Kutsal Damacana

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    muhabir22
    muhabir22's avatar
    Erkek

Arkadaşlar filmi bugün izledim. Türk filimlerine karşı bir önyargım vardı önceleri, ancak gittiğim şu son 3 sinema filmi benim bu ön yargımı tamamen kaldırdı.

Uzun zaman olmuştur heralde Türk sinema filminde bu kadar kahkaha atmayalı.  Şafak sezer bu işi gerçekten iyi yapıyor. Filmde öyle anlar var ki birden kahkaha atmaya başlıyorsnuz.

Filmin kadrosunda =======>>> Şafak Sezer (Fikret) , Ersin Korkut (Asım) , Büşra Pekin (Ceren) , Eyşan Özhim (Deniz) , Berivan Karaman (Aydagül) , Settar Tanrıöven (Üfürükçü Hoca) , Erdal Tosun (Ganyan Sahibi) , Yıldırım Memişoğlu  (Peder Artin)  yer alıyor.

Gitmenizi yüksek dozda tavsiye ediyorum, gidecek olanlar için iyi seyirler .. :)

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    beyinsiz
    beyinsiz's avatar
    Erkek
    evet gerçekten bende gonulsuz gitdim ama kahkahalar ile çiktim filimn reklami yapilmadiği için pek duyulmadi ama film eğlenmek için 10 numara

sen hep daha önce öpülmüş bir kadının dudaklarında sana dair cümleler bekledin
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mugato
    mugato's avatar
    Erkek
    verdim kutsalı, verdim kutsalı, sonra bi de haç çıkarttım...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NighT-7
    NighT-7's avatar
    Erkek

biz kabadayıya gidecektik, bi arkadaş kutsal damacanaya gidelim dedi. Dedimki ne damacanası ak. Neyse gittik ona. Gerçekten çok güzel bi film. Ben de izlemenizi tavsiye ederim. Ayrıca o içine şeytan giren kızın ablası mı ne işte o kadın çok güzel :D Çoğu kişi 2. yarısı daha güzel diyo. evt bence de öyle, zaten olay o zaman başlıyo. Tavsiye ederim filmi. Şafak sezer çok güzel oynamış ak oğlu.

sanılanın aksine...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikret
    Fikret's avatar
    Erkek
    filmi izlerken resmen doldurdum :D o kadar komedi :D ama konusu gerçekten berbattı. bu arada eyşan özhim e bittim :D fena hatun :D:D

screw you guys! i"m goin" hoooome!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Focal
    Focal's avatar
    Erkek
    Gercekden cok Süper safak sezer bu isi cok iyi yapior :) araba fırcası ile yıkanmasi seytan ile kafa gecmesi :D papaz kılıgına girmesi diger mürid'lerin yüksek ile tavsiye ettigim flim gitmenizi tavsiye ederim cok komik :))
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PirtakoZ
    PirtakoZ's avatar
    Erkek

Ya yapmayın arkadaşlar ya...

filmin neresi güzeldi komikti ki. zaten filmin ilk yarısı konuya girmek için uğraşıyo. ikinci yarı da biraz küfür ediyo falan işte...

eğer scary movie 2 yi seyreden varsa bi karşılaştırsın girişteki sahne ile... adamların scary movie nin başında yaptığı ufacık komediye film çekmişler... direkt taklit yani..

Türk sinemasında GORA gibi bir filmi izledikten sonra, bu film için söyleyebileceğim tek şey berbat olduğudur...

Yoksulluk korkusu ile ömrü servet peşinde harcayanda gördüm fakirliğin özünü...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    endthe
    endthe's avatar
    Erkek
    o adamın ne tipini nede kendisini sewerim tv de gördüğüm yerde kanalı değiştirim .. ayrıca tam bi  şaklaban ??? yani hiç sewmem
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilinmeyen
    Bilinmeyen's avatar
    Erkek
    PirtakoZ bunu yazdı:
    -----------------------------

filmin neresi güzeldi komikti ki. zaten filmin ilk yarısı konuya girmek için uğraşıyo. ikinci yarı da biraz küfür ediyo falan işte...

eğer scary movie 2 yi seyreden varsa bi karşılaştırsın girişteki sahne ile... adamların scary movie nin başında yaptığı ufacık komediye film çekmişler... direkt taklit yani..

Türk sinemasında GORA gibi bir filmi izledikten sonra, bu film için söyleyebileceğim tek şey berbat olduğudur...

Herkesin komedi konusunda zevkleri farklıdır. Bazı kişilere hareketler komik gelirken bazılarına küfürler vs. komik gelir.  

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PirtakoZ
    PirtakoZ's avatar
    Erkek
    Bilinmeyen bunu yazdı:
    PirtakoZ bunu yazdı:

Herkesin komedi konusunda zevkleri farklıdır. Bazı kişilere hareketler komik gelirken bazılarına küfürler vs. komik gelir.  

Onu da becerebilse tamam da :)

Sadece audinin arkasından küfür ederken güzel küfür ediodu o kadar :)

Yoksulluk korkusu ile ömrü servet peşinde harcayanda gördüm fakirliğin özünü...
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    itfaiyeci
    itfaiyeci's avatar
    Erkek
    10 numara film..2 kere gittim,gelse biri hadi gidelim dese yine giderim..
Toplam Hit: 2965 Toplam Mesaj: 17