Kürekçilere Tayt Dayağı

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    İnce Memed
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Kayıt Tarihi: 26/Mart/2003
    Erkek
    Zihniyetine sictiklarim...bizim bi arkadasta bir proje icin 1haftaligina diyarbakir-ofis e gitmisti...bir arkadasinin evinde kaliyordu orada..sabah ekmek almak icin bakkala iniyor,ayaginda sort var , bakkaldaki 2-3 kisi arkadasi dovuyor bu ne kilik falan diye ...

    Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iSTaN_BuLL
    iSTaN_BuLL's avatar
    Kayıt Tarihi: 21/Eylül/2005
    Erkek

    ComputerWolf bunu yazdı:
    -----------------------------
    Zihniyetine sictiklarim...bizim bi arkadasta bir proje icin 1haftaligina diyarbakir-ofis e gitmisti...bir arkadasinin evinde kaliyordu orada..sabah ekmek almak icin bakkala iniyor,ayaginda sort var , bakkaldaki 2-3 kisi arkadasi dovuyor bu ne kilik falan diye ...
    -----------------------------

    (: tamamen zihniyet meselesi dimi compi 


    savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye; zaman ki sana hasta olmuş, incelikli haytasın. raksederken mahallenin maşallahı, eyvallahı, güzelleş be oğlum, şimdilik ölümüne kadar hayattasın, şimdilik, ölümüne kadar hayattasın.!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    flybatwin
    flybatwin's avatar
    Kayıt Tarihi: 01/Mayıs/2008
    Erkek

     Linçlerle gündeme gelen şehirde sporculara tayt dayağı atıldı mı?

    Sapanca ilçesi Kırkpınar beldesinde yapılan Büyükler Türkiye Kürek Şampiyonası'nın ikinci gününde sporculara 'tayt dayağı' atıldığı iddiası Vali'yi harekete geçirdi.

    Sakarya Valisi Hüseyin Atak, bazı ulusal ve yerel basın organlarında "milli kürekçilere tayt dayağı" başlığıyla haberler yer aldığını hatırlatarak olayların tayt nedeniyle çıkmadığını, bir sporcunun otopark nedeniyle dövüldüğünü belirtti.

    Olayda yaralanan genç sporcunun tedavi edildikten sonra taburcu edildiğini belirten Atak, araştırmalar sonucunda olaya karışan 5 kişinin yakalandığını bildirdi.
    Olayın iddia edildiği gibi tayt nedeniyle çıkmadığını ifade eden Atak, sözlerine şöyle devam etti:
    "Usulsüz bir şekilde park parası istenmesi nedeniyle tartışmanın kavgaya dönüşmesiyle karşılıklı darp vakası olmuş. Olay tamamen usulsüz park parası istenmesinden kaynaklanan bir olaydır. Bunu başka yöne çekmek, ilimizi farklı göstermek mümkün değildir. Sapanca'da 5 yıldır kürek yarışmaları yapılmaktadır ve en ufak bir şey de olmamıştır" diye konuştu.

    1985'li yılların sonunda faili meçhullerin şehri olarak anılan Sakarya, son yıllarda çeşitli bahanelerle gündeme gelen linçlerle anılır oldu:

    *2005 yılının Nisan ayında Trabzon’da yaşanan linç girişimlerini protesto etmek amacıyla açıklama yapmak isteyen Sakarya Gençlik Derneği üyeleri kendilerine ülkücü diyen bir grubun saldırısına uğradı.

     *2007 yılı Haziran Ayı'nda Ahmet Kaya resmi basılı tişört giyen genç, yine kendilerini ülkücü olarak tanımlayan bir grubun linç girişimine maruz kaldı.

    *Kentin ev sahipliği yaptığı linç girişimlerinin son halkalarından biri 29 Mart 2008 günü yaşandı. Mahir Çayan posteri asmaya çalışan 2 genç yaklaşık 1000(bin) kişilik bir grubun saldırısına uğradı.

    *27 Nisan 2008 tarihinde DTP'nin (Demokratik Toplum Partisi) bir toplantısını basan çok kalabalık bir grup, toplantıya katılanları linç etmeye çalıştı. Saldırıda bir kişi kalp krizi geçirerek yaşamını yitirdi.

     ................................

    şu sapanca olayı hala gündem den düşmedi. :)


    www.tekno50.com
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Kayıt Tarihi: 01/Eylül/2005
    Erkek
    valiliğin de açıklamasına göre, kavganın sebebi tayt değil..değnekçilerle elemanların havadan otopark ücreti konusu..elemanlar para vermek istememişler, sopayı yemişler

    Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
Toplam Hit: 5067 Toplam Mesaj: 35