Kusursuz Cinayet Mümkünmüdür?
-
asit tankının içi yada prinalar....temiz iş olur ama cesetin bulunması isteniyorsa testere filminden faydalanarak çok akılcı tuzaklar kurmak gerek adam bırakın kendini öldürsün siz sadece seyredin :d
-
Hey Allahım nereye gidiyor bu site :D
-
ERERESEL bunu yazdı:
-----------------------------Bir Rus filminde seyretmiştim. Mafya patronu, genç karısını sevgilisi ile iş üstünde yakalıyor.Kadını demir çelik tesisine götürüp ergimiş demirin içine atıyorlar(!), sevgilisini bir boş araziye götürüp eskavatörle kazdıkları 2-3 metre derinlikteki çukura koyup üzerine beton döküyorlar(!).
Kusursuz mu, değil mi? Yorum sizin?
-----------------------------boş bir araziye beton dökülmüşse altında ya hazine vardr ya ceset kusursuz değil bence : )
-
Esquire bunu yazdı:
-----------------------------
bu konuda örnek film patoloji. heroesta peteri canlandıran oyuncunun oynadığı film.
-----------------------------Evet bu filmi izle sonra tekrar düşün.Tabi birde Film olduğunu ve filmin amerikada geçtiğini unutma.Türkiye'de genelde otopsiye cesedi hasta bakıcı hazırlıyor...
Ancak kusursuz bir cinayet her zaman işlenebiliritesi vardır.
-
CoxupeR bunu yazdı:
ERERESEL bunu yazdı:
-----------------------------Bir Rus filminde seyretmiştim. Mafya patronu, genç karısını sevgilisi ile iş üstünde yakalıyor.Kadını demir çelik tesisine götürüp ergimiş demirin içine atıyorlar(!), sevgilisini bir boş araziye götürüp eskavatörle kazdıkları 2-3 metre derinlikteki çukura koyup üzerine beton döküyorlar(!).
-----------------------------boş bir araziye beton dökülmüşse altında ya hazine vardr ya ceset kusursuz değil bence : )
İnşaat sektöründe artan betonlar boş araziye öylesine dökülür, şu anda çalıştığım Toki projesindeki dökülen artık betonlarla 15 kat bina yapılırdı.Hazine mecaz olarak doğru:))). -
ameliyat eldiveni üstüne ince deriden bir bir eldiven kafanıza peruk yüzünüzede boye sürüceksin sonra öldürücen kişinin direnme gücünü bilmen lazım boguşmadan öldürmen lazım kusursuz olması için bogurusan onunla senin aradan geçen boguşmada senin üzerindeki saç teli tırnak tükrük kan deri gibi şeyler delil içerir boğuşmadan tek hamle ile arkadan bıcaklamak yada susturucu silah ile kafasına sıkmak kafasına yakından sıraksanız mermi kafayı deler dışarı çıkar çıkan çekirdegi olay yerinde bırakmamak aynı şekilde kovanı gelen polisler göt gibi kalır faili meçhul olur cinayet not: kimseyi öldürmeyi planlamadım :P
-
ERERESEL bunu yazdı:
-----------------------------atıyorlar (!),
döküyorlar(!)
cok kusurlu bir cinayet birincisi adam bu bahsetigin seyleri yalniz yapmamis
ikincisi kadin ve sevgilisi ortalikta yok elbete biri farkina varicak polise haber vericek polis sorusturma baslicak kayip kim seninde dedigin gibi bi mafya patronunun karisi baska kayip kim onun sevgilisi elbete olayi cozerler
-
-
Aytekinet bunu yazdı:
Hey Allahım nereye gidiyor bu site :D
-----------------------------Hoca Kafasına Göre Takılıyo işte.... Kimse yapacak şeysinde değil, Gırgır Beyin cimnastiği tarzı bişey.... :)
-
Şahsen bir plan yapıcak olsaydım önce kurbanı alır bi tekneye bindirirdim ve ayagını çimentolayıp daha sonrada gecenin karanlıgında suya bir yere bırakırdım. yada :D tren yoluna baglardım gece vakti eğer ki bir sabıkan yoksa ve bu işi gerçekten soguk kanlı bir şekilde yapmayı düşünüyorsan zaten seni yakalasalar bile kolay kolay konuşturamazlar konuştursalarda sanmıyorum çok ceza vericeklerini bence en önemlisi yaptıktan sonraki hal ve hareketlerin iletişim kesinlikle olmamalı yani yanında telefon taşımadıgındna telefonla haberleşmediginden emin olmalısın herşey normalken aniden bu işi yapmak gerek :D