Lamer Demek Yaww :)))
-
arkadaşlar kusura bakmayın ama bilmiyorum konun yeri burasımı deyilmi..
arkadaşlar genelde bu söz yani lamer sözü hack portallarında yaygın.:)))) peki arkadaşlar bişey soracamm..
cırak olmadan kalfa olunmaz...:)))
kalfa olmadan usta olunmaz..:)))) eeee dağa ne a.g yani arkadaşlara haksızlık ediyorlar diye düşünüyorum ...:)))
yorumlarınız bekliyorum..şimdiden teşekürler...
not:yanlış anlamayın hackten de anlamam özenmiyorumda tahribat benim için ayrı bir yer fazla mesaşım olmasada boş zamanlarımda takılıyorum... -
ne desem bos tukurun suratıma atesim dussunn..
-
Fazla mesajının olmaması daha iyi
Tarikat için ayda 1 ugra sen -
Fazla mesajının olmaması daha iyi
Tarikat için ayda 1 ugra sen
neden acaba calışıyoruz kardeş ne yapak ekmek parası -
tamam kardeş çalısıyorsan eyvallah da böyle başlık açma
-
"porchucka" git i$ini yap karde$ ekMek parani kazan ewinde adam gibi otur buraya geldiginde de uzaktan izle bizi sakin yorum falan yapiyim görüşbildiriyim polyana oluyim deme..
neden lamer kelimesi ne gelince ise hani luna parklarda 4 tarafi aynalarla çevrili bölümler wardir ya oralardan birisine git orda iyicee bi gez içeride sonra gördüklerini bize anlatirsin bizde lamer kelimesinin anlamini iyice bi kavramiş oluruz 0k ?..
p€acE -
Zulwarn
kardeş demek sen o yollardan gecmişsin sen anlatta tercübe kazanalım a.g :))))
ben diyorum istambul boğazı sen diyon....:))))) -
lamer kendini hacker sanan davsla vs sitelere index atan denyolara denir. en büyük örnek iskorpitx tir bu adam lamerin kralıdır
lamerlıkla ilgili daha fazla bilgi için: bkz iskonun yaptığı işlere ve hayatına
NOT burada milleti iskoluğa özendirmiyorum sadece yardım etmeye çalışıyorum -
haklisin sen di0n istanbul bogazi ben di0m neySe..
anladin sen ;) ewe gidince söz konuSu halum akrabana sorarSin benim geçtigim yollari anlatSin sana =) -
bırakın tartışmayı
yeni yasakları uygulayın polemik tartışma hakaret vs.. yassagg hemşerim
karıştırmayın birbirinizin bogazlarını :)) -
fazla bişey demiyorum ben gerekde duymuyorum bazılar kelimeleri başka yerinden anlıyor
Toplam Hit: 1765 Toplam Mesaj: 13