Kyk Haciz
-
beyler kyk dan haciz gelmek üzere borcum vergi dairesine düşmüş benim kafama takılan ben bu borcu birden mi ödücem yoksa taksitlimi ödücem abi bide üniyi kazanırken 1 yıl ara verdim için ertelemiyo ipnenin evlatları yokmudur bunu erteletmenin bi yolu
-
Sakin ol şampiyon o mesaj bana 1 yıldır geliyor :)
Haciz falan gelmez eğer maaşlı bir çalışan değilsen :)
-
ComputerWolf bunu yazdı
Sakin ol şampiyon o mesaj bana 1 yıldır geliyor :)
Haciz falan gelmez eğer maaşlı bir çalışan değilsen :)
hocam eve haciz kağıdı geldi tarih belirtmişler yarın son gün ödemezsem haciz işlemi başlaıtılacaktır diye
-
taksitli ödüyorsun..
-
Hoca var mı üzerine bir mal varlığı , mayış falan ?
-
hiç bişi olmaz hocam takma kafana :)
hapis cezasıda yok.
-
ComputerWolf bunu yazdı
abi şu sıralar bi mazada çalışıyom öle çıkıcam bu ay zaten okuluma devam edicem abi hepiniz çok rahatlatıcı mesajlar atıyısonuz ama kyk nın bana yoladığı haciz mektubu çok korkutucu böle kırmızı mürekkeple felan damgalanmış eminmisiniz bişey olmıcandan
-
hapis cezası yok ama haciz gelir
-
sen halen aktif öğrenciyken senden isteyemezler ki.. okul bittikten 2 yıl sonra isteyebilriiler.. okuldan öğrenci belgesi alıp kyk ofisimidir ne halttr götür göster göt olsunlar..
-
frt bunu yazdıComputerWolf bunu yazdı
abi şu sıralar bi mazada çalışıyom öle çıkıcam bu ay zaten okuluma devam edicem abi hepiniz çok rahatlatıcı mesajlar atıyısonuz ama kyk nın bana yoladığı haciz mektubu çok korkutucu böle kırmızı mürekkeple felan damgalanmış eminmisiniz bişey olmıcandan
dilekçe yaz uzatırlar onlar zaten neyini alacaklar ev senin üzerine değilse alamıyorlar bişey
-
abi ben arayıp sordum kadın diyoki dikey geçiş yaparken 1 yıl ara vermişin bu arada dgs ile 2 yılıktan geçtim dört yıllığa 2 yıllıktayken aldım ben krediyi ama geçiş yaparken 1 sene ara verdim dershaneye felan gittim ara verdim içinde erteleyemiyolarmış benim borcu