Laiklik Ve Modenlik (Mustafa Akyol)
-
maydonoz07 bunu yazdı:
-----------------------------
inSanDeiL bunu yazdı:
-----------------------------Be mına koduğum.Niye kuyruk acından saldırıyorsun sağa sola ? Adam ol.Adam gibi tartış.Sikmicem seni . Sikmicem ak!
-----------------------------yeter artık götün kaşınmasın ben seni sikerim
-----------------------------maydonoz her boka maydonoz olma b.s.g senin yeri nburası değil koç. izmir hayvanat bahcesi..buraya üye olmayı nasıl becerdini mrk etmeye basladım dogrusu :D
-
maydonoz07 bunu yazdı:
inSanDeiL bunu yazdı:
maydonoz07 bunu yazdı:
inSanDeiL bunu yazdı:
-----------------------------Be mına koduğum.Niye kuyruk acından saldırıyorsun sağa sola ? Adam ol.Adam gibi tartış.Sikmicem seni . Sikmicem ak!
Sikmicem olm.niye ısrar ediyorsun.Birazdan admin abilerin sikicek seni.Sabret :P-----------------------------
sende götünü çayda yıkarsın artık
Hı hı anlıorum acını.Ve paylaşmak istiyorum :( :P -
BiGGest bunu yazdı:
maydonoz07 bunu yazdı:
inSanDeiL bunu yazdı:
-----------------------------maydonoz her boka maydonoz olma b.s.g senin yeri nburası değil koç. izmir hayvanat bahcesi..buraya üye olmayı nasıl becerdini mrk etmeye basladım dogrusu :D
-----------------------------al birini vur ötekine a.q ilk yorumlardan okumaya başla sondan başlama
-
maydonoz07 bunu yazdı:
BiGGest bunu yazdı:
maydonoz07 bunu yazdı:
inSanDeiL bunu yazdı:
-----------------------------al birini vur ötekine a.q ilk yorumlardan okumaya başla sondan başlama
-----------------------------birini öteki vurmayalım..bence hepsini alıp sana vuralım xD ben yorum yazma demiyorum sana maydonoz olma diyorum :) nerenle okuyosn euhehue
-
la maydo acını içimizde yaşıyoruz
walla bak :D
-
ibosoft bunu yazdı:
-----------------------------la maydo acını içimizde yaşıyoruz
-----------------------------gel çıkarayım dostum ayıpsın içinde kalmasın
-
maydonoz07 bunu yazdı:
ibosoft bunu yazdı:
sen önce ampülü çıkartta motorun soğusun :D
-
ibosoft bunu yazdı:
maydonoz07 bunu yazdı:
ibosoft bunu yazdı:
sen önce ampülü çıkartta motorun soğusun :D
-----------------------------euhue +1 süper yaa xD
-
BiGGest bunu yazdı:
-----------------------------C_e_Z_a bunu yazdı:
dinsizleştirme = laikleşme
Arkasında olan arkadaslara soruyorum,amk o zaman hepiniz dinsizin önde gidenisiniz..!
Laikliğe karşıysanız bir kere maşasınız,köpekliğe yatkın yalakalarsınız,padişah (hilafet) ve siyonizm in çanakçılarısınız..
Bende onların arkasında olanların karşısındayım,ölene dek!
Mustafa Kemal ordusunun neferi olamk gurur verir!
-----------------------------helal be koç...ufo gören masum köylü..koçum benim xDxD
yalnız ben öyle bi köylüyüm ki,soktuğum yarran nerenden girip nereden çıktığını anlayamazsın bile. Götveren ipne,Atatürk'ün ordusu denirken senin dalga geçmen ne hattine?
Amk un yavşağa,sus siktirme cibiliyetini.. -
C_e_Z_a bunu yazdı:
BiGGest bunu yazdı:
-----------------------------C_e_Z_a bunu yazdı:
dinsizleştirme = laikleşme
Arkasında olan arkadaslara soruyorum,amk o zaman hepiniz dinsizin önde gidenisiniz..!
Laikliğe karşıysanız bir kere maşasınız,köpekliğe yatkın yalakalarsınız,padişah (hilafet) ve siyonizm in çanakçılarısınız..
Bende onların arkasında olanların karşısındayım,ölene dek!
Mustafa Kemal ordusunun neferi olamk gurur verir!
-----------------------------helal be koç...ufo gören masum köylü..koçum benim xDxD
yalnız ben öyle bi köylüyüm ki,soktuğum yarran nerenden girip nereden çıktığını anlayamazsın bile. Götveren ipne,Atatürk'ün ordusu denirken senin dalga geçmen ne hattine?
Amk un yavşağa,sus siktirme cibiliyetini..
-----------------------------Lafınız bitiyo.Sarılıyorsunuz küfre.
Her siyasi konuya dini konuya Atayı sokmasanız anlamsız olur dimi ? Bazen aklıma daha kötüsü de geiyor. Acaba diyorum göstermelik mi bu Ata sevgisi! Sonra unutuyorum. Bilerek ve isteyerek. Olurmu öyle şey diyerek!..