Kurusıkı Tabanca Alacağım
-
Torpil patlatmayı seviyorum. Kurusıkı almak istiyorum. Amac sadece SES duymak. Kaliteye luzum yok fiyati uygun olsun. Önerilerinizi bekliyorum.
-
Torpil patlatmayı seviyorsan patlıyan şeyler önereyim hacı :D şaka şaka
-
Peroksit bunu yazdı
Torpil patlatmayı seviyorsan patlıyan şeyler önereyim hacı :D şaka şaka
Aman hacı ben bi rahat dur :)
-
Kuru Sıkı Tabanca ile Güvenlik Sağlayamazsın Sebebin Olur demiş oliyim. O Tabanca Elinde iken Vurulursan ve Ölürsen ki Allah Etmesin. :)
Seni Vuran Çok Çok Az Bir Ceza İle Yırtar Haberin olsun....
-
?? baska anackman hocam sirf bunu demetin diye buyuk harfle ses yazdim ama gene dendi :D gercek silah almk isrwmiyorum ve biri ni bana silah cekecek duruma getirdiysem vuraun bari :D zeybekustasi tarafından 18/Ağu/12 13:02 tarihinde düzenlenmiştir
-
Alma aq, her türlü bela getirir sana..
Bak tecrübe konuşuyo, o iş orda kalmıyor.
Her türlü zarar..
-
F92

-
M16'nın kurusıkısı var, Akrebin kurusıkısı var, aklına gelen hemen hemen bütün otomatik silahların kurusıkısı var.
Eğer ses istiyorsan sağlam bir tüfek almalısın : )
-
Silahın her türlüsü insana salakça bir cesaret verir. Gereksiz yere (farkında olmadan) tribe girersin. Benim de silahlarım var ama ayda yılda bir çıkartır yağlarım, bakımlarını yaparım, 6 ayda bir gider bir kaç jarjör yakarım. Hepsi o. Amacın ses duymaksa çatapat akar...
-
konuyu dağıtmadan sorayım. kurusıkı bayıltıcı tabancalar nasıl ? Kişiye fiziksel zarar vermeden bayıltır mı ? ruhsat lazım mı ?
-
Bulabilirsen sana tech nine gider :d yada mac10