folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Laptop Aşırı Isınıyor

Laptop Aşırı Isınıyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    narcobs
    narcobs's avatar
    Erkek

İçini aç hocam fanlarındaki tozu almak için elektirk süpürgesini kullan fana doğru tuttuğunda fan hızla dönüyo süpürgede alıyo içindeki tozları. 
    Ayrıca içinden soğukluğu sağlamak için bi boru gibi bişey olması lazım (Bakır halde) onunda yanlarına termal macun sürebilirsin. Aynı sorunu bende yaşıyodum 6 ayda bi aynı işlemi yapıyorum 6 ay bi sorun çıkartmıyo :) 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    o6u2
    o6u2's avatar
    Erkek

Resmen kafayı yiyecem, geçen sene laptopu aldığım zamanlarda makinayı yorganın içine gömer tüm hava çıkışlarını tıkar oyun oynardım hayvan gibi

------------------------------

bence makinene laf etmeye hiç hakkın yok :D

http://kocaer.me
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DarkFall
    DarkFall's avatar
    Erkek

laptop kullanmaktan nefret ederim. hoca eğer kapağı açmaktan korkuyosan bir kez bilgisayarcıya götür, adam temizlerken iyice izle sonra kendin temizlersin.

Nerde o eski TBT...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    enesshn18
    enesshn18's avatar
    Erkek

müridler benimde bi makinam var canavar gibidir kendisi ama daha alalı bir sene olmadı çok ısınmaya başladı durmadan fan çalışıyor ben bu laptopu amerikadan aldım ama uluslararası garanti kısmı var biliyorsunuz toshıbanın ama ne yaptırmam gerekiyor bilemedim garanti kağıdına birşey doldurtmadım nasıl olacak benim iş ??

barmak bassak olurmu gadasını aldığım :D
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek

http://www.notebookuzman.com/notebook-isinma-sorunu-ve-cozumu.html

Eskişehirin göbeğinde tecavüze uğrayan Rapci gençler : http://www.youtube.com/watch?v=248MKazGlpo&feature=plcp
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek

fanda yavaşlama vardır hacı.kıl tüy toz fanın döndüğü yere doğru gelip fanı yavaşlatabilir.buda ısınmasına neden olur.fan değiştiği zaman bu sorun kesinlikle geçecektir.bende de acer var.üstünde her türlü et yemeği pişirebilirim o derece ısınıyor.bazen altını elleyemiyorum bile.elimi yakıo..

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    solstice
    solstice's avatar
    Erkek

hocam hiç düşünme aç içini fanınıda bi güzel çıkar ama baglı oldugu kablolara müdahale etme. birde fandan işlemciye ve ekran kartına uzanan cubuk gibi şeler vardı benim laptopta o kısım fan a kadar uzandıgından cıkarırken sorun oluyor gibi ama hiç problem yok vidaları kaybetme yeter :)

https://www.youtube.com/watch?v=k6LrGZGqYn8
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ManiakRhifat
    ManiakRhifat's avatar
    Erkek

bilgisayarı kapat bütün elektrik bağlantılarını kes sonra elektrikli süpürge ile en son güçte havalandırma deliklerinden en az 10 dk çek içerisindeki tozu ve bir de bios update yap sonra eğer bios ta varsa "fan always on" u enabled yap problem kalmaz :) 

eğer bir domates ışık hızına ulaşırsa kendisi ışık olur. bu sebeple ampulü yakdığınızda yanınızdan geçenlerin ışık mı yoksa domates mi oldunu bilemezsiniz. eğer ışık diyorsanız ışıktır, domates diyorsanız domatezdir. buna röletivite deriz.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yeco
    Yeco's avatar
    Homo
    Mandi bunu yazdı:
    -----------------------------

İçini açmadan olmaz. İçi açılıp temizlenmesi lazım.

-----------------------------

holy! holy! the soul is holy! the nose is holy! the tongue and cock are holy and the hand and asshole holy!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TeRRoR
    TeRRoR's avatar
    Erkek
    Termal macun ve fan alıp içini açıp temizleyecem anlaşılan sağolun. ama şu bakır borunun etrafının termal macunla sıvanması olayı bana ilginç geldi deneyen oldumu başka?

herkes programcı olmak zorunda değildir, lütfen bir zorunluluk gibi programlama dilleri öğrenmeye çalışmayın. yabancı dil filan öğrenin amq.// s.kimin etini yerim, kasaba minnet etmem.// ince düşünene kalın girer.//
Toplam Hit: 4457 Toplam Mesaj: 27