KYK Kredi Hakkında Bir Soru
-
Arkadaşlar KYK dan Kredi almak istiyorum.Ancak bu sene sınava 2.girişim oldu .Bana kredi verirler mi .2.sene girip kredi alan var mı bildiğiniz ?
Burs isteğinde bulunduğu tarihte okula giriş yılı itibariyle bir öğretim yılı kaybı olan ve başarısız olan öğrenciler ile öğrenim ve katkı kredisi isteğinde bulunduğu tarihte okula giriş yılı itibari ile bir yıldan fazla kaybı olan öğrenciler,
diye bir ibare de yer alıyor..
-
2. senende kredi alabilirsin ben aldım
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------
2. senende kredi alabilirsin ben aldım
-----------------------------öpüyorum ve sevgilerimi sunuyorum :)
-
bişi soracam şimdi başbakanlık bursuna başvursam çıkarsa ek olarak o geri ödemeli bursu da alabiliyor muyum ?
-
başbakanlık için ilk 100 e girmek gerekiyordu girdiysen kredi falan uğraşma direk özel burslara yönel iyi para alırsın
-
Bende bişi sorayım annenin geliri diyo Emekli Maaşını mı yazayım ?
-
Mr_Dark bunu yazdı:
-----------------------------
Bende bişi sorayım annenin geliri diyo Emekli Maaşını mı yazayım ?
-----------------------------bnde sorayım orda tc kimlik no kısmına girince Ara ya basınca altta bi bok gelmio neden ?
-
sıra bende ilk 100e mi girmek gerekiyor oha : |
yanlışın olmasın hacı ?
-
Burs almak şans işi ama kredi başvurduğun taktirde kesin çıkıyor(normal şartlarda). hem burs hem kredi alamıyorsun yani ikisi birlikte olmuyor. ama eğer 3 dersten kalırsan burs kesiliyor, istersen krediye çevirtebiliyorsun. burs ve ya kredi ocak ayında yatıyor(toplu olarak değil sadece ocak ayı) yazında almaya devam ediyorsun.
-
Bende bir soru sorayım şimdi ben ikinci öğretime gideceğim ben kredi alabilir miyim alacaksam hangisini bir öğrenim kredisi yazmışlar birde katkı kredisi birde ben ikisinide seçebiliyor muyum
-
isteyen istediğini alıyor
başbakanlık hariç