Kuşlar
-
2003 de açtığım konuları filanda çıkarabilirsin
seçim öncesi yine güncel bir konu olması gereken benim kaç kişi seçim ve cumhurbaşkanlığı ile ilgili konu açmış
senin gibi gereksiz kuş şizofreni, maymun kabızı :) vs ilgili kaç kişi konu açmış ona bak
profilindeki kara lekede bunu gösteriyor
-
SeRDaR bunu yazdı
2003 de açtığım konuları filanda çıkarabilirsin
seçim öncesi yine güncel bir konu olması gereken benim kaç kişi seçim ve cumhurbaşkanlığı ile ilgili konu açmış
senin gibi gereksiz kuş şizofreni, maymun kabızı :) vs ilgili kaç kişi konu açmış ona bak
profilindeki kara lekede bunu gösteriyor
Herif bildiğin asena gibi kıvırıyor amk :) Sen değil miydin biraz önce konuları doğru yere açmaktan bahseden? Şimdi de daha 2014 yılında yanlış bölüme açtığın ve anasayfayı işgal ettiğin(!) konuyu buraya koyuyorum, eee 2003de açtığım konuları da koy madem diyorsun :) Asenayı geçtin.
-
Mahalle karısı gibi üste çıkıyon önce yanlışını kabul et bir ton şey yazdım onları niye hesaba kaymıyorsun cevap yazarken ?
benim o konum genele açılması gereken bir konu olduğundan açtım kıvırılacak bir şey yok ;)
gereksiz adamsın hoca
-
SeRDaR bunu yazdı
Mahalle karısı gibi üste çıkıyon önce yanlışını kabul et bir ton şey yazdım onları niye hesaba kaymıyorsun cevap yazarken ?
benim o konum genele açılması gereken bir konu olduğundan açtım kıvırılacak bir şey yok ;)
gereksiz adamsın hoca
Haha :) Cumhurbaşkanlığı hakkında açtığın konu hakkında "ben doğru yere açıyorum ama" diyorsun sonra 3-5 ay önce yanlış yere açtığın siyaset konusunu koyuyorum, ee genelde olmalı o diyorsun? Ne alaka amk? Burası bilişim forumu değil mi, git derin konulara aç? Madem bu kadar önemsiyorsun konular doğru veya yanlış yerde.
Madem bana bir laf söyleyeceksin, karşımda dimdik durmanı öneririm.
-
Senin bugüne kadar açtığın konular içerisinde toplasan 3 tanesi tbt yi ilgilendiren ve bilişimle alakalı
senin bilişimle alakalı açtığın konudan fazla benim forum dökümanlarına eklediğim döküman var
benle sidik yarıştırma istersen
-
SeRDaR bunu yazdı
Senin bugüne kadar açtığın konular içerisinde toplasan 3 tanesi tbt yi ilgilendiren ve bilişimle alakalı
senin bilişimle alakalı açtığın konudan fazla benim forum dökümanlarına eklediğim döküman var
Alakasız cevaplar...
-
DevilRullz bunu yazdıSeRDaR bunu yazdı
Alakasız cevaplar...
Alakasız konular açmaktan iyidir ;)
-
Bu adamın açtığı her konuda bir tartışma, kavga var. Neden?
Ciddiyim. Ne oldu da müridler aşırı tepkili?
-
The_Cure bunu yazdı
Bu adamın açtığı her konuda bir tartışma, kavga var. Neden?
Ciddiyim. Ne oldu da müridler aşırı tepkili?
Elmalı şekerlerini çalmışımdır belki :) Inan olay bundan ibaret. Hani çocuk mu bunlar anlamıyorum ki. Geçmişte bir tartışma yaşanmıştır tutup bunu buraya kadar sürükleyip, konuma girip piç etmek gerçekten çocukça. Hele daha deminden tartıştığım SeRDaR ile ilgili yazılarıma bakabilirsin, anlamıyorum ki haksızım evet demek çok mu zor?
-
Vay a.k kendi söylemesi gereken şeyi kalkmış bana söylüyor
ben gereksiz konular açıyorum tbt ye uygunsuz başlıklarla vs diye sen kabul edeceksin ben değil
elemanı tanımam etmem zaten böyle gereksiz elemanlarla işim olmaz da daha öncede hiç muhattaplığım olmadı herkes diyordu bu adam şöyle gereksiz böyle gereksiz konular açıyor kavga ediyor vs birde millete iftira atıyor vs tanımadığımdan anlamıyordum denilenleri şöyle açtığı 3-5 konuya baktım da gereksiz konular alttan alttan millete laf sokan vs bunun açtığı gereksiz konulara tepki gösterenleri banlatmak için laf sokmalar vs zaten kaç kere banlandı
bana göre tbt de olmaması gereken bir adam.