Kurtlar Vadisi Filistin Geliyor
-
Andrei bunu yazdı:
-----------------------------
HoLyCat bunu yazdı:
bu dizi filistin demi Cekiliyor yoksa Mersindemi ?
-----------------------------bi kısmı tarsusta olmalı. hatta orda necati sasmazın aracı yanlıs park halinde oldugu icin ceza bile kesmis polisler .)
-----------------------------sagolasın hocam..
Demekki Gotleri Yememiş Filistin e Gidip Dizi Cekmeye :) neyse bunada Sükür Bunu Bulamayanlarda var :))
-
götünüzden fragman uydurmayın bu ne dandiklik.sitede fragmanla ilgili açıklama yok.
-
Sencer bunu yazdı:
lalada bunu yazdı:
UNKN0WN bunu yazdı:
Anca filimlerde bazı şeylerin öcünü alıyoruz cuvallarıda boyle almıştık böyle filimler bizi komik duruma dusuruyor bence...
-----------------------------Türk milleti olarak kurtuluş savaşı dönemi hariç son 200 yıldır kendini bedavaya siktiren travestiden beteriz.sonra sikilmekten yorulup uykuya dalıp rüyamızda bülent ersoy görün 31 çekerek kendimizi adam sanıyoruz...
Kendi adına konuş.Türk milleti hiç bir zaman bu ithamlara maruz kalmayı haketmemiş,şerefini ve onurunu her daim muhafaza edebilmiş ve de edecek bir millettir.Kan uykusunda olmak ayrıdır,haysiyetsizlik ayrıdır.
Nerde çekildiğini sormuş bir arkadaş; Tarsus ve Adana'da.
-----------------------------hocam bırak ne kan uykusu ya.
-
kv gladio yu seyretmediğim gibi bunuda izliyeceğimi sanmıyorum.
-
anlamıyorum kim izliyo şu diziyi ilk 1-2 sene izledim sonra boku çıktı saçmaladı iyice
-
Türk milleti olarak kurtuluş savaşı dönemi hariç son 200 yıldır kendini bedavaya siktiren travestiden beteriz.sonra sikilmekten yorulup uykuya dalıp rüyamızda bülent ersoy görün 31 çekerek kendimizi adam sanıyoruz...
Türk olmadıgını Fazla Belli etme Hiç bir Şerefli ve 0nurlu Türk milletiniBöyle Aşşagılayamazsın Sen ozamn TÜRKLÜK vasfına Yetişemezssiz bu tur sözler srf ettiğine göre..
-
Lathedarkman bunu yazdı:
kv gladio yu seyretmediğim gibi bunuda izliyeceğimi sanmıyorum.
----------------------------- -
polat agam gider atar yapar kendince racon keser bizde burda mutlu oluruz..elizabeth elizabeth hesabı
-
Asker bunu yazdı:
anlamıyorum kim izliyo şu diziyi ilk 1-2 sene izledim sonra boku çıktı saçmaladı iyice
-----------------------------harbi ya polat kimin oğluymuş
-
fatX bunu yazdı:
Asker bunu yazdı:
-----------------------------harbi ya polat kimin oğluymuş
-----------------------------oho bu kadar da olmaz ki.