Lanet Olsun Avea

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tnrsk
    Tnrsk's avatar
    Erkek
    ya arkadaş ucuz diye geçtik hicmi çekmez ya şehir merkezindeyim bi dis cekiyo bazen komple gidiyo beş dakika sonra gidiyo vodafonla daha önce 96 kbps ile şakır şakır girdiğim noktadan 4 dis çeken yerde edge baglantiyla şu konuyu açmak icin 10 dakikadır uğraşıyorum gcmeyin arkadaş sinir sisteminiz bozulmasın biraz fazla verin kafanız rahat olsun

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aliyk
    aliyk's avatar
    Erkek

derdin çok büyük kardaş .. Allah yardım etsin
    nasılsa modlar silecekler konuyu :/

Lekum Dinikum Veliye Din ...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Seastar
    Seastar's avatar
    Erkek

avea 3g ile  istanbul ve eskişehir'de telefonu modem yaparak sorunsuz bi şekilde nette dolaşıyorum.

diğer şehirleri bilemem

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ONEMINUTE
    ONEMINUTE's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

avea pismanliktir x_0

;ATATÜRK"ÜN FEDAİ ORDUSU {AFO}; # ATATÜRK Öldümüki? Atatürkçüler Ölsün... #
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manglerman
    manglerman's avatar
    Erkek

vodafone Red Candır (h)

türk kızlarından sabun yapalım, rus kızları elini yıkasın.:)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeybekustasi
    zeybekustasi's avatar
    Erkek

Mesela Turkcelin asansörde bile çeker reklamı var. Ama bizim asansörde çekmiyor <3

https://www.youtube.com/watch?v=WC3-71NKwPw
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LNAU
    LNAU's avatar
    Erkek

Miktiğim  Aveadan  Kontratlı jetmodem aldım   kontratın  suresını beklıyorum  boş  boş  para ödıyorum lanet olasıcalara

Bida  sikseler  geçmem aveaya  !

Yakında Güncelenecektır...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek
    Seastar bunu yazdı

avea 3g ile  istanbul ve eskişehir'de telefonu modem yaparak sorunsuz bi şekilde nette dolaşıyorum.

diğer şehirleri bilemem

aynısını ankarada yapıyorum şuan ama telefonun sabit durduğu yerde ara ara 3g gidip edge a geçiyor, 3g yi kapatıp açınca geri geliyor dengesiz :D

PTTCell'e geçmeyi düşünüyorum, 200 dk 250 sms 250mb+sınırsız internet 14 tl imiş aylık,

smsler yeter mi bana merak konusu tabii.

Altyapısı da aveaymış malesef, türkselin renklerine benzettiydim reklamda bi umut türkseldir dedim ama avea çıktı :(

...said addicted.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

http://www.youtube.com/watch?v=RBN7wyNWgpw

Türkcell kullanıyorum, baya düdüklüyorlar ama adamlarda hizmet çok iyi

torpedo_XL tarafından 26/Ağu/13 22:27 tarihinde düzenlenmiştir

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Olgunisik
    Olgunisik's avatar
    Erkek
    Vodafonede aylık 500dk heryöne+1000sms her yöne+1gb internete 23 tl veriyorum. üstelik faturasız hat. Ohh mis gibi yemede yanında yat. Avea ucuz diye bik bik yapılıyor ama ucuz felan değil. Varmı avea da bu ucuzluk? Avea ince ince araştırmadan tarife seçenlere ucuz. Türkcel dim geçmeden önce türkcel ve Vodafone sitelerini neredeyse hatmettim. türkceldeyken 15tl idl sanırım 10000 mesaj heryöne veriyordu. Tabi o zamanlar her gece en az 3 kere üstelik devirmiş kıçı uyuyorken uyudunmu aşkım diye mesaj atan sevgilimiz vardı, lazım oluyordu ama şimdi yok. Konu nasıl buraya geldi bende anlamadım.
    2 telefonum var. Birtanesi ana telefonum diğeri kurban hat. Firmalar telefon numarası istediklerinde verdiğim hatta bankacılık işleminde kullandığım hat ve avea dır kendileri. Salak salak reklam mesajları gelir. 3-5 ayda 1 kez oda belki biryeri ararım o kadar. 20 tl yükledim anca telsiz kullanım ücreti almaktan öteye gidemiyor avea. Böyle fuzuli işlerde avea iyi çözüm diğer herşey için türkcel yada vodafone.
    2 hattım oldu avea dan her ikisinde de kavga gürültü çıktı. Müşteri hizmetleri berbat. öyle bunalttılarki ulan dedim telsizle mors kullanıp haberleşirim yinede aveadan iyidir.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeyQirs
    HeyQirs's avatar
    Erkek
    Olgunisik bunu yazdı
    Vodafonede aylık 500dk heryöne+1000sms her yöne+1gb internete 23 tl veriyorum. üstelik faturasız hat. Ohh mis gibi yemede yanında yat. Avea ucuz diye bik bik yapılıyor ama ucuz felan değil. Varmı avea da bu ucuzluk? Avea ince ince araştırmadan tarife seçenlere ucuz. Türkcel dim geçmeden önce türkcel ve Vodafone sitelerini neredeyse hatmettim. türkceldeyken 15tl idl sanırım 10000 mesaj heryöne veriyordu. Tabi o zamanlar her gece en az 3 kere üstelik devirmiş kıçı uyuyorken uyudunmu aşkım diye mesaj atan sevgilimiz vardı, lazım oluyordu ama şimdi yok. Konu nasıl buraya geldi bende anlamadım.
    2 telefonum var. Birtanesi ana telefonum diğeri kurban hat. Firmalar telefon numarası istediklerinde verdiğim hatta bankacılık işleminde kullandığım hat ve avea dır kendileri. Salak salak reklam mesajları gelir. 3-5 ayda 1 kez oda belki biryeri ararım o kadar. 20 tl yükledim anca telsiz kullanım ücreti almaktan öteye gidemiyor avea. Böyle fuzuli işlerde avea iyi çözüm diğer herşey için türkcel yada vodafone.
    2 hattım oldu avea dan her ikisinde de kavga gürültü çıktı. Müşteri hizmetleri berbat. öyle bunalttılarki ulan dedim telsizle mors kullanıp haberleşirim yinede aveadan iyidir.

adamın askı deprestı olum sılın konuyu ıntahara kadar gıder bu konu

forumda yazmıyorum artık okuyorum yeter adam olana.
Toplam Hit: 2556 Toplam Mesaj: 22