Kurtlar Vadisine , Recep İvedik Tokadı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blackjack
    Blackjack's avatar
    Erkek
    Evet bizler o entelleriz,bir elimizde pipomuz diger elmiz top sakalımızda 7/24 belgesel ve politik tartısma izleyip ona buna hiç güzel olamamıs diyip orgazm oldugumuzdan ne sahandan nede yaptıgı programdan nede o programdaki karakterlerden haberimiz var bu yüzden sahanın espri anlayısından bi haber yasadıgmız   için beklentilerimiz o kadar çoktu ki ben bi ara hani ulan nerde ben buraya hegelin diyalketigi hakkında kafamda bir kac soru kalmıstı onların cevabını bulma umudi le gelmişt tühh Allah kahretsin diyerek küçük çaplı bir sinir krizi bile geçirmiştim şükürler olsun ki yanında arkadaslar vardı,zaten film bittikten sonra starbuckse gidip ne desekte filme bok atsak diye beyin fırtınası bile yarattık.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    İnce Memed
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    abi 4,5 milyon insan meraktanmi izledi bu filmi ? Madem igrenc bir filmdi ilk gidenler kimseye soylemedi "igrenc bir film gitmeyin diye" demekki gidenlerin ezici cogunlugu filmi begenip tavsiye etmis ki bu kadar cok izlenmis...bizim o filmi begenmeyen arkadaslar bir arkadasa gitme igrenc dediler bende tavsiye ettim kesin git diye...cocuk gitti begendi :D

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blackjack
    Blackjack's avatar
    Erkek
    zaten ne geldiyse basımıza su çogunluk nedeni ile geldi...%47
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kroo
    kroo's avatar
    Erkek

varol compu coştun gene ver coşkuyu ver coşkuyu

helal olsun 

bu dünyada da öbür dünyada da yanmanın yolu plajdan geçer
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fcuk
    Fcuk's avatar
    Erkek
    kafama scayım recep ivedik gibi dandik öküz ötesi bir filme gittiğim için geçse ne olur tüm sanayi tayfası izlemiş recep ivediği allamın tikkyleri bile ne bu be apış arası kokuyor cart curt skiyim.

Hoop.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaTRiXe
    MaTRiXe's avatar
    Erkek
    yaw anlayamadığım rakamlar ortada olduğu halde neden yok kulvar farklı yok reklamla oldu sonuç değişiyor mu hayır ikiside film neyi savunuyosunuz herkes kendi çarkına bakıyor. bide rica edicem birisi bana kurtlar vadisinin hangi gerçekleri su yüzüne serdiğini söylesin izle anlarsın demeyin lütfen herkesin bi bakış açısı var benim ufkum yetmedi yeten birisi bi açıklasın bi zahmet yahu kurtlar vadisini sevmediğimden değil de herkesin bu gerekçeyi ileri sürmesine rağmen bu gerçekler hakkında bişey demiyor olması garibime gitti
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tbtmad
    tbtmad's avatar
    Erkek

Recep ivediğin tek izlenme nedeni merak..

Yoksa bi boka benzemiyo türkçenin lastikli bir dil olamsından yararalanılarak yapılan boktan esprilerden oluşuyo. 

Kod yazmakla adam olunmaz:D
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    İnce Memed
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Recep İvedik’in yaptığı espriler mesela. "Murat, k... da tur at..." Ucuz değil mi?

- Ş.G: İşin en vahimi şu; "Murat, k... da tur at" esprisinin Şahan Gökbakar tarafından yapıldığının düşünülmesi. Recep İvedik karakteri böyle espri yapar, onun espri anlayışı budur, ilkokul seviyesindedir. Benim yaptığım espri ise Recep İvedik tiplemesidir. Ayrıca bizim filmimizde cinselliğin "c"si de yok, bel altı espri de... Filmdeki en cinsel içerikli espri, tangalı biri geçerken vazoyu düşürmek ve bir de "memen koluma değdi" esprisi... Şimdi bu bel altı mı Allah aşkına?

http://www.hurriyet.com.tr/magazin/anasayfa/8447940.asp?m=1

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ByALeX
    ByALeX's avatar
    Erkek
    O söylenen resmi rakam, yoksa değil recep salakdik recep salakdik gibi 3 tane film daha olsa kurtlar vadisinin rekorunu geçemez...

Alim ile Sohbet Etmek Zümrüt ile incidir, Cahil ile Sohbet Etme Günde Bin Can incitir. Alim ile Sohbet Etmek Mertebe, Cahil ile Sohbet Etme Dönersin Merkebe, Eşek Alim Olmaz Kitap Taşımakla Tekkeye, insan da Hacı Olmaz Gitmekle Mekkeye.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mataramasuko
    mataramasuko's avatar
    Erkek

espriler dandik,filme benzer yanı yok

kurtlar vadisi dersen o da öyle ahım şahım değil

mesela susuz yaz bana göre ikisine de 10 basar.veya o pek tutulmayan hokkabaz buna 4 basar

godfather 31 pulp fiction da 27 basar :) 

Toplam Hit: 3132 Toplam Mesaj: 21