 6 defa ban yemiş olarak kimseye niye bukadar bana bukadar demedim. senin yerinde ben olsam hiç sorgulamam. oda benim kardeşim sende yapmayın böyle ya
-
Hayatımın en kötü günlerinden birini yaşıyorum herhalde, okul da türban kavgası, Tahribat'ta üst üste banlananlar. Siyasi konuların gündemi ne hale getirdiği ve en önemlisi şehitlermiz.
Umarım yarın bambaşka bir gün olur, hack ve güvenlik konularının daha fazla tartışıldığı, Rene'nin çektiği vidyolara gülmekten kendimizi alamadığımız, düşüncelerini insanları aşağılamadan ifade edebilen, parazitlik yaratmaktansa etik ahlak kurallarına uygun hareket eden, İsko hacklendiğinde balık espirilerinin yapıldığı bambaşka bir gün...
-
hala bu siteyi ortaokul cocugunun actigi forumlarla karistiriyorsunuz. bi kural koyuyoruz ama elbet kimsenin aklina gelmez, elbet unutulur, elbet gozden kacar diyerekten
yaziyorsunuz.
banlaninca niye boyle oldu diye dusunuyorsunuz.
evet kimisi 72 saat kimisi sinirsiz kimisi 2 saat banlaniyor.
adam gaza gelmis kufur etmisse ayri muamele, kufur ortami olusturmussa ayri muamele, sebepsiz kufur ettiyse ayri muamele uygulanir.
o kadar da olmak zorunda.
-
vay amk herkes banlanmı$ :B nere baksam kırmızı kırmızı kımıl kımıl üyeler görüorm aahha : D
-
ExcaliburTBT bunu yazdı:
vay amk herkes banlanmı$ :B nere baksam kırmızı kırmızı kımıl kımıl üyeler görüorm aahha : D
-----------------------------dayı bu konuşmadan sonra sanırım sende onların arasına katılacaksın :))
-
Konu madem ki 'Açık kapılar önünde' kısmına açılmış herşeyi konuşalım..Az önce TBT nereye gidiyor başlıklı konu açıldı farklı bir tartışma ortamı oluşurken anında kaldırıldı,bu sayfa açıldı..Bence olay sadece küfür değil,aynen bahsi de geçecekti bunların orada..Böyle başlıklar niye kapanıor anlamıorm.Bunları tartışmakTBT ye zarar vermez ki.
TBT için öneri verenler oluyor arada görüyoruz.Yorumlar eski köye yeni adet mi getireceğis tarzında,istemiyorsan git manasında..Küfür bence hiç olmamalı ve kuralın arkasındayım,çünkü bazen argoyu aşıp hakarete varabiliyor.Hack çok daha fazla konuşulurdu eskiden mesela,zaman değişirken TBT nin de değişiyor.Ee o halde TBT felsefesini kavramak gibi kavramları olan madalyalar ne işe yarıyor.Birkaç kişinin TBT felsefesini uyguladığı diğerlerinin farkına bile varmadığı ortamda eskiden bahsetmek de olmasz o zman..
Bence sloganına uyan radikal birkaç değişiklik yapılmalı TBT de ama bu yeni kurallar koyularak olmamalı.Etki tepki her zman olacaktır.Karşılıklı zıtlaşmaktan öte karşılıklı fikir paylaşımıyla çok güzel olabilir TBT..