Kurtlar Vadisi Geri Dönüyor !
-
afffınıza sıgınarak a.q diyorum bizim burda yo kablo tv
-
daa ilk bölümden bölücülük yapmaya başlamıştı bu dizi bi kuruşumu bile vermem
-
meraq kasma hacı
ben sana cd sini veririm. -
hadi be boluculukmus :)
Şu diziyi boyle yorumlayanları anlayamıyorum ya bu diziyi Türkiye"yi bölmeye çalışan bir eylem gibi gören zihniyeti anlayamıyorum ben mi çok deliyim yahut benım gibi 30Milyon insan mı yoksa asıl boluculer,bişeylerin zoruna giden insanlar mı bunları söyleyenler...
------------
üyelere sie tarzı hakaretlerde bulunduğunuz için mesajınız editlenmiştir.bu bir uyarıdır bir daha yapmamanız yararınızadır.
@yönetim -
5 ytlye ayrı kablo mu ? Şaka mı yapıyonuz olm geyik bölümüne açaydın konuyu. Nerden duydun sen onu ?
-
nikoteen eğer haber yalan çıkarsa Seninde selanı verecekler gibime gelior :D büyük lokma ye büyük söz konuşma demişler sen resmen meydana daldın inş çıkabilirsin:D
-
graywolf sana ilk defa katılıyorum lan kereta korsan :D
-
da zikerim kurdunu da kuşunuda ne para verecem a.q ha bir eksik ha bir fazla ekran dizi kaynıyor zati illa seyredecek olursam binbir gece felan izlerim (arada bakıyom harbi güzel dizi la mohuhhumohu :D)
-
aynı kişiler, pana film yani bu seferde ermeni sorunuyla ilgili film yapıyo galiba show tv de.ayrılık diye bi dizi.ermenilik flan geçiyo içinde bu seferde en büyük abileri oynuyo başrolde.ailece kahraman oldular a.k :D
soradan gelen edit:tugrulbaba msn e nie girmion özledik yaw :( -
Aile şirketi amk jenerikten şu şaşmaz bu şaşmaz akıp gidiyor :D
Toplam Hit: 4966 Toplam Mesaj: 43