Kuyumcu Programı İstek

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    arkinfes
    arkinfes's avatar
    Erkek
    AAbiler şimdi ben kuyumcu programı istiyorum ancak crackli olacak forumda bir tane var trojen var içinde googleye yazdım aradım sabahdan beri yok hala aramaktayım ancak burayada baslık acam dedim ki bulma olasalıgım cogalsın yada olmassa program cracklemek için gereken arac gerecleri koyarsanız forumun asm bolumunde var ama linkler kırık şimdiden çok sağolun

Do majör soylu ve açık sözlü , Do minör patetik , Re majör parlak , Re minör melankolik , Mi bemol majör soylu ve patetik , aydinlik ama soylu ve karamsar tonmu lazim ozaman; mi majör , Mi minör doğanin ilk minör tonu olmasina karsin biraz melankoliktir , Fa majör karışıktır , Fa minör hepsinden patetiktir , Fa Diyez majör iste güçtür çünkü degiştirgeçlerle asiri yuklenmistir , Si majör parlak ve oyun bozannn :))
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    arkinfes
    arkinfes's avatar
    Erkek

Boyut : 20.6 Mb Dili : Türkçe Versiyon : 2005 Platform : Windows (Tümü) Lisans : Süre/Kullanım Kısıtlamalı (Shareware) Üretici : CetaSoft Yazılım Ekleme : 9/21/2007 4:58:41 PM(admin)

Ben crack veya full demiştim.

Do majör soylu ve açık sözlü , Do minör patetik , Re majör parlak , Re minör melankolik , Mi bemol majör soylu ve patetik , aydinlik ama soylu ve karamsar tonmu lazim ozaman; mi majör , Mi minör doğanin ilk minör tonu olmasina karsin biraz melankoliktir , Fa majör karışıktır , Fa minör hepsinden patetiktir , Fa Diyez majör iste güçtür çünkü degiştirgeçlerle asiri yuklenmistir , Si majör parlak ve oyun bozannn :))
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Osiris
    Osiris's avatar
    Erkek
    Saol Hitlerfan. Bir kuyumcu yazılımını kullanmak hiç bu kadar basit ve keyifli olmamıştı demen lazimdi.

Bana bakip her zaman gulumseyin.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yawuz
    yawuz's avatar
    Erkek
    yazalım hemen .asp ile internet üzerinde tutarsın kayıtları hirbiyerden ulaşıvirirsin hatta sitene entegre ederiz mevcut siten yoksa hallederiz yaparız böyle kombine bi sistem düşünürmüsün

tahribat.com a can feda
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Emrow
    Emrow's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

ben onu php olarak düşündüm. :)

yoksa yaparız internet üzerinden tutarsın kayıtları.

her isteğini yaz tek tek hallederiz.

Not: ücretsiz 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    arkinfes
    arkinfes's avatar
    Erkek
    tamam ben cok teşşekkur ediyorum ama by süre kısıtlamalı deidm sadece biraz tam acıklayıcı olmamış

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    break
    break's avatar
    Erkek

Dostum buraya bak güzel 10 ytL için ...

http://www.cetasoft.com.tr/kuyum/index.html

Agronomist + Yaprak Tütün Uzmanı
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    arkinfes
    arkinfes's avatar
    Erkek
    Emrow bunu yazdı:
    -----------------------------

şimdi gercekten ucretsiz ise cok sevinirim Altın,gümüş,pırlanta,saat,döviz,takoz ve sizin tanımlayacağınız (diğer) mal türleri ile çalışabilme.
    Bullet5.gif%20%28101%20bytes%29Sınırsız kod tanımlama, stok kodu çoğaltma özelliği, stoklarınızı 5 kategoriye ayırabilme özelliği.
    Bullet5.gif%20%28101%20bytes%29Sınırsız şirket tanımlama, şirketler arası ve toptancılar arası virman, şubeler arası mal transferi.
    Bullet5.gif%20%28101%20bytes%29Perakende ve toptan alışverişler, Toptan satışlar, işçilik ve işçilik sermayesi takibi.
    Bullet5.gif%20%28101%20bytes%29Personel ve komisyoncu bilgileri takibi, satışlardan prim ve komisyon ayırabilme imkanı.
    Bullet5.gif%20%28101%20bytes%29Kredi kartı ile satışlar, kredi kartı ile taksitlendirme.
    Bullet5.gif%20%28101%20bytes%29Dilediğiniz tipte barkod etiketi hazırlayabilme ve barkod etiketli stok takibi. (Ekstra paket ile)
    Bullet5.gif%20%28101%20bytes%29Garanti sertifikası ve mal kataloğu hazırlayabilme. (Ekstra Paket ile daha da özelleştirebilme imkanı)
    Bullet5.gif%20%28101%20bytes%29Stok ve envanter takibi, herhangi bir tarihteki stokları ve envanteri görebilme imkanı.
    Bullet5.gif%20%28101%20bytes%29Altın ve döviz kurları takibi.
    Bullet5.gif%20%28101%20bytes%29Takoz, kalafat, hurdalaştırma.
    Bullet5.gif%20%28101%20bytes%29Otomatik kasa takibi.
    Bullet5.gif%20%28101%20bytes%29Borçlu müşteri ve emanet hesapları takibi.
    Bullet5.gif%20%28101%20bytes%29Tam resmi kuyumcu muhasebesi, resmi belge kesme.
    Bullet5.gif%20%28101%20bytes%29Gider, ekstra gelir, banka ve kredi kartı hesapları takibi.
    Bullet5.gif%20%28101%20bytes%29Kişisel bilgi yönetimi ve kuyumculuk ile ilgili eksiksiz özellikler.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Osiris
    Osiris's avatar
    Erkek
    break bunu yazdı:

