folder Tahribat.com Forumları
linefolder Tahribat.Com - Açık Kapılar Önünde
linefolder Kuralların Uygulanmayacağını Mı Düşünüyorsunuz?

Kuralların Uygulanmayacağını Mı Düşünüyorsunuz?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

Öncelikle, tahribat.com da yeni değilim... 2003 yılının 3. ayından beri bu sitedeyim ortalama 5. ayından beride bu siteyi  yönetiyorum...

Geneli Türkiye Cumhuriyetinde yaşayan insanlar olarak, ister istemez, vatanımızda olan olayların etkilerini doğrudan yada dolaylı yollardan her zaman için sitede gördük ve görmeye devam ediyoruz...

Bu sitede bir cok kural ve tedbir zaman içinde alındı ve kaldırıldı yada devam ediyor...

1. Mevcut aldığımız kurallar, sitenin gidişatını düzeltmek amacı ile alınmış kural ve yasaklardır ve bunun sorgulanmasına gerek yoktur...

2. Tahribat.Com'da karar aldığımız kural ve yasakların hepsi  http://www.tahribat.com/rulelist.asp adresinde bulunmaktadır...

Şimdi ;

Gündem Yasaklari

Sitedenin hal ve gidisinden dolayi, süreli olarak getirilen emir ve yasaklardir.  (Link)

Sitemizde Küfür Yasaktır(Link)

--- 

Bunun nesini anlamıyorsunuz? 

Yoksa kuralları uygulamayacağımızımı düşünüyorsunuz?

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    Hiç formundan düşmüyorsun Rene :) 2 yıldır tanıyorum 2 yıldır aynı Rene

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek

abi küfür iyi güzel yasakda. birine karşı denen şeylerde yasak olsun. yani biri diyelim blendırda iphone u parçalıyosa ben bune vay aq adama bak diye tepki verebilirim böle şeylerde yasak olmasın ama mürit den müride olan küfürlere bende karşıyım :/

edit : bende admin olmak istiyorum bende küfredenlere banı basmak istiyorum :D 

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    31 yaşında emekli
    ajan1111
    ajan1111's avatar
    Erkek
    tek bir ricam var. kuralları biliyorum. küfür ettiğimin ve banı hakettiğimin farkındayım. yalnız aynı şeyden dolayı ben neden 72 saat tuğrulbaba 24 saat ban yiyor?

Kayalardan kayarım yoktur benim ayarım (;
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

ajan1111 bunu yazdı:
    -----------------------------
    tek bir ricam var. kuralları biliyorum. küfür ettiğimin ve banı hakettiğimin farkındayım. yalnız aynı şeyden dolayı ben neden 72 saat tuğrulbaba 24 saat ban yiyor?

Hocam burada seni yada tuğrulu kayırdığımdan dolayı bir karşılaştırma yok...

Ha karşılaştırma yapacak olursak tuğrul abi bu sitede 2 sene adminlik yapmış adam, öle bir karşılaştırmada taraf bile olmamazsın...

Ettiğiniz küfürün yeri durumu, ettiğiniz kişi, genelmi yoksa karşılıklımı edilmiş, konunun gidişatı, sizin durumunuz alayını göz önüne alarak karar veriyorum öyle bir durumda, bunun gelen bir sebebi yada bir adam kayırma mevcut değil, öyle gerektiği için öyle banlanmış...

Bu arada sabah baktım siteye gittim ve geleli 2 saat oluyor, senin bu gün 2 farklı yerde küfürünü sildim...

etmeyin abicim etmeyin...

Ha sonsuza kadar böle gitmeyecektir tabiki, illaki rahatlayacak ilerde ama önce buna bizim inanmamız lazım... 

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

ajan1111 bunu yazdı:

Dayı tuğrulbabaya takdın sende ha 24-72 ne fark eder şimdiye kadar 6 defa ban yemiş olarak kimseye niye bukadar bana bukadar demedim. senin yerinde ben olsam hiç sorgulamam. oda benim kardeşim sende yapmayın böyle ya 

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Swool
    Swool's avatar
    Erkek

Hayatımın en kötü günlerinden birini yaşıyorum herhalde, okul da türban kavgası, Tahribat'ta üst üste banlananlar. Siyasi konuların gündemi ne hale getirdiği ve en önemlisi şehitlermiz. 

Umarım yarın bambaşka bir gün olur, hack ve güvenlik konularının daha fazla tartışıldığı, Rene'nin çektiği vidyolara gülmekten kendimizi alamadığımız, düşüncelerini insanları aşağılamadan ifade edebilen, parazitlik yaratmaktansa etik ahlak kurallarına uygun hareket eden, İsko hacklendiğinde balık espirilerinin yapıldığı bambaşka bir gün...

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

hala bu siteyi ortaokul cocugunun actigi forumlarla karistiriyorsunuz.  bi kural koyuyoruz ama elbet kimsenin aklina gelmez, elbet unutulur, elbet gozden kacar diyerekten

yaziyorsunuz.

banlaninca niye boyle oldu diye dusunuyorsunuz.

evet kimisi 72 saat kimisi sinirsiz kimisi 2 saat banlaniyor.

adam gaza gelmis kufur etmisse ayri muamele, kufur ortami olusturmussa ayri muamele, sebepsiz kufur ettiyse ayri muamele uygulanir.

o kadar da olmak zorunda. 

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExcaliburTBT
    ExcaliburTBT's avatar
    Erkek
    vay amk herkes banlanmı$ :B nere baksam kırmızı kırmızı kımıl kımıl üyeler görüorm aahha : D
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

ExcaliburTBT bunu yazdı:
    vay amk herkes banlanmı$ :B nere baksam kırmızı kırmızı kımıl kımıl üyeler görüorm aahha : D

dayı bu konuşmadan sonra sanırım sende onların arasına katılacaksın :)) 

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZyreX
    ZyreX's avatar
    Erkek

Konu madem ki 'Açık kapılar önünde' kısmına açılmış herşeyi konuşalım..Az önce TBT nereye gidiyor başlıklı konu açıldı farklı bir tartışma ortamı oluşurken anında kaldırıldı,bu sayfa açıldı..Bence olay sadece küfür değil,aynen bahsi de geçecekti bunların orada..Böyle başlıklar niye kapanıor anlamıorm.Bunları tartışmakTBT ye zarar vermez ki.

TBT için öneri verenler oluyor arada görüyoruz.Yorumlar eski köye yeni adet mi getireceğis tarzında,istemiyorsan git manasında..Küfür bence hiç olmamalı ve kuralın arkasındayım,çünkü bazen argoyu aşıp hakarete varabiliyor.Hack çok daha fazla konuşulurdu eskiden mesela,zaman değişirken TBT nin de değişiyor.Ee o halde TBT felsefesini kavramak gibi kavramları olan madalyalar ne işe yarıyor.Birkaç kişinin TBT felsefesini uyguladığı diğerlerinin farkına bile varmadığı ortamda eskiden bahsetmek de olmasz o zman..

Bence sloganına uyan radikal birkaç değişiklik yapılmalı TBT de ama bu yeni kurallar koyularak olmamalı.Etki tepki her zman olacaktır.Karşılıklı zıtlaşmaktan öte karşılıklı fikir paylaşımıyla çok güzel olabilir TBT..

Toplam Hit: 3146 Toplam Mesaj: 19