Kurtlar Vadisi Vs. RTÜK
-
Slm Arkadaslar.
Hepiniz son günlerde duymussunuzdur, okumussunuzdur yada televizyonda görmüssünüzdür. Kurtlar Vadisi yeni bölümleriyle tekrar geliyor ama RTÜK ile anlasmalarina göre silah, kan, siddet iceren sahneler tamamen yasak olacakmis. Yani karsimiza LIGHT KURTLAR VADISI cikacaktir.
Ama simdi sormamak elde degil, Sağır Oda adli dizidede kanli, siddet iceren ve silahli sahneler var. Ask dizilerinde bile Silah, kavga sahneleri falan vardir. Simdi RTÜK bunu tek Kurtlar Vadisine uygulayinca haksizlik olmuyormu sizce
-
-
ben vadiye vadi demem içinde kan,şiddet,sigara,tutku,entrika olmadıkça :D
-
amele_2 bunu yazdı:
----------------------------- ben vadiye vadi demem içinde kan,şiddet,sigara,tutku,entrika olmadıkça :D -----------------------------
bide polat olmayınca -
Hadi sigara olayi neyse, artik hicbir dizide sanirim Sigara sahneleri yok. Ama silah olmazsa bence hic cekmesinler onun yerine bir sinema filmi daha iyi olurdu.
FireX buna fragman bile denilmez, sadece duyuru videosu
-
Ne demişim "light fragmanı"
-
kısacası eski tadını araki bulasın ama bunada şükür kardeş hiç yoktan ii dir... iyle dgl mi
-
Rtük ten Nefret Ediyorum
-
Yaa..kan şiddet silahtan once... dizinin adı kurtlar vadisi teror.... biraz carpıcı...ve bundan onceki dizide olduğu gibi gercekleri yansıtırlarsa türkiyede buyuk tartışmalar ortaya cıkar...bence bundan bi onsezi sonucu yayınlatmıolar....
-
polat başbakan olacak ve olayı diplomatik yollardan halledecek sanırım :)
-
RhiFaT bunu yazdı:
----------------------------- polat başbakan olacak ve olayı diplomatik yollardan halledecek sanırım :) -----------------------------Hehe olabilir ama silahsiz, kavgasiz bir kurtlar vadisi anca pokemona benzer :D