Kurtlar Vadisi Filistin

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ulquiorra
    ulquiorra's avatar
    Erkek

günah keçisine gidin buna gideceğinize :D

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CyberAngel
    CyberAngel's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Thelordmax bunu yazdı:
    -----------------------------

Sinemadan sonra "-yandım bittim mahvoldum diyen" tek millet biziz herhalde.

Arkadaş parana yazıksa söyle havale çekeyim sana böle yorumlar yapma.

Ne bekliyordun ki ? Matrix / Blade karışımı sahneler mi? Konu belli amaç belli daha neyin tantanası dönüyor.

Herhangi bir film yapımcısı bas bas bağırıp -filmimiz kötü boktan dese de giderim. Zevkine eğlencesine bu işler.  Beklentiyle gitmemek gerek.

Sonuçta senin beğeninle yapılan bişey değil adam kurgusunu sahnesini efektini yapmış koymuş ortaya. Kimse zorla sokulmuyor salonlara...

Sen polat'ı da geçmişsin.O en azından filmde arstistik yapıyor.Sen kv izleyip otuz bir çek en iyisi !!

Filmden zerre kadarn anlasaydın, senaryo ve kurgudan eksik olduğunu o yüzden bu kadar ağır eleştirdiğimi anlardın.Filmin iskeleti senaryodur.Irak filmine tıpatıp benzemiş senaryosu.Ayrıca verdiğim paraya da, harcadığım zamana da yazık tabiki.Berbat bir film.O kadar reklam yapıldı, beklentiler yükseltildi ve gidiyorum vadettiklerinin %1'i ni vermiyorlar bana.Tabiki beni zorla sinamaya sokmuyorlar.Ama reklam yapmayı iyi biliyorlar.

Ayrıca ben eleştirimi yaptım.Herkes benim gibi düşünecek değil.Yazdıklarım ortada.Senide bu konuya zorla sokmuyorlar!

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Thelordmax
    Thelordmax's avatar
    Erkek

olivetti bunu yazdı:

sırf artistlik yapmak için "paranı göndereyim ağlama" tarzı yorumlar yaparak kendini bir şey zannedenlere kıl olmaktayım bir de yaptıkları şeyin doğru bir şeymiş gibi gururlanmaları bitiriyor. hayır adam gitmiş eleştiriyor eleştirisinide koyduğu parayı hakkettmediğini söylüyor.. illa olumlu eleştiri yapılmak zorunda değil.. Kurtlar vadisi'ninde durumu belli artık çakır döneminden sonra dizi artık paraya düşkün hale geldiler nerede para kurtlar vadisi orada bknz. kv ırak,kv filistin.. bazılarıda kv filistin'e gidin diye manşetler atıyor niye filistin'de yaşananları görün tam komedisiniz..

Ona bakarsan senin mantığında ondan farklı değil. Arkadaşın olumsuz eleştirisini fazla abartılı bulmam kurtlar vadisi fanatiği olmam mı anlamına geliyor ? Olumsuz eleştiriyi beğenmeyen olumlu mu olmak zorunda ? Filme gitmedim sinemaya gitmek istediğimde tercihimden biri olur sadece. Ben diyorumki; bu film bir sürpriz değil, yıllarca bu tür filmler yapıyorular zaten. Konularını, amaçlarını bildiğiniz halde neden hayal kırıklığı yaşamış gibi tepki veriyorsunuz ? Ben yandım siz yanmayın tarzında eleştri yapmaktansa; neden kötü? neden beğenilmedi? eksik olan ne dememiz gerekiyor. Ne yorum yapmasını biliriz ne eleştirmesini..

