Kürdan Fırlatıcı - Şeytani Silah ^^

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Z-CHAN
    Z-CHAN's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Bu menzili nedir bilmiyorum, ama ilgi çekeceğe benziyor... Sanırım bunu da yapabilirim ^^

http://video.stumbleupon.com/#p=8e9njhikzi

.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FeRoCi
    FeRoCi's avatar
    Erkek
    yakındır menzili muhtemelen ama suikast silahı olarak kullabilir.. yakın mesafeden .. mandal işte bi yere girerken uğurlu eşşyamdır dieyip girersin oh sonrası kebap..

düşünüyorum oysa aklım var; aklım var oysa düşünmem gerek; düşünmem gerekse düşünülmesi gereken şeyler var; bazı var olan şeyleri düşünürsem zamanımı düşnmeye harcarım;harcanılan bi zaman varsa kıymeti bilinmeli; kıymeti bilinmeyen zaman tek canı kalmış süpermario ya benzer; süper marionun mantarı şirinlerin evine benzer; şirinlerin evinde bi kaltak var şirine o şirineyi bütün şirinler s*kmek ister... şirinler çok şey isterde ben hala neyi düşünüyorum anlamadım !!!!!...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kerim
    kerim's avatar
    Erkek
    dişine takılan seleri cıkarmak için ideal =)

(:
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Triumph
    Triumph's avatar
    Erkek
    millet nelerle uraşıyor.bide nişan yüzüğü var muhtemelen 30 yaş üstü biri.çocukken inşaat borularını kullanırdık buna benzer.kağıttan külah yapar ucunada iğne koyduk mu kızların gtüne nişan alırdık.ne günlerdi bee
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AKSU92
    AKSU92's avatar
    Erkek
    türk telekoma kimya ögretmenimize ve diger hakedenlere...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mataramasuko
    mataramasuko's avatar
    Erkek
    yarın denicem
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EnT_X
    EnT_X's avatar
    Homo

Triumph bunu yazdı:
    -----------------------------
    millet nelerle uraşıyor.bide nişan yüzüğü var muhtemelen 30 yaş üstü biri.çocukken inşaat borularını kullanırdık buna benzer.kağıttan külah yapar ucunada iğne koyduk mu kızların gtüne nişan alırdık.ne günlerdi bee

:) 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    onur35
    onur35's avatar
    Erkek
    adamlar harbi manq nelerle uraşiyolar yaa...

Tedariksiz sıçmaya giden domala domala taş arar...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wasd
    wasd's avatar
    Erkek

Abi saat şuanda 3ü çeyrek geçiyo nerdeyse,bilmiyom saat kaçta başladım uraşmaya ama balkondan aldığım mandalı yontana kadar götümden ter çıktı :D sivri kürdan bulamıyorum yok sanırım evde :D ayriyeten evdeki ahşap yontme dalgaları eyeydi sanırım adı,1ytllik bir set olduğundan pek işe yaramıyo haliyle uraştırıyo,deliği biraz daha genişletirsem olcak gibi :)

NOT:Süikast silahını geçtim ben abi,bu açılıştı carttı curttu balonlar oluyor :D şimdiye kadar 2 kere geldiydi aklıma boncuklu silah yada ucuna iğne takılı uçak olsaydıda patlatsaydım die 3. sefer görürsem bununla patlatıcam o balonlaarı inş xD 

:)
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek
    http://www.metacafe.com/watch/726251/turn_a_pencil_into_a_light/?cd=b9d7a08eabfc22d9a786228ebd30f7240050001014840basic
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Opter
    Opter's avatar
    Erkek

zumsuk bunu yazdı:
    http://www.metacafe.com/watch/726251/turn_a_pencil_into_a_light/?cd=b9d7a08eabfc22d9a786228ebd30f7240050001014840basic

Wow buda çok iyiydi ama o kürdan ı yarın yapmam lzm evde mal mal takılıom ztn.süper olur bu kürdan muhabbetini yaparsam kendimle kesin gurur duyarım :D:D

Adalet dolu dünya, merhamet dolu dünyadan daha büyüktür. | Kuşandık sarı laciyi, Saraçoğlu yokuşlarında...
Toplam Hit: 5134 Toplam Mesaj: 15