Laptop Klavyelerinin Altındaki Beyaz Dalga
-
Arkadaşlar tuşun altındaki beyaz mekanizma kırıldı :) nedir bu meretin etimolojik adı bilen var mı? ve nereden temin edebilirim?
-
tuşun pini kırıldı,tuşun dişi kırıldı vs diyerek yedek parçacılarda yada tamircilerde bulabilirsin belki. Şu bitpazarında binaların altlarındaki işhanlarındaki tamircileri bi dolaş istersen çankayada hala izmirdeysen. Bulamazsanda klavyeyi söküp değiştirmen gerekir. Yada al 10 liraya bi klavye bağla kullan :D
-
Adı ne bilmiyorum ama öyle parça olarak satılmadığını biliyorum. (Yanlışta olabilir.)
Komple klavyenin değişmesi gerekir. -
her marka ve modelinki genelde değişiktir arama yaparken bunu baz alırsan daha sağlıklı şekilde sonuca gidebilirsin.
-
izmirdeysen pm at bana.
-
crimeangel bunu yazdı:
-----------------------------izmirdeysen pm at bana.
-----------------------------yawuz bornovadamı balçovadamı neydi hatırladığım kadarıyla.sen nerdensin?
-
yok hocalar İzmir de değilim :|
-
Bana da casperinkinden lazım ya, 2 tane satan var mıdır acaba? o değil tuşun teki de piyasada yok amk :D
-
o zaman önerim şu; sağdaki ctrl ve alt gr tuşlarının arasında sağ klik yapmaya yarayan tuşu söküp kullanın,nasılsa o tuş kullanılmıyor değilmi? :D
-
wasd bunu yazdı:
-----------------------------o zaman önerim şu; sağdaki ctrl ve alt gr tuşlarının arasında sağ klik yapmaya yarayan tuşu söküp kullanın,nasılsa o tuş kullanılmıyor değilmi? :D
-----------------------------o tuş daha büyük :|
-
SweetyVolty bunu yazdı:
-----------------------------Bana da casperinkinden lazım ya, 2 tane satan var mıdır acaba? o değil tuşun teki de piyasada yok amk :D
-----------------------------banada casper lâzım birde birbirine uymuyor bu meretler acerden sökeyim dedim yok dişleri farklı haha :D rezillik bildiğin :D