@CyberAngel; ikinci bir alıntını yapıp gereksiz tartışmalara girmeyeceğim. Dediğimi zaten anladın. 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CyberAngel
    CyberAngel's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Thelordmax bunu yazdı:

olivetti bunu yazdı:

sırf artistlik yapmak için "paranı göndereyim ağlama" tarzı yorumlar yaparak kendini bir şey zannedenlere kıl olmaktayım bir de yaptıkları şeyin doğru bir şeymiş gibi gururlanmaları bitiriyor. hayır adam gitmiş eleştiriyor eleştirisinide koyduğu parayı hakkettmediğini söylüyor.. illa olumlu eleştiri yapılmak zorunda değil.. Kurtlar vadisi'ninde durumu belli artık çakır döneminden sonra dizi artık paraya düşkün hale geldiler nerede para kurtlar vadisi orada bknz. kv ırak,kv filistin.. bazılarıda kv filistin'e gidin diye manşetler atıyor niye filistin'de yaşananları görün tam komedisiniz..

Ona bakarsan senin mantığında ondan farklı değil. Arkadaşın olumsuz eleştirisini fazla abartılı bulmam kurtlar vadisi fanatiği olmam mı anlamına geliyor ? Olumsuz eleştiriyi beğenmeyen olumlu mu olmak zorunda ? Filme gitmedim sinemaya gitmek istediğimde tercihimden biri olur sadece. Ben diyorumki; bu film bir sürpriz değil, yıllarca bu tür filmler yapıyorular zaten. Konularını, amaçlarını bildiğiniz halde neden hayal kırıklığı yaşamış gibi tepki veriyorsunuz ? Ben yanım siz yanmayın tarzında eleştri yapmaktansa; neden kötü? neden beğenilmedi? eksik olan ne dememiz gerekiyor. Ne yorum yapmasını biliriz ne eleştirmesini..

@CyberAngel; ikinci bir alıntını yapıp gereksiz tartışmalara girmeyeceğim. Dediğimi zaten anladın. 

Benim senin yorumundan anladığım, senin anladığımı sandığın değil hacı! havale çekim ne demek ? Ne sandın sen kendini anlat bakim ?

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    volkan
    volkan's avatar
    Erkek

sonuç olarak dünyaya filistin halkının neler çektiğini gösterdiler     yok senaryo cıncık mıncık diyonuz kim takar...

onekine?
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Konyali
    Konyali's avatar
    Erkek

volkan bunu yazdı:

sonuç olarak dünyaya filistin halkının neler çektiğini gösterdiler     yok senaryo cıncık mıncık diyonuz kim takar...

Parmak bassam olurmu?
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CyberAngel
    CyberAngel's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

volkan bunu yazdı:

O yönden bakıyorsak, filistin halkının içindeki hamas'ı göremedik ?

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    discoteam_487
    discoteam_487's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

artık hükümet yalakası olan bi diziyi zaten izlemediğim gibi... kurtlar vadisi filistininede gitmem.paramda nasip olmasın...

Bu ALemde Kralda Kuralda Tanımam
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    volkan
    volkan's avatar
    Erkek

CyberAngel bunu yazdı:

volkan bunu yazdı:

bütün ayrıntılara giriyosan israil totoşunun filistin cocuklarını evden kaçırıp abd böbrek ticareti yaptığını vss sinide göremedik şaka gibisin ..

onekine?
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CyberAngel
    CyberAngel's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

volkan bunu yazdı:

CyberAngel bunu yazdı:

volkan bunu yazdı:

bütün ayrıntılara giriyosan israil totoşunun filistin cocuklarını evden kaçırıp abd böbrek ticareti yaptığını vss sinide göremedik şaka gibisin ..

Filistin halkının neler çektiğini gördün ya en azından.Bende diyorum ki görmedin aslında neler çektiğini.İsrail'in kalleşliği yetmiyormuş gibi, hamas'ın camileri, okulları siper etmesini, canlı bomba olup kendi filistin halkını da katletmesini tek kare görmedin!!! Ben ayrıntılardan bahsetmedim.

Toplam Hit: 7569 Toplam Mesaj: 55