Kurban Noldu?
-
Müzikleri cok güzel hala dinliyorum bi ara dagıl dı tekrar toplandı en son noldu ? En sevdim parçası -kara toprak
-
dagıldı :D kardeşler ayrıldı sanırım.. bi grup kurdulardı en son adı buzz mu ne öle bişi di herhalde tam hatırlamıorum.. hatırlayan varsa edüt büdüt yapıversin bi zahmet... ama kurbanın dagılmasına cok uzuldum muhtesem bi cizgi yakalamışlardı son albumlerinde. eger o cizgide devam etselerdi en yi rock gru olabilirlerdi turkiyedeki... muzikleri son albumlerinde hakikaten muhtesem
-
Tekrar birleştiler paşam hatta dream tv de izlemiştim
www.kurban.com
-
efsane şarkıcı bayhana ne oldu :]
-
Sorpix bunu yazdı:
-----------------------------Tekrar birleştiler paşam hatta dream tv de izlemiştim
www.kurban.com
-----------------------------
hade be hakkatmi? hustın hustın düşüyoruz, dunyadan cok uzak kalmısız :D (baska konuda vardı hala guluyorumda sorry :D ) -
wassh bunu yazdı:
Sorpix bunu yazdı:
-----------------------------Tekrar birleştiler paşam hatta dream tv de izlemiştim
www.kurban.com
hade be hakkatmi? hustın hustın düşüyoruz, dunyadan cok uzak kalmısız :D (baska konuda vardı hala guluyorumda sorry :D )
-----------------------------allah aglatmasın paşam :D
-
Hocam geçtiğimiz cumartesi Ankara Üniversitesi'nin bahar şenliklerindeydiler. Hala bomba gibiler. Eylülde yeni albümleri çıkacakmış. Yeni albümden 2-3 parça çaldırlar gayet iyidi.
-
elinde şarkıları olan varsa up layıp linki Pm le bana ulaştırabilecek varmı? (aman burdan paylaşmayın başımız derde girmesin :) )
-
wassh bunu yazdı:
dagıldı :D kardeşler ayrıldı sanırım.. bi grup kurdulardı en son adı buzz mu ne öle bişi di herhalde tam hatırlamıorum.. hatırlayan varsa edüt büdüt yapıversin bi zahmet... ama kurbanın dagılmasına cok uzuldum muhtesem bi cizgi yakalamışlardı son albumlerinde. eger o cizgide devam etselerdi en yi rock gru olabilirlerdi turkiyedeki... muzikleri son albumlerinde hakikaten muhtesem
-----------------------------hacı takiip etmiosn bari rezil etme :F :D
Kurban bi ara dagılmıstı evet :F sonra Deniz ( vokal ) panik isimli grupta calmaya basladı sarki sözü falan yazdı :F bu kasım ayında kurban tekrar toplandı simdi konser falan veriyolar işte
sarkilarini isteyen p2p programlarından bulabilir :D
Kurban - Lambaya Püf Dee :F
Kurban - Yosma
Kurban - Yalan
Kurban - Namus Belası
Sakın söyleme
falan hit parcaları
sarı çizmeli mehmet aga falan var :F
-
deniz saglam bi frontmendir gitarı olmadan yaşayamaz, canlı performanslarıda güzel olur imkanı olan mutlaka konserini izlesin olunca...
-
vokalin panik diye bi grup kurduğunu biliyorum
bknz. http://www.youtube.com/watch?v=Eirdl_B0NTY