Kutsal Kitaplar Ve Dini Kitaplar
-
tüm kutsal kitapları (mümkünse ilahi diye geçen dinler haricinde olanlar da dahil ama özellikle 4 kitap) ve diğer dini kitapları indirebileceğim yerler arıyorum. 4 kitap diye program falan varmış herhalde.
geçen bi arkadaş islam üniversitesi diye bi paylaşım yapmıştı ama uygun download linki olmaığından indiremedim. boyut da çok büyüktü hata verdi.
-
hayırmı şef :F
-
BarisYigit bunu yazdı:
-----------------------------
hayırmı şef :F
-----------------------------arşiv olması bakımından =) sürekli netten okumak, araştırmak zaman alıyor. derli toplu olursa daha iyi.
belirtmeyi unutmuşum hadis kitapları da özellikle ihtiyacım olanlar arasında.
-
Kuran - İncil - Tevrat istiyorsan üçünüde gönderim . Gerçek kitap olarak.
-
Kuran - İncil - Tevrat - Zebur kitapları bulunuyor.Ayrıca arama motoru var.
4shared : 4 KUTSAL KITAP-Setup.rar - 4shared.com - çevrimiçi dosya paylaşımı ve depolama - indir( win7 kullanıyosan uyumluluk modunda çalıştır )
-
iLLuMiNaTi bunu yazdı:
-----------------------------Kuran - İncil - Tevrat - Zebur kitapları bulunuyor.Ayrıca arama motoru var.
4shared : 4 KUTSAL KITAP-Setup.rar - 4shared.com - çevrimiçi dosya paylaşımı ve depolama - indir( win7 kullanıyosan uyumluluk modunda çalıştır )
aynen hocam. Ben tevrat ve zeburu temin edemediğim için burdan okumuştum. Ayrıca kuranın farklı çevirileri de mevcut. -
Elimde olan birkaç e-kitabı ekledim: https://rapidshare.com/files/3466825089/dini.rar
-
ERERESEL bunu yazdı:
Elimde olan birkaç e-kitabı ekledim: https://rapidshare.com/files/3466825089/dini.rar
-----------------------------hocam indirdim teşekkür ederim. yalnız gözüme bişey çarptı. zip içinde "50maddede evrim teorisinin çöküşü" diye bi kitap var.
dinle pek alakası yok sanki :S bilimle de yok gerçi de :S
@computerwolf abi pm attım ama henüz görmedin sanırım :S
-
ComputerWolf bunu yazdı:
Kuran - İncil - Tevrat istiyorsan üçünüde gönderim . Gerçek kitap olarak.
-----------------------------hocam banada gönderirsen sevinirim.
-
var sizde bişiler bu ara ya bakalım hayırlısı :)
Takipteyim
-
dayı sen arşivini tamamlayınca hepsini birleştirip upload ette bizde yararlanalım