Laptop Alcam Sizce Nasıl
-
HP Pavilion VY304EA DV6-2105ET FİYAT:1.450
Bu marka laptopu almayı düşünüyorum sizce nasıldır.Oyun ve İnternet için?
Yada Bu fiyatlarda bir laptop önerileriniz varmı oyun ve net için.Size Güveniyorum Arkadaşlar :))
-
Aytekinet bunu yazdı:
-----------------------------HP Pavilion VY304EA DV6-2105ET FİYAT:1.450
Bu marka laptopu almayı düşünüyorum sizce nasıldır.Oyun ve İnternet için?
Yada Bu fiyatlarda bir laptop önerileriniz varmı oyun ve net için.Size Güveniyorum Arkadaşlar :))
-----------------------------bence iyi değil pahalı. tawsiye etmek gerekirse sana söliyim Samsung R522 serisinden bak mesela dedğin fiyata 1.440 a Samsung R522 js01tr war. Hatta benim kendi laptobum o. Ben çok memnunum. LED EKRAN
Genel Özelliklerİşlemci Tipi Intel Core 2 Duo İşlemci P7450 İşlemci Hızı 2.13 Ghz İşlemci Cache 3 MB L2 cache İşlemci FSB 1066 MHz Klavye TR/Q Webcam Var Kart Okuyucu Var Pil 6 Hücreli Pil Ömrü (Saat) 2,5 Ağırlık 2,5 kg Ekran ÖzellikleriEkran Tipi LED Ekran Ekran Boyutu 15.6" Max Ekran Çözünürlüğü 1366 x 768 Ekran Kartı ATI Mobility Radeon HD 4650 Ekran Kartı Hafızası 1 GB BellekRam Tipi DDR2 Sistem Belleği 4096MB 800MHz Sabit DiskSabit Disk Kapasitesi 320GB 5400RPM 8MB İşletim Sistemiİşletim Sistemi Windows 7 Basic BağlantıKablosuz İletişim Wireless 802.11b/g Bluetooth Yok HDMI Var USB 4 E-Sata Var FireWire Yok Optik SürücüOptik Sürücü DVD Dual Yazıcı AksesuarlarTaşıma Çantası Var -
http://www.vatanbilgisayar.com/samsung-r522-js07tr-r522-core2duo-p7450-2.13ghz-4gb-250gb-512mb-hd4530--15.6-dvdrw-w7bas/productdetails.aspx?I_ID=41630
Samsung R522 Hocam Herşey Güzelde SAnki Ekran Kartı Düşük Gibi 512MB Oyunlarda sorun olmaz mı?
Birde Bu Var
http://www.vatanbilgisayar.com/samsung-r522-js01tr-r522-core2duo-p7450-2.13ghz-4gb-320gb-1024mb-hd4650--15.6-dvdrw-w7bas/productdetails.aspx?I_ID=41251
2.daha cazip geldi bana ama sanada sorayım?
-
R522 sağlam makine benim pcde ondan gecegündüz açık pctık demiyor.[ısınma sorunu yok gayet memnunum tavsiyemdir.]bende p7450 işlemcili olan var.
-
hocam bende war o aletten ısınıyor ya oyunlarda falan.Arkadaşımda samsung r522 var o güzel makine bak.Bide acer 5739 serilerine bak istersen..
-
ibrahimeren bunu yazdı:
-----------------------------
R522 sağlam makine benim pcde ondan gecegündüz açık pctık demiyor.[ısınma sorunu yok gayet memnunum tavsiyemdir.]bende p7450 işlemcili olan var.
-----------------------------peki 2. verdiğim linkteki bilgisayar nasıl ekran kartı 1024 bunun diğerine göre daha iyi galiba.
-
Ekran karti iyi olmasina ragmen islemcisi biraz eskidi ayni ozelliklere sahip vaio laptopu alan arkadasim call of duty 4 u her sey acik oynadigini gordum.Fiyati icine siniyorsa alabilirsin
-
2 linkteki pc benimkinden.Ben herhangi bir sorun yaşamadım ev arkadaşımın birinede aynısını aldık ondada sorun yok bence fiyatına göre iyi bu pc.
-
Imba bunu yazdı:
Ekran karti iyi olmasina ragmen islemcisi biraz eskidi ayni ozelliklere sahip vaio laptopu alan arkadasim call of duty 4 u her sey acik oynadigini gordum.Fiyati icine siniyorsa alabilirsin
-----------------------------vaio neyin serisi hocam link atabilir misin.
-
Aytekinet bunu yazdı:
Imba bunu yazdı:
-----------------------------vaio neyin serisi hocam link atabilir misin.
-----------------------------vaio sony nin serisi http://www.sonystyle.com/webapp/wcs/stores/servlet/StoreCatalogDisplay?langId=-1&storeId=10151&catalogId=10551
bu arada bahsettigim ozellikler 2. mesajda yazan ozelliklerdir simdi farkettimki senin alicagin makinenin ozellikleri degildir.
-
arkadaşlar bide bnde bakıyorum ama kız için alıncak 1milyar 200 ytl ye kadar sınır bu oyun oynanmıcak makinada ama genede bir ekran
kartı bulunsun üzerinde 256 mb bile olsa.. ram kapasitesi ve işlemci kapasitesi yüksek olacak hdd 320 lik yeterli webcam bluetooth wireless gömülü olacak
cvplarınızı bekliorm