Laptop Görmemiş Tariqat Müridleri [2. İzmir Toplantısı Foto Ve Vidyoları]
-
arkadaslar ben kıbrıstayım bu tur etkınlıklere cok katılmak sızınle tanısmak ısterım agust turkıye gelecem ıstanbulda ınsallah agust sonlarına dogru boyle bır etkınlık duzenlenır bende katılırım sızlere ...
-
kim kimdirde athzai ne manyak cıkmısla.. bu arada ameleyi tanımasam delichobanla işvar dicem :P güzel güzel bu arada laptop muhabbetine yarıldım laaan..(isimsiz elemanlar kim??)
-
tamda yanağımı kemirirken çekmişler yamuk çıkmışım nikimide ondan yamuk yazmışlar heralde
-
bir önceki buluşmada yeni mürit olmuştum şimdi blade yim
-
en sağdaki nuke olması lazım
-
cok guzel di bea butun muridler kafa adamlardi kaynastık ulen dun aksam giremedim nete a.g Telekom f-cuk you telekom f-cuk you bu arada bu eylemde nicksiz delirdi a.g nukleer hayır filam sene ye bulusmak uzere bi daha gelecem a.g
-
Beyler koptum a.q keşke gelseydim la bende yeniyim ama olsun çalışıodum yoksa kesin gelicektim la... :D
-
beyler hepsi iyi hatta dünü en iyi bence boqee özetlemiş kardeşim bjkli işte bellide 2 şey var kafamda
1-harbiden iskelede cepleri kurcalayan herif volatilemiydi yada harbiden bizi izliomuydu???
2-herşeyi yazıonuz kızlara yaptıklarımı niye yazmadınız el feelan sallamalar hee bide fikir benden çıktı dedim niksiz tırssıo cinden felan kağıt çıkarttım hepimiz parmakları koyduk niksizin ruhunu çağırdık kskde o arada niksiz yoqtu yanımızda ama 13 kelle beqlemiodum zaten 13 hem satanist sayısı hemde31in tersi:D amelenin şansı artık:D:D:D:D -
he harbi bu arada bi eleman geldi a.g bi foto cektik beyler bakim dedi sonra gitti bokee de hemen uyandı olm cepleri filam kontrol edin tabi a.g kendisi profesyonel izmir cocugu olduguicin caktı kofteyi allahtan bişi olmadı __ ha bi de bizim bu Choban a.g cantasini vapur da unuttu a.g hemen cakmasa gidiyo canta :D
-
ewetya en uyanık boqe çıktı walla hasan kardeşime teşkür eer sölemese çanta giysiler paralar gitti eywkardeşim tekrardan nese ben cafedeyim bgn gene girebilrim nete olmadı akşam takip edecem cvpları:d
Toplam Hit: 9411 Toplam Mesaj: 85