Kuyumcu Programı İstek
-
AAbiler şimdi ben kuyumcu programı istiyorum ancak crackli olacak forumda bir tane var trojen var içinde googleye yazdım aradım sabahdan beri yok hala aramaktayım ancak burayada baslık acam dedim ki bulma olasalıgım cogalsın yada olmassa program cracklemek için gereken arac gerecleri koyarsanız forumun asm bolumunde var ama linkler kırık şimdiden çok sağolun
-
Boyut : 20.6 Mb Dili : Türkçe Versiyon : 2005 Platform : Windows (Tümü) Lisans : Süre/Kullanım Kısıtlamalı (Shareware) Üretici : CetaSoft Yazılım Ekleme : 9/21/2007 4:58:41 PM(admin)
Ben crack veya full demiştim.
-
Saol Hitlerfan. Bir kuyumcu yazılımını kullanmak hiç bu kadar basit ve keyifli olmamıştı demen lazimdi.
-
yazalım hemen .asp ile internet üzerinde tutarsın kayıtları hirbiyerden ulaşıvirirsin hatta sitene entegre ederiz mevcut siten yoksa hallederiz yaparız böyle kombine bi sistem düşünürmüsün
-
ben onu php olarak düşündüm. :)
yoksa yaparız internet üzerinden tutarsın kayıtları.
her isteğini yaz tek tek hallederiz.
Not: ücretsiz
-
tamam ben cok teşşekkur ediyorum ama by süre kısıtlamalı deidm sadece biraz tam acıklayıcı olmamış
-
Dostum buraya bak güzel 10 ytL için ...
-
Emrow bunu yazdı:
-----------------------------ben onu php olarak düşündüm. :)
-----------------------------
şimdi gercekten ucretsiz ise cok sevinirim Altın,gümüş,pırlanta,saat,döviz,takoz ve sizin tanımlayacağınız (diğer) mal türleri ile çalışabilme.
Sınırsız kod tanımlama, stok kodu çoğaltma özelliği, stoklarınızı 5 kategoriye ayırabilme özelliği.
Sınırsız şirket tanımlama, şirketler arası ve toptancılar arası virman, şubeler arası mal transferi.
Perakende ve toptan alışverişler, Toptan satışlar, işçilik ve işçilik sermayesi takibi.
Personel ve komisyoncu bilgileri takibi, satışlardan prim ve komisyon ayırabilme imkanı.
Kredi kartı ile satışlar, kredi kartı ile taksitlendirme.
Dilediğiniz tipte barkod etiketi hazırlayabilme ve barkod etiketli stok takibi. (Ekstra paket ile)
Garanti sertifikası ve mal kataloğu hazırlayabilme. (Ekstra Paket ile daha da özelleştirebilme imkanı)
Stok ve envanter takibi, herhangi bir tarihteki stokları ve envanteri görebilme imkanı.
Altın ve döviz kurları takibi.
Takoz, kalafat, hurdalaştırma.
Otomatik kasa takibi.
Borçlu müşteri ve emanet hesapları takibi.
Tam resmi kuyumcu muhasebesi, resmi belge kesme.
Gider, ekstra gelir, banka ve kredi kartı hesapları takibi.
Kişisel bilgi yönetimi ve kuyumculuk ile ilgili eksiksiz özellikler. -
break bunu yazdı:
-----------------------------Dostum buraya bak güzel 10 ytL için ...
http://www.cetasoft.com.tr/kuyum/index.html
-----------------------------750 YTL (Yediyüzellimilyon TL) + %18 KDV program bedelini aşağıda yer alan ödeme araçlarından birini kullanarak gerçekleştirebilirsiniz. ehehehe
-
arkinfes bunu yazdı:
Emrow bunu yazdı:
-----------------------------ben onu php olarak düşündüm. :)
şimdi gercekten ucretsiz ise cok sevinirim Altın,gümüş,pırlanta,saat,döviz,takoz ve sizin tanımlayacağınız (diğer) mal türleri ile çalışabilme.
Sınırsız kod tanımlama, stok kodu çoğaltma özelliği, stoklarınızı 5 kategoriye ayırabilme özelliği.
Sınırsız şirket tanımlama, şirketler arası ve toptancılar arası virman, şubeler arası mal transferi.
Perakende ve toptan alışverişler, Toptan satışlar, işçilik ve işçilik sermayesi takibi.
Personel ve komisyoncu bilgileri takibi, satışlardan prim ve komisyon ayırabilme imkanı.
Kredi kartı ile satışlar, kredi kartı ile taksitlendirme.
Dilediğiniz tipte barkod etiketi hazırlayabilme ve barkod etiketli stok takibi. (Ekstra paket ile)
Garanti sertifikası ve mal kataloğu hazırlayabilme. (Ekstra Paket ile daha da özelleştirebilme imkanı)
Stok ve envanter takibi, herhangi bir tarihteki stokları ve envanteri görebilme imkanı.
Altın ve döviz kurları takibi.
Takoz, kalafat, hurdalaştırma.
Otomatik kasa takibi.
Borçlu müşteri ve emanet hesapları takibi.
Tam resmi kuyumcu muhasebesi, resmi belge kesme.
Gider, ekstra gelir, banka ve kredi kartı hesapları takibi.
Kişisel bilgi yönetimi ve kuyumculuk ile ilgili eksiksiz özellikler.
yane ozellikler olsun ek paket halinde yazılarına bakmayın yapabilirseniz cok sevinirim. bedava yaparız demişsinya -
Haydaaa Atilla mayda .. Ben onu görmedim yha 10 ytl yazıodu bend alla alla ne kadar ucuz diodum :) Nese yakında wareze düşer ya da php Emrow 'un düşündüğünü yap derim..