Dostum buraya bak güzel 10 ytL için ...

http://www.cetasoft.com.tr/kuyum/index.html

750 YTL  (Yediyüzellimilyon TL) + %18 KDV program bedelini aşağıda yer alan ödeme araçlarından birini kullanarak gerçekleştirebilirsiniz.   ehehehe

Bana bakip her zaman gulumseyin.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    arkinfes
    arkinfes's avatar
    Erkek
    arkinfes bunu yazdı:
    Emrow bunu yazdı:

şimdi gercekten ucretsiz ise cok sevinirim Altın,gümüş,pırlanta,saat,döviz,takoz ve sizin tanımlayacağınız (diğer) mal türleri ile çalışabilme.
    Bullet5.gif%20%28101%20bytes%29Sınırsız kod tanımlama, stok kodu çoğaltma özelliği, stoklarınızı 5 kategoriye ayırabilme özelliği.
    Bullet5.gif%20%28101%20bytes%29Sınırsız şirket tanımlama, şirketler arası ve toptancılar arası virman, şubeler arası mal transferi.
    Bullet5.gif%20%28101%20bytes%29Perakende ve toptan alışverişler, Toptan satışlar, işçilik ve işçilik sermayesi takibi.
    Bullet5.gif%20%28101%20bytes%29Personel ve komisyoncu bilgileri takibi, satışlardan prim ve komisyon ayırabilme imkanı.
    Bullet5.gif%20%28101%20bytes%29Kredi kartı ile satışlar, kredi kartı ile taksitlendirme.
    Bullet5.gif%20%28101%20bytes%29Dilediğiniz tipte barkod etiketi hazırlayabilme ve barkod etiketli stok takibi. (Ekstra paket ile)
    Bullet5.gif%20%28101%20bytes%29Garanti sertifikası ve mal kataloğu hazırlayabilme. (Ekstra Paket ile daha da özelleştirebilme imkanı)
    Bullet5.gif%20%28101%20bytes%29Stok ve envanter takibi, herhangi bir tarihteki stokları ve envanteri görebilme imkanı.
    Bullet5.gif%20%28101%20bytes%29Altın ve döviz kurları takibi.
    Bullet5.gif%20%28101%20bytes%29Takoz, kalafat, hurdalaştırma.
    Bullet5.gif%20%28101%20bytes%29Otomatik kasa takibi.
    Bullet5.gif%20%28101%20bytes%29Borçlu müşteri ve emanet hesapları takibi.
    Bullet5.gif%20%28101%20bytes%29Tam resmi kuyumcu muhasebesi, resmi belge kesme.
    Bullet5.gif%20%28101%20bytes%29Gider, ekstra gelir, banka ve kredi kartı hesapları takibi.
    Bullet5.gif%20%28101%20bytes%29Kişisel bilgi yönetimi ve kuyumculuk ile ilgili eksiksiz özellikler.

yane ozellikler olsun ek paket halinde yazılarına bakmayın yapabilirseniz cok sevinirim. bedava yaparız demişsinya

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    break
    break's avatar
    Erkek
    Haydaaa Atilla mayda .. Ben onu görmedim yha 10 ytl yazıodu bend alla alla ne kadar ucuz diodum :) Nese yakında wareze düşer ya da php Emrow 'un düşündüğünü yap derim..

Agronomist + Yaprak Tütün Uzmanı
Toplam Hit: 4218 Toplam Mesaj: 16