folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilgisayarla İlgili Diğer Konular
linefolder Laptop Kullananlar Bir Yardimci Olabilir Mi?

Laptop Kullananlar Bir Yardimci Olabilir Mi?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MADTAMER
    MADTAMER's avatar
    Erkek

Arkadaslar selam laptop bilgisayarimda internet ortaminda herhangi bir filmi acinca tam ekran yapmama ragmen sag ve sol kenarlarda siyahliklar cikmakta bunu duzeltmenin bir yolu varmidir ?

Ey TÜRK!Üstte mavi gök çökmedikçe,altta yağız yer yarılmadıkça,senin ilini ve töreni kim bozabilir.Titre ve özüne dön.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asiminnesli
    asiminnesli's avatar
    Erkek

tam deneme fırsatım olmadı ama ekranın 16:9 (geniş ekran ) fakat video 4:3 olursa sağ ve soldan boşluk yapar 

I am Jack's inflamed sense of rejection
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bektas
    x-files
    x-files's avatar
    Erkek

işletim sistemi nedir birde filmden kaynaklanır izlediğin medya oynatıcısından goom playeri dene onda ekrana komple yayabilirsin

//Hayat Bazen Tatlıdır//--//Aşıksan vur saza şoförsen bas gaza// https://zulfumehmet.com/ Kişisel bir olay
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baristbt
    baristbt's avatar
    Erkek

ekran oranı ve çözünürlüğünden kaynaklanan birşey o hocam..

16:9 4:3 formatı ile alakalı.

kullandığınız player üzerinde yapabilirsiniz.

Gom Player ise ALT  + ENTER ile tam ekran yapabilirsiniz.

ama bu seferde incecik bi hatun yanlardan çekiceği için balina yavrusu gibi gözükebilir..

edit : ilk defa bu kadar hızlı yanıtlanan bi konu gördüm. girerken yorum yoktu :D yazdım ve 4yorum benimkiydi :D 

http://www.leyladansonra.com/
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MADTAMER
    MADTAMER's avatar
    Erkek

verdiginiz her cevap icin tesekkur ederim.

isletim sistemi windows 7

bilgisayarda gom player yoktur internet uzerinden youtubede izliyorum. 

Ey TÜRK!Üstte mavi gök çökmedikçe,altta yağız yer yarılmadıkça,senin ilini ve töreni kim bozabilir.Titre ve özüne dön.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RotKerim
    RotKerim's avatar
    