Kurtlar Vadisi Ömer Baba:)
-
Arkadaşlar Kurtlar vadisi pusuda sevdiğimiz güzel bir karakter olan Ömer babayı hepiniz büyük ihtimal seversiniz. Çünkü konuşma stili ve konuştukları doğru ve ilgi çekicidir ve güzel bir anlatışı ile dikkatlerimizi çekmekte diye düşünüyorum...:)
İşte Ömer babanın güzel iyi bir oyuncu olduğunu resimlerden görebiliriz...(En sondaki resme dikkat edin...):)
Ortam güzel...:)
-
tabi yaa... İçimi güzel keyfi Uzun :D adamın son resimdeki tavrı değişmemiş sadece toplanma kampını idare ediyor yani bu kadar büyütülecek bir şey değil :))
-
amaç ne çözemedim :D
-
Kurtlar vadisini izleyenler bilir, Ömer Baba karakteri Polatın babasıdır. Orjinal kurtlar vadisi serisinde (anlatmak istediğim pusu değil yani) illüminati denen bir topluluk vardı, kapşonlar maskeler falan takılı buluşurlardı mistik ortamlarda. Ama yüzleri hiç gözükmezdi.
Diziyi izlediğim vakit kulakları çınlasın bi arkadaş (oldwolf :D) "Abi ömer baba o kapşonlu heriflerden biri çıkacak bak göreceksin" demişti.
O gün bugündür bu herif bana zate hiç tekin biri gelmedi...
-
HeadBanger bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------;
amac yok...:)
Ömer babanın tv deki başarısı ...:)
-
aslan sütü, içmeyende sorun ararım ben :Q
-
HeadBanger bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------amaç ortalığı kızıştırmak.Adam filmide bir karakteri canlandırıyor.Gerçek hayatta aynısını sürdürmek zorunda değil.Bir dizide imam oynayan bir oyuncu gerçek hayatta içemicek mi?Örnek vereyim Erkan Can bir dizide imam oynamıştı ama adam 1999 yılında gemide filmi ile etmediği küfür yapmadığı hayvanlık kalmadı :)
-
ne kadar saçma herhangi bir filmde kadın hayat kadınını canlandırıyorsa gerçek hayatta da *rospumu olması lazım :)
-
rahmetli nusret baba(ekmek teknesindeki) bu hasan kaçan falan bunlar ayrı bi tayfa :B her zaman böle bi araya gelip ortam oluştururlarmı$ |: kendileri de sölerdi zaten
-
Arkadaşlar ne alaka saçmalıkla benim burda demek istediğim adam dizide güzel rol yapıyor yani bu başarısını göstermekte...
-
hiç şüphem yok