folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Kurtlar Vadisi Light

Kurtlar Vadisi Light

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Bilgi/Destek Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

19 Nisan'da yeni bölümleriyle Kurtlar Vadisi tekrar ekranlarda. Polat'ın yeni sevgilisini hangi ünlü oynuyor, dizideki değişiklikler neler?

Cengiz Semercioğlu Hürriyet Gazetesi'ndeki köşesinde Kurtlar Vadisi'nin 'light' versiyonuyla ekranda olacağını duyurduktan sonra dizinin tanıtımları ekranda da dönmeye başladı.
    Ancak tanıtım filminde sadece Polat Alemdar 'ın kareleri yayınlanıyor.
    Dizinin ansıl olacağı ve kimlerin oynayacağı konusunda ipucu verecek tek bir sahne yok.
    Onu da yazayım da Kurtlar Vadisi takipçilerinin merakı tamamen ortadan kalksın.
    Yeni Kurtlar Vadisi'nde Necati Şaşmaz'ın rol arkadaşı Nefise Karatay olacak...
    Onun dışında oyuncu kadrosunda şarkıcı Neco, Sema Şimşek, Sema Öztürk ve Can Gürzap yer alıyor.

Konusuna gelince...
    Dizi bu kez iş dünyasını, global ilişkileri, uluslararsı firmaların rekabetini ve kara para trafiğini anlatacak.
    Bu kadroya ve konuya itiraz eden de çıkmaz herhalde...
    ----------------------------------------

Hiç devam etmeseydi daha iyiydi..

λ
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    walla yayına felan sokmasınlar izlenmez o film
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Stifler
    Stifler's avatar
    Erkek
    pembe  dizi çeksinler daha iyi olur, öğleden sonra kadınlar oturup izler

3 Hafta önce Sigara Öldürüyor diye okudum, sigarayı bıraktım. 2 hafta önce Alkol Öldürüyor diye okudum, Alkolü bıraktım. Geçenlerde Aşırı Seks öldürüyor diye okudum, okumayı bıraktım..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MbK
    MbK's avatar
    Erkek
    a.q. aşk adamı necoda war :) bu film iş yapmaz  wadiyi dallasa çewirecekler a.q resmen :SS

Çok özel kadınlar tanıdım. Bana hayatı onlar tanıttılar...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmiRReiS
    EmiRReiS's avatar
    Erkek

Polatın eli artık silah değil çiçek tutacak.Bir mafya dizisi değil, aile dizisi olacak.

Not:Sılayı izlerim daha iyi... 

.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExcaliburTBT
    ExcaliburTBT's avatar
    Erkek

Alemdar Çiğ Yumurta Aş. yi kuran boğlat alemdağ bi bakıcak karşısında rakip firma Ke-MAL unakıtan ın  Unakıtan Yumurta A$. sonra boğlat alemdağ bu firmayla rekabet edicak yarra yicak sonra firmanıun derin devlet bağlantısını şettircak .ve bölelikle boğlat alemdağ derin dewleti bitirmeye çalı$cak :D

Replikler

P: memati git kümese bak kuluçkaya yatmayan tawukların tüylerini yoL.

M: tamam ustaaaa ...

aq 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ByALeX
    ByALeX's avatar
    Erkek
    Her iLk BöLümü İzLer, Baqar Light Sonra Kimse izLemez. Ben Bir KurtLar Vadisi Fanatiği oLarak iLk böLmü izLeyeceğim, DedikLeri Gibi Light İse Hiç İzLemem

Alim ile Sohbet Etmek Zümrüt ile incidir, Cahil ile Sohbet Etme Günde Bin Can incitir. Alim ile Sohbet Etmek Mertebe, Cahil ile Sohbet Etme Dönersin Merkebe, Eşek Alim Olmaz Kitap Taşımakla Tekkeye, insan da Hacı Olmaz Gitmekle Mekkeye.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bektas
    x-files
    x-files's avatar
    Erkek
    kurtal vadisinde memati güllü halo dayı olmasa ve abdulleyh olmaza izlenmez

//Hayat Bazen Tatlıdır//--//Aşıksan vur saza şoförsen bas gaza// https://zulfumehmet.com/ Kişisel bir olay
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    x-files bunu yazdı:
    -----------------------------
    kurtal vadisinde memati güllü halo dayı olmasa ve abdulleyh olmaza izlenmez
    -----------------------------
    Kesinlikle Katılıyorum, Vede onları severim. ;)

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    turkafranga
    turkafranga's avatar
    Erkek

Efsane Polat Alemdar’ın küresel çeteye başkaldırısını işleyecek olan Kurtlar Vadisi Pusu, geniş ve çok güçlü bir oyuncu kadrosuyla ekranlarda olacak.Kurtlar Vadisi Pusu’da, Necati Şaşmaz, Gürkan Uygun, Kenan Çoban, Sönmez Atasoy, Erhan Ufak, Erdem Ergüney, Kerem Fırtına ve Osman Wöber’den oluşan kadroya sürpriz isimler eklendi.Dizide Polat Alemdar’ın karşısında oynayacak kadın oyuncu Nefise Karatay olacak. Kurtlar Vadisi Pusu’nun diğer sürpriz isimleri arasında Can Gürzap, Neco, Tamer Yiğit, Bozkurt Kuruç, Ecder Akışık, Selçuk Özer, Zafer Algöz,  Payidar Tüfekçioğlu, Hüseyin Avni Danyal gibi yıllarını Türk tiyatrosu ve sinemasına adamış sanatçılar da var.Tiyatronun genç ve yıldızı parlayan isimlerinden Emre Karayel, Ragıp Savaş, Hakan Pişkin ve Savaş Özdemir de Kurtlar Vadisi Pusu’nun oyuncu kadrosunda yer alıyor. Kurtlar Vadisi Pusu’nun kadın oyuncuları arasında ise Sema Şimşek, Zeliha Çal ve Sema Öztürk var.

asıl doru bilgilendirme budur dostummm.D:D:D

baki olsada ayrılık aşk her daim ölümsüzdür..
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    graywolf
    tulu
    tulu's avatar
    Dişi
    lan dizinin içine ettiler ben izlemem ole layt mayt bozdular diziyi hiç devam etmeseydi daha iyiydi :S
Toplam Hit: 2361 Toplam Mesaj: 16