Laptop Arıyorum
-
Kardeşime ikinci el laptop alcam. Marka model önemli değil. Çiziği vuruğu olmasın kapanma ısınma sorunu olmasın. Maksimum bütçem 500 tl. Mesjlarnızı bekliyorum
ürün özellikleriyle sercan kardeşim ilgilenicek.
-
beyler elinizde varsa, cıkarmak istediğiniz laptop falan.
yardımcı olalım, ben sabahtan beridir araştırıyorum doğru düzgün birsey yok :F
tabi son dolandırıcılık vakaları yüzünden 2. el laptop alırken göte girmesin istiyoruz.
^^ lcd panelde cover kırıgı var pek birşey değil ama.. tabi bu kırık nasıl oldu vs :F önemli.
http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-notebook-dizustu-garantili-sifir-ayarinda-samsung-slim-hd-ekran-136280392/detay
bu da var ama gercek mi belli değil :F
vay amk nolmus sahibinden cosuyo :D
edit : swordfish ; abi elinde varsa talibim :F max min fiyatlara :D
Amd-x tarafından 02/Eyl/13 19:35 tarihinde düzenlenmiştir -
su alet cok guzel geçen rastlamıştım biraz aşıyo bütçeyi ama
http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-notebook-dizustu-elitebook-8530p-t9550-2.66ghz-4gb-ati-160gb-1680-1050-tr-675tl-134685265/detay
-
lenovo z560 var elimde 599 tl?
-
up
-
bütçenin dışı biliyorum ama gene yazayım
400 dolara hp var kız gibi makina kocaeli gebze elden teslim
yarın unutmassam özelliklerini yazarım resim yüklerim
-
Dolar 2 yi devirdi hocam naptın sen:)
sercan inceleme yapıp karar versin ona göre birini alcaz artık
-
tosun bunu yazdı
Kardeşime ikinci el laptop alcam. Marka model önemli değil. Çiziği vuruğu olmasın kapanma ısınma sorunu olmasın. Maksimum bütçem 500 tl. Mesjlarnızı bekliyorum
ürün özellikleriyle sercan kardeşim ilgilenicek.
aynı şekilde bende laptop arıyorum taksit imkanı alursa tadından yenmez tabiki :D
-
Dell n5040 var elimde kız gibi kutusundaki poşetleri bile duruyor:) ıntel dual core 2ghz işlemci 2gb ram 320 hdd var alette ilgilenirsen 1 yılda garantisi devam ediyor pm ile fıyatı görüşebiliriz.
-
tbtgezgini bunu yazdı
Dell n5040 var elimde kız gibi kutusundaki poşetleri bile duruyor:) ıntel dual core 2ghz işlemci 2gb ram 320 hdd var alette ilgilenirsen 1 yılda garantisi devam ediyor pm ile fıyatı görüşebiliriz.
hocam pm :)
-
tbtgezgini bunu yazdı
pm