Kürt Vatandaşlarım...
-
Abraxas bunu yazdı:
-----------------------------
hokkabaz bunu yazdı:
Abraxas bunu yazdı:
oyum her zaman kürtlerin açtığı partilere
-----------------------------nedenini açıklar mısın ?
-----------------------------açıklanmayan tarihi okuyun. son 30 yılımızı taraf tutmadan değerlendirin. MHP ile DTP nin demeçlerini karşılaştırın. İnceleyin kim daha PKK'lı
-----------------------------ben hiç bir Mhp'linin .. Ülkücü'nün şerefisiz apo piçi ile resmini görmedim ! sen gördün mü ? hiç birisi pkk'yı savunmadı .. Türkiye'ye karşı şeyler söylemedi.. Mitinglerinde ülkeyi yıkmadı .. Polislere saldırmadı .. Sen bu kafayla devam et.. Bakalım kandırıldığınızı ne zaman anlayacaksınız ?
-
kürt demeyelimde terörist diyelim yunan subayların rum ajanların pkk arasında yakalandıklarını unutmayaluım
-
şimdi beyler - bayanlar ,
bu ülkede devam eden pkk siyaseti kimlere yarıyor. kimler ölüyor . kimlere oy kazandırıyor hepimiz biliyoruz. kürt partisi diye de birşey yok aslında. amaçları oradaki sorunları dile getirmek isteyen insanlardan oluşuyorlar. doğudaki halk ne istiyorlarsa onu söylüyorlar , yalan mı? düşünsenize onları kapatarak DOĞUDAKİ HALKA " SUS ULAN " dedik. size de aynı şey yapılsaydı? bir " AZINLIK" olarak görülseydiniz? Lütfen düşünün. Kemalizm in milliyetçilik ve laiklik ilkeleri aklınıza gelsin.
Okuyun kardeşlerim. osman pamukoğlunun " ihaneti gördüm " adlı kitabını okuyun.
uğur mumcunun "kürt sorunu" kitabını okuyun , aziz nesin'in kitaplarını okuyun ve anlayın. ben hayatımı buna adadım.
Dinleyin kardeşlerim . ahmet kaya dinleyin , tekrar tekrar satır satır okuyun sözlerini. Bu adam neye haykırıyor? neden mezarı bile gelmedi bu ülkeye
yanlış giden birşeyler var arkadaşlar.
-
üfff boş işler ya sıktı artık... delinin biri ortaya laf atıyo kırk akıllı birbirine giriyo :) bakın dalganıza boşverin amq. takip etmeyin açılım gündemlerini
-
zefyhr bunu yazdı:
üfff boş işler ya sıktı artık... delinin biri ortaya laf atıyo kırk akıllı birbirine giriyo :) bakın dalganıza boşverin amq. takip etmeyin açılım gündemlerini
-----------------------------TÜRKİYE'yi kaderine terk edin meydanı kürdolara bırakın , Gençliğe Hitabe'yi yok sayın Dimi?
-
tüm doğuda yaşayan kürtler cahill..bunu herkez biliyor.sorunda burda bunuda herkez biliyor..ben suçu burda o asalaklaşmış insanlara atmıcam(pkk yandaşcıları)...benim kürtlerle bi alıp veremediğim yok aslen Of'luyum en yakın arkadaşım siirtli..ama tanıyınca sikten boktan beş para etmez insanlardan daha iyi...insanı insan olarak değerlendirin...ve biraz objektif bakalım...
1) pkk yandaşcılarının cezalndırlmaması suç...bence asılsın..o ayri bi konu..ama bi de kendimize soralım..neden bunlar böyle cahill..ve kandırılıyorlar....bi kaç yıl önce eğitim şart espirisi vardiii...her espirinin altında bir gerçek yattığı gibi eğitim şart...sen bazı şeyleri öğretceksin ki ''odun'' şekillensin...doğuda yatırım yok iş yokk..sonra admlar şehre geldimi dağdan indin şehre..lan admlara bi iş verin..çok da umurlarında sanki şehre gelmk..(şehirde düzeni olanlara ayri..yanlış anlaşılmasın)...sen ordaki adamın karnını doyuramazsan kurtlar dağdan iner..(kurt değil köpek yavruları ayrii..) uzatmaya gerek yok herkez ayni şeyleri söylüo değişen bişe yok...
-
Antikky bunu yazdı:
öldürmeye çocuklardan ve kadınlardan başlayacaksınki soylarının devamı gelmesin.
