Laptop Hakkındaki Goruslenz ...
-
Muridler önerileriniz nelerdr?
-
Güzel bir dizüstü bilgisayar ben simdi bi tane alıcam iş icabı bakıyorum fiyatlara'da pahalı ya duzgun bisey
-
valla 23 nisanda bimeksten aldığım makineyi yazıyorum
M51Sseries
ASUS M51 SN250DV, INTEL T9300 Core 2 Duo 2.5 Ghz, 2048 RAM 667, 250 HDD, DVD WR, 15.4' WXGA, NVidia 9500M GS 512MB, VistaİŞLEMCİ: Core 2 Duo T9300 2.5 Ghz 6 MB 800MHz Penry 45nm HDD: 250 GB SATA RAM: 2048 MB DDR-2 667 Mhz Max. 4 GB EKRAN: 15.4 WXGA, 1280 x 800, Glare Ekran EKRAN KARTI: NVIDIA GeForce 9500M GS, 512MB VRAM Paylaşımsız, TurboCache: 1280MB, Dx 10.1 CD-R / DVD / CD-RW: DVD Double Layer DVD+RW Modem : V92 Modem Ethernet: Gigabit Ethernet LAN + Intel Pro/wireless 4965ABGN (802.11a/b/g/N) Wireless Port çıkışları:4 x USB 2.0 ports, 1x IEEE 1394 port, 1 x TV Out (S-Video), ExpressCard™/54 slot İşletim sistemi: Windows Vista Home Premium TR Ağırlık: 2.95 kg Pil Ömrü: Li-Ion 6 cells: 4800mAh, 3S2P, 53.28WHrs Bluetooth: Var Kart Okuyucu: MMC/ SD/ Mini-SD/Memory Stick/ MS Pro/ MS-Duo/MS-Pro-Duo Web Cam: 1.3M pixel Swivel Camera with LED Lighting Tv Kartı: - Garanti: 2 Yıl Parmak İzi Okuyucusu: VAR Hediye: ASUS Taşıma Çantası, ASUS Optik Mouse fiyat= 1735 YTL ;)
başından kalkmıyorum, memnunum
-
oyun için alcam diyorsun..
Toshiba X Serisi yeni çıktı..
veya a 200 serisi..
ben kendim kullanıyorum a120 ve a100 pro çok memnunum..--> oyun için pek değil ama :D
ekran kartından dolayı :D
-
bence laptopda bakcan ilk özellik ağırlığı sonra özellikleri derim ben . Ben Macbook pro kullanıyorum gayet memnunum ama oyun pc si değil grafik pc si :) neyse toshiba laptopta her alanda kaliteli fakat hafif değil sony hem hafif hem kaliteli yapıyor ama aciipp pahalı sana gereken toshiba zannedersem ...
-
Dreamtn bunu yazdı:
-----------------------------
bence laptopda bakcan ilk özellik ağırlığı sonra özellikleri derim ben . Ben Macbook pro kullanıyorum gayet memnunum ama oyun pc si değil grafik pc si :) neyse toshiba laptopta her alanda kaliteli fakat hafif değil sony hem hafif hem kaliteli yapıyor ama aciipp pahalı sana gereken toshiba zannedersem ...
-----------------------------desktopun yoksa
ve laptopun olcaksa sadece
özellikler her zaman ön plandadır.
hem ben erkeklerin 3 4 kilo tasımaktan yorulcaklarını düşünmüyorum:)
hürmetlerrr...:)
-
Toshiba yada (paran varsa ki var gibi duruyo) sony :|
-
Suan 25 ytl param var :)) Gıtarı amfıyı felan satıcam ordan 750 100 bı yerden gelcek ^^ yazada ayda 600 e calıscam bı yerde ıns alıcaz !
-
Asus F8SN kampanya war diye duydum :/ bence asusta ideal karar senin tabiki ama gidipte MONSTER alma:D
-
ßisses bunu yazdı:
Asus F8SN kampanya war diye duydum :/ bence asusta ideal karar senin tabiki ama gidipte MONSTER alma:D
suan param yok elımde yaza dusunuorm sımdıden ön bilgi işte