Kuzuları Kaniş Diye Sattılar
-
Dolandırıcılığın da böylesi! Kuzuları kaniş diye sattılar...
Ünlü Japon film yıldızı Maiko Kawakami katıldığı talk-show programında kaniş cinsi köpeğinin hiç havlamadığından ve köpek maması yemediğinden şikayet etti. Daha sonra orada bulunanlara köpeğinin resmini gösteren Kawakam çok sevdiği kanişinin aslında köpek değil bir kuzu olduğunu öğrendiğinde hayatının şokunu yaşadı.
Film yıldızı TV programında köpeğinin havlamadığını ve köpek maması yemediğini söyledi. Fotoğrafını gösterince gerçek ortaya çıktı. Kaniş diye aldığı ve aylardır evinde beslediği hayvan kuzu çıktı...
TV programında köpeğin kuzu olduğu ortaya çıktıktan sonra 2000 bin kişi kendilerine köpek yerine kuzu satıldığını söyleyerek polise şikayette bulundu. Bunun üzerine konuyla ilgili araştırma yapan yetkililer internet üzerinden evcil hayvan satışı yapan şirkete ulaştı. Şirketin kaniş köpeğine benzettiği kuzuları Japonya'da çok olmadığı için bu hayvanı çok fazla tanımayan Japonlara sattığı belirtildi.
------------------------------
Dolandırıcılığın böylesinden çok salaklığın böylesi denilebilir :D
-
abi bu konu genel deıl geyık ya :D:D gazetede okumutum bende sözde kanişin tipi gorseniz komedı ya super traşlanmış :D kuzunun hiç bişeyden haberi yok .D
-
yuh ya :D koptum abi haberi okuyunca. olaya baksana..
-
bunu ben yazacaktım bugün...
hepsinide 1300 dolara satmışlar....japonlarında böle saflıkları oluyo işte...
-
helal olsun heriflere tebrik ettim valla!
-
bu haberlerdede werilmişti tbt haberler daha dogrusu:) cok güldüm ya böle akıllı adamlara yutturmuslar ya eferim onlara...
-
yuh a.q salaklığında böylesi (= helal olsun ama iyi kakalamıslar kuzuyu abi zaten enayiler olmasa bu dünyada akıllılar yaşayamaz :D
-
amk. bide caponlara akıllı dioz:D adamları ne biçin dolandırmışlar hiçmi kuzu veya kaniş görmedin be kardeşim :)
-
adamlar tamam baya akıllı imiş anlaşıldıda onu alan akıllılarda baya akıllı imiş o kuzular havlamıyorsa melemiyormu acaba
-
Taktir-e şayan bi hareket :)
-
Demirel demiş ki ;
adamlar tamam baya akıllı imiş anlaşıldıda onu alan akıllılarda baya akıllı imiş o kuzular havlamıyorsa melemiyormu acaba
------
Bu salaklar kuzu meleyince 'Benim kaniş çok akılı , yabancı dil biliyo '' diye sevinmişlerdir :)
Toplam Hit: 1937 Toplam Mesaj: 12