-----------------------------Bırakın bu çoluk çocuk hümanizm ayaklarını beyler ,bir piç büyüyüp benim başıma bela olacaksa.O çocuğu gerekirse diri diri gömerim.
Devlet politikasıda bu olmalıdır.
-----------------------------vay vay hitlerin görmez gözleri. arkadaş sen 70 sene geç gelmişsin dünyaya be.
-
ONEMINUTE bunu yazdı:
zefyhr bunu yazdı:
-----------------------------TÜRKİYE'yi kaderine terk edin meydanı kürdolara bırakın , Gençliğe Hitabe'yi yok sayın Dimi?
-----------------------------aslolan aile denen komünün ve bireyin gelişimidir bence. insan hangi bayrak altında olsa yaşar..
şimdi bana liboş diyceksiniz ama dikkat ederseniz işte bu yüzden kürtler haksız...
-
Otistiq bunu yazdı:
Antikky bunu yazdı:
Bırakın bu çoluk çocuk hümanizm ayaklarını beyler ,bir piç büyüyüp benim başıma bela olacaksa.O çocuğu gerekirse diri diri gömerim.
Devlet politikasıda bu olmalıdır.
-----------------------------Böyle politika olmaz.. kaldıki doğan cocğn sana zararının olacağını bilmiyor aksine sadece ihtimal üzrine konusuyrsn... Hümanizmin kaynağında vicdan vardır.. Hangi çock olrsa olsn dini dili rengi ne olrsa olsn canı veren Allah ise onu almakta Allaha ait bir iştir...
İyi diyorsun da hocam, bu hümanizm denen kavram sadece bu halka mensup çocuklar veya vatandaşlar için mi geçerli? Kalleşçe öldürülen şehitlerimiz, hergün sokakta bir tomar piç kurusu ile oyalanan polislerimiz bu kavramdan muaf mı tutuluyor? Yoksa onların sınıfları mı farklı? Artık durum öyle bir hal aldı ki (ne yazık ki) milletin bu tip içi boş laflarla oyalanmaya tahammülü kalmadı. Bugün bu görünüşleri savunanların ülkelerine gidip anarşi çıkart bak ne oluyor.
Dediklerin son derece doğrudur. Bir çocuğun dünyaya gelirken ırk seçme gibi bir şansı yoktur. Bu yüzden herkes eşittir ama bu saatten sonra da TR ye bu laflar boldur. Bugün Türkiye'nin içinde bulunduğu durum aynı kanser olmuş bir hasta gibidir. Günden güne çürümektedir. Kemoterapi gereklidir. Bilindiği gibi kemoterapinin yan etkileri de ağırdır. Sırf yan etkilerini çekmemek adına tedavi olmamak bile bile ölümü kabullenmektir.
-
Abraxas bunu yazdı:
şimdi beyler - bayanlar ,
bu ülkede devam eden pkk siyaseti kimlere yarıyor. kimler ölüyor . kimlere oy kazandırıyor hepimiz biliyoruz. kürt partisi diye de birşey yok aslında. amaçları oradaki sorunları dile getirmek isteyen insanlardan oluşuyorlar. doğudaki halk ne istiyorlarsa onu söylüyorlar , yalan mı? düşünsenize onları kapatarak DOĞUDAKİ HALKA " SUS ULAN " dedik. size de aynı şey yapılsaydı? bir " AZINLIK" olarak görülseydiniz? Lütfen düşünün. Kemalizm in milliyetçilik ve laiklik ilkeleri aklınıza gelsin.
Okuyun kardeşlerim. osman pamukoğlunun " ihaneti gördüm " adlı kitabını okuyun.
uğur mumcunun "kürt sorunu" kitabını okuyun , aziz nesin'in kitaplarını okuyun ve anlayın. ben hayatımı buna adadım.
Dinleyin kardeşlerim . ahmet kaya dinleyin , tekrar tekrar satır satır okuyun sözlerini. Bu adam neye haykırıyor? neden mezarı bile gelmedi bu ülkeye
yanlış giden birşeyler var arkadaşlar.
sen hayatını bşu boşuna adamıssın bazı şeylere.sende kandırılıyorsun bende kandırılıyorm herkez kandırılıyor.Türkiye olarak kandırılıyoruz..ve en acısı ne biliomusun..göz göre göre olması...göznün onunde en yakınına tecavuz eder gibi gözüküyor ama elim kolum bağlı nası olsa diye seyrediorz..