Kurusıkı Aranıyor
-
CaNNi bunu yazdı:
-----------------------------50 60 a mermisini alırsın anca :)
-----------------------------eminmisin ? hiç kuru sıkı aldınmı eline ? :D
-
50 60 ytl'e sıfır bişi alırsın hocam.. sahsen ben burada alırım o paraya güzel bişi :)
-
Pc-ErrOr bunu yazdı:
-----------------------------CaNNi bunu yazdı:
-----------------------------50 60 a mermisini alırsın anca :)
-----------------------------eminmisin ? hiç kuru sıkı aldınmı eline ? :D
-----------------------------)
-
hoca yasa bu mart ayında fln çıktı ondan istememişlerdir sabıka kaydı cart curt
önceden çoğu yer nüfus cüzdansız da veriyodu şimdi sabuka kaydı bile istiyorlar
eskiden alanlarda karakola bi söylesin fln deniyodu
-
Ergenekona sizide götürürler ha :D
-
benide metrise gönderirlerdi o zmn :) 1. benm yaş 18den kçük.? 2.İstnblda otryrm(bu yaşta alablcğm yer varmı?) 3.sıfır 50 60 nerdn alablrm ne önerrsnz?
-
-
hacı 150ytl dio yaw :) pahalı bnlar :D
-
İthallere bakma ithaller pahalı,yerliler ucuz 8mm.likler var 30-35den başlıyo 40-50ye çıkıyo.O 150 yazanlar tabancaci.comdan alınmış :D oranın sahibi fahiş fiyat çekiyo herşeye,ordaki muşta şeklinde sapı olan komando bıçağı 150yemi ne satılıyodu ben 20ytlye almıştım aynısını :D tbi bilmiorm şimdi çakma waltherlar fln var onlardandı büyük ihtimalle ama olsun müthiş bişiydi :D neyse diom ya o sitedeki fiyatlara aldırma çık silah satan yerlere av dükkanlarına fln sor.Dedikleri gibi yeni yasa çıktı öyle rastgele satmıyolar artık ama sor belki satan biri çıkar.
-
konunun silinmesini istiyorum yöneticiler duyun beni. bireysel silahlanma ülkemize o kadar çok zarar verdi ki bunu bilmeyen yok ve sen halen bu durumda devam ediyorsun. bireysel silahlanmaya hayır!!! konu silinsin...