Kyk Başvuruları Başladı
-
geçen sene sene başvurmayı unttum mk. :) 2800 tl zaradayım amk :D şimdi başvurayım da alayım şu kodumun parasını :D
-
geri ödemesiz olanın parayı ne zaman keserler acep ? 5 dersten kaldım :D bu ayın parasını alabilsem bari :|
-
kıbrıs üniversiteleri listede yok anlamadım. vereceğiz diyorlardı...
-
başvursam da gitmesem ? Garantiye almak istiyorum
-
rebellisch bunu yazdı:
-----------------------------
başvursam da gitmesem ? Garantiye almak istiyorum
olur hacı , sana çıkarda gitmezsen yerine yedekten adam çağarırlar. -
doğru bilgileri yazmayın arkadaşlar mal mülk olayında. burs falan yalan.
-
NoToLeRaNcE bunu yazdı:
geri ödemesiz olanın parayı ne zaman keserler acep ? 5 dersten kaldım :D bu ayın parasını alabilsem bari :|
yeni dönemde keserler heralde :) yada yılbaşında olabilir. -
NoToLeRaNcE bunu yazdı:
-----------------------------bende başvurucam bursa ama şimdi burs alıyoruz diyelim ilk dönem 2 ders 2. dönemde 3 dersten kaldım diyelim.
Bu burs kesiliyo diye biliyorum.Ama bazı arkadaşlar diyoki verdikleri bursta krediye dönüşüyo :S
kafam karıştı açıkcası.Bu durumdan bursu kesilen mürif felan var mı ? Var mıdır aslı ona göre başvurucam -
edit
-
piradomim bunu yazdı:
livane bunu yazdı:
ne zmn açıklanır ki. başvurdum bende yurt için. son sene yurtta kalayım artık ev macerası yeter.
üniye yeni yerleşenlerin başvuruları ile beraber açıklanır hoca oda ort 2 ayı bulur
-----------------------------yok be ne 2 ayı. tee kışta belli olmuştu aralıktı yanlış hatırlamıyosam