Kurban Bayramınız Mübarek Olsun
-
Mutlu bayramlar.
-
Aleykümselam. hayırlı bayramlaaar (;
şimdi ben 38 yaşındayım büyüğünsem iban yolla bayram harçlığı göndereyim (: (; küçüğünsem tamam gözlerimden öptüğünü kabul ediyorum ve ellerimi açtığımı farzet iban yollayabilirim :D (;
-
ajan1111 bunu yazdı
şimdi ben 38 yaşındayım büyüğünsem iban yolla bayram harçlığı göndereyim (: (; küçüğünsem tamam gözlerimden öptüğünü kabul ediyorum ve ellerimi açtığımı farzet iban yollayabilirim :D (;
Ben 15 yaşındayım bekliyorum hocam.
TR 7900 0100 2211 0345 8518 5047
-
mkyb bunu yazdıajan1111 bunu yazdı
yok hocam konuyu açana söyledim, konuyu açan göndersin (;
-
Tüm tahribat tarikatına kutlu bayramlar .
-
ajan1111 bunu yazdımkyb bunu yazdıajan1111 bunu yazdı
Acan abi mesajımı iyi oku "büyüklerimin ellerinden küçüklerimin gözlerinden öperim" dedim "büyüklerimin ellerinden öperim küçüklerim iban göndersin" demedim = ) madem ortaya böyle bir tez atıon bence sen kendine yakışanı yapmalısın ve mkyb'ye bayram harçlığını göndermelisin = ) ayrıca ben senden küçüğüm 31 yaşındayım senin mkby'ye gönderirken büyüğümüz olarak banada göndermen lazım = )
helyum_pasha tarafından 27/May/26 22:21 tarihinde düzenlenmiştir -
Herkese hayırlı bayramlar Rabbim tekrarını nasip etsin inşallah
-
Hepinizin bayramı mübarek olsun arkadaşlar
-
helyum_pasha bunu yazdıajan1111 bunu yazdımkyb bunu yazdıajan1111 bunu yazdı
Acan abi mesajımı iyi oku "büyüklerimin ellerinden küçüklerimin gözlerinden öperim" dedim "büyüklerimin ellerinden öperim küçüklerim iban göndersin" demedim = ) madem ortaya böyle bir tez atıon bence sen kendine yakışanı yapmalısın ve mkyb'ye bayram harçlığını göndermelisin = ) ayrıca ben senden küçüğüm 31 yaşındayım senin mkby'ye gönderirken büyüğümüz olarak banada göndermen lazım = )
:DDD tamam sende iban yolla sana ve mkyb'ye bayram harçlığı göndereyim. hem nasıl olsa devletimiz bize "ikramiye" adı altında havadan para veriyor (: ordan sizleri göreyim (;
bu arada tam "şerefli" yaştasın ben o yaşta emekli oldum (((: senin emekliliğine kaç sene var? (:
-
Herkese hayırlı bayramlar.