Lanen Olası Cm Saçmalığı :S ?
-
S.a ark. benim bi sorunum war ve sizlerle paylaşmak istedim belki bnm durumumda olan ark. bile wardır. Ne yapmam gerektiğini herkes kendi görüşünü sunabilirç serbest küfür hariç.
Ben pc'ye çok meraklıyımdır aslında fakat ark. şu lanet olası oyun cm mengerlik warya benim o kadar çok vaktimi alıyorki size anlatamam yani ben web programlama ile ilgileniyorum ve bunu üzerinde azda olsa biraz yol katteddim. ama şu cm menegerlik saçmalığından kurtulamıyorm. oyunu kaldırıyorum. siliyorm . aradan uzun bi zmn geçiyo geliyo aklıma giriyo ve kuruyorum elimde olmadan acaip bi şekilde sanki beni armış durumda ama ben web programlama ile uraşmak istiyorm :S sanki onda beni çeken bişi war ark. sizlerin görüşlerini bekliyorm
not : cm menegerlik bilmeyenler için bi oyun ,
ayrıca (cd ' yi kır gibi saçma cvplar yazmasanız iyi olr kaç defa denedim )
selametle... -
Bendede vardı o hastalık karşıyaka spor klübüne neler almıştım neler hala oynamak isterim aslında ama önce bir format at sonra cd'yi pencereden at eğer arkadaşların falan konuşuyorsa cm de böle oldu şöle oldu hemen o ortamdan uzaklaş bu arada bu kadarda abartma adamlar sigarayı bırakıyor sen oyunu mu bırakamıyacan a.q
-
iyiki bi yardım istedik bea :S şimdi ben başlığa :
yarrrrdııımmmmmmmmmm..
hackkkkkkkkkkkkkkkk..
haykkıııııııııııııırrrrrrrrrr ..
yazsaydım eminimki bi sürü kefal böle konumu açılır , dikkat etsene , forum kurallarını oku felan dicekti ama doru dürüst konu açınca herkes bakıp geçiyo. ark. herkes görüşünüde yazabilir
saol ilgin için bokee -
eğer elinde full cm 03/04 season varsa,bi zahmet uharc'la cd'nin image'sini sonrada upload et.bu işlemden sonra kesin nefret edersin oyundan.Upload süresi yüzünden.Bilemicem,benimde yeni şeyler öğrenmek gibi bir tutkum var ama hala nasıl kurtulurum ? anlamadım
-
aynen bendede wardı bu hastalık ilk cıktığında
sabah bi oturuodum pc başına
devamlı bu oyun günde 12-15 saat oynadığımı bilirim
sonraları ise kendiliğinden bıraktım oyunu
soğudum zamanla. -
dai program ekle kaldir a gir uninstall et sonrada bilgisayarda baska bir alana yonel programlama ogren web isine gire kafana gore takil oyunlardan uzakdur bir kutuya koy oyunlari....kaldir...zamaninda bende saba 10 aksam 8 yapardim cm de...
-
Burda irade söz konusudur.Bence oyunu falan hiç kaldırma cd ye de birşey yapma,eğer iraden zayıfsa ne yapar eder bunu bulursun.O yüzden iradeni güçlendir. Pc yi ilk aldığımda tek bir oyun oynamışım.Age of empires o da demo versiyonu (98 cd içinden geliyor) oyunu bitirdim 2 kez ve sonra oyun ile tüm ilişkimi kestim.Yıllardır oyun oynamıyorum :) Sende benim gibi yapabilirsin,oyundan bıkana kadar oyna.Elbet bir sınır vardır,bıkılmaz diye birşey yok.Onu diğerler şeylerle tart.Ondan daha iy ne olabilir diye bir düşün.Bu oyunu oynamam bana ne kazandırır diye sorgula.Web programlama eğlencelidir,göz zevkine hoş gelen şeyler yap ayrıca zor şeyler yapmaya çalış.Baştan bir script yaz,ne kadar zor olursa sende hırs birikir bu şekilde kurtulabilirsin.Ama yapmasanda dediklerimi emin ol ki 3 ay içinde bıkarsın
-
Çevrende at yarışını bırakabilen biri varsa eminim yardımı olur.
-
oyunu hiç oynamadım nası bi oynanma şekli var onuda bilmiyorum ama ister istemez oynuyorum diyosan bide hile falan karıştırmayı dene ne bilim şifre yada trainer falan kullan bence bi süre sonra bıkarsın oyundan ama başka bişeye yönlenirmisin bilemem
-
bkz. oynayan ki$inin kendini bir anda Pini Zahavi zannedip dunyanin tum liglerindeki oyunculari tanimasina ve hangisinin iyi hangisinin kotu olduunu bildiini sanmasina ve ayrica futbol sohbetlerine "ben biliom o adami CM'de bok gibiydi, kalas o sittiret" gibi cumlelerin eklenmesine neden olan zararli oyun.
-
php ciysen git linux yukle olay cozulsun, cm linux de calismaz, her sefer xp - linux diye de kasmazsin oyun oynarken... hemde linux ogrenirsin...
Toplam Hit: 2638 Toplam Mesaj: 20