Kvk & Genpa Ya Sayıp Sövme Mekanı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    decameron
    decameron's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Bilgi/Destek Madalyası Savaş Madalyası
    Erkek

Konuyu nasıl açayım kararsız kaldım en güzel bu olur heralde , daha evvel baya duyuyordum bu şekil olayları fakat pek önemsemediydim genelde aldığım telefonlar garanti dahilinde hiç arızalanmadıydı , bu sefer başıma geldi :)

telefonu KVK servisine verdim ayın 6 sında , bir telefon geldi ve şu dendi " telefonunuzda sıvı teması var " iade ediyoruz , dedim e nolacak yapın parası neyse verim , yok yapmıyoruz... Çöpe mi atayım? - bilemiyoruz...

Şimdi telefonda en ufak bir su teması vs yok , olmadıda , olamazda... Kulağımdaki terden Nokia N serisi bir telefon bozuluyor ve garantisi servis dışı oluyorsa nokianında kvk nında ... aq :)

Konuyu baya kişiye sordum arkadaşlarımın büyük kesiminde aynı olay olmuş akrabalardanda KVK dan bu şekilde "sıvı teması" raporu verilen olay olmuş... Bu sahte raporu KVK garantileri iptal etmek için kasti mi yapıyor? Bu adamlar bu telefonları servise yolluyoruz diye banyo mu yaptırıyor?

Kvk nın Genpanın amacı nedir , garantileri "sıvı teması" diyerekten iptal edip kar sağlamak mıdır .. nedir bu sıvı teması , bu kadar kolay mı garanti iptali vs ?

Üşenmeyip tüketici haklarına dilekçe verip , dava açmayı planlıyoruz , bundan kazanacağım bir sonuç olurmu , kağıt üzerinde adamlar haklı okey su değmiş demek kolay ama su falan değmedi .. Vermeyin garanti o zaman nasıl iştir anlamış değiliz... Sizin başınızada benzer bi "su değmiş yaylanın garanti falan yok size" gibisinden raporu olan oldumu :)

Dışarda yaptıracam birşekilde ama kvk yada davamdan çekinmeyecem boş zamanım çok wala avukat akrabada çok sizce sonucu ne olur :|

Etinden korkanın kemiğini sikeyim!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kurdo
    kurdo's avatar
    Erkek
    eline hiçbirşey geçmez. minare - kılıf kombinasyonunu o amcalarımız çoktan hazırlamıştır. basit bi esnaf değil kvk ve genpa.

kendinize ayığ olunuz
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aspirin
    aspirin's avatar
    Dişi

dava uzun surer ama aleyhıne sonuclanır ,

bence de uzerınde dur konunun... vazgecme ,resmen salak yerıne koyuyorlar ınsanı hasbınallah .

aslında aynı sorunla karşılasmıs kişilerı de bulmak lazım onlarda şikayet etse etkılı olur

mimi " yim ben ...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    herseysanal
    herseysanal's avatar
    Erkek
    Yerden göge kadar haklısın kardeşim yerden göğe kadar haklısın .

"Söylesem Tesiri Yok ; Sussam Gönül Razı Değil."
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Stifler
    Stifler's avatar
    Erkek
    aldığım her elektronik alet bozuluyor ne hikmetse, garantiye gönderiyorum yapılmadan geliyor her defasında, telefondan dilim çok yandı artık cepkaskosu yaptırıyorum. dava açma niyetindeysen hiç düşünmeden aç biraz uzun süreceğini düşünüyorum ama sonucu iyi olur

3 Hafta önce Sigara Öldürüyor diye okudum, sigarayı bıraktım. 2 hafta önce Alkol Öldürüyor diye okudum, Alkolü bıraktım. Geçenlerde Aşırı Seks öldürüyor diye okudum, okumayı bıraktım..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    İnce Memed
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Hoca bagli bulundugun ilcenin kaymakamligina git orada "tuketici haklari hakem heyeti" var onlardan bilgi al ,sik sike parani iade alirsin ,bu konuda acayip haklarimiz var ,hakkini bilmeyen kullanicilar sus pusoluyor kvg gibi rant kapilari gobek atiyor...ustune git kazanirsin ;)

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    decameron
    decameron's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Bilgi/Destek Madalyası Savaş Madalyası
    Erkek
    Dava kesin açacaz zaten konuşuldu avukatı görecez bu salı günü neyse bakalım ne kadar sürecek dava :) umarım bu konunun sonunda güzel bir sonuç çıkarda meydanın boş olmadığını gösteririz ( basit avukatlar değil bu arada tuttunu koparan tipler :) hadi bakalım kvk :D )

Etinden korkanın kemiğini sikeyim!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Martech
    Martech's avatar
    Erkek
    Hoca Aynen Dava Falan Açarsan Kesinlikle Kazanırsın.. Tüketici Haklarına Baş vurursan kazanırsın sana aynı telefonun modelınden iade edılır.. 10 gun ıcınde.. veya telefonun parasını alırsın ..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    8mm
    8mm's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Msn den gelip telefoncu tanıdığın varmı yazacağına durumu anlatsaydın ya!

Tüketici haklarına gideceksin.Sıvı teması telefoncuların en çok kullandığı yalan. Zaten bu cehennemde ilk sırada yanacak olanlar telefoncular ve tamircileri :)

Kimse sana özgürlük veremez. Kimse sana eşitlik veya adalet veya başka birşey veremez. Eğer adamsan, sen alırsın. 8mm@tahribat.com
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kokainman
    kokainman's avatar
    Erkek
    arkandayız deca :)

... sorcerer & musket ...
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fistandantilus
    Fistandantilus's avatar
    Erkek
    bnmde tel bozuldu açılmıyo vercem başarı elektroniğe aynı boku yaparlarsa bende dava açarım o zaman amk. deca büyük bi kampanya başlatırız telefoncualra karşı site fln yaparız :D

Fakat söyleyin kardeşlerim; insanlığın bir ereği eksikse, eksik değil midir- bizzat kendisi de?
Toplam Hit: 2799 Toplam Mesaj: 17