Kusura Bakmayın Yaa Bi Soru Sorabilirmiyim? :D
-
Size bir sorum var. Biz arkadaşlarla iki tane site açtık ben admin@....com adında sitemizin adında bir e-posta aldım fakat açılmıyo onu nasıl ve nerden yapıcaz arkadaşlarım sitesi olanlar msn'ye girip oradan yazıyolar ama benimki girmiyo google'a isim@isim.com şeklinde msn alma yazdım admin@....com adında msn'mi aldım bu seferde e-posta adresi doğrulanmadı diyo yardım ederseniz çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler...
-
hosting paneline girip (Plesk veya Cpanel) e girdikten sonra orada mail bölümü vardır ordan yeni mail alcaksın =)
-
İşte Cpanel'e giriyorum oradan aldım ama aktif edemiyorum açmıyo yaa :( 1.1 yeni versiyonu cpanel'İn ingilizce hiç birşey anlamıyorum
-
www.passport.net buradan tescille
-
Siz bir numarasınız yaa çok teşekkür ederim bu tahribata bayılıyorum ben yaa. Hemen bi deneyeyim inşallah olur
-
snnyk bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------Arkadaşım yalnız buradan yapamadım. Tam olarak hangi link'in üstüne tıklıycaz nereye girecez tam olarak açıklarsan daha iyi olur
-
ReDsEa bunu yazdı:
-----------------------------snnyk bunu yazdı:
-----------------------------Arkadaşım yalnız buradan yapamadım. Tam olarak hangi link'in üstüne tıklıycaz nereye girecez tam olarak açıklarsan daha iyi olur
kötü bir araştırmacı ve hazırcısın. hiç gözüm tutmadı seni |: -
arkadaşım ismin@zartzurt.com diye bi mail adresin var
girarsin www.paport.net adresine türkçe zaten oraya bi güzel kaydolursun..
poasport a kaydettikten sonra msn de oturum açabilirsin
e-posta adresini doğrulamak içinde
epostası doğrulanacak olan hesap açıp iken
dosya menüsünün altında e posta adresi doğrula seçeneginden gideceksin
ben bilmem anlamam deme boşuna zaten Türkçe oku yaparsın hade kolay gele
edüt2 : bu konunun yeri buramı len ?
bi daha yanlış yere konu açarsan kimse yanıtlamaz haberin ola -
ya üslubun güzel harika, naziksin filanda. gıcıklık yapmak istemiyorum ama o iki siteyi şnasıl açtın sen?. yani gerçekten merak ediyorum . adresi verilen bir sitede ssadece yönergeleri uygulyarak bişey yapmak ya çok zor geldi yada başka bişey:s belkide kötü günündesindir:S
-
webmail.siten.com,net,org vs gibi bir mail kutun olur,sen doğrulama maili gönderdiğinde oraya gider ordan gir doğrula...
-
ReDsEa bunu yazdı:
İşte Cpanel'e giriyorum oradan aldım ama aktif edemiyorum açmıyo yaa :( 1.1 yeni versiyonu cpanel'İn ingilizce hiç birşey anlamıyorum
-----------------------------aldığın maile cpanel kısmından onay vermen gerekiyor.
Toplam Hit: 3635 Toplam Mesaj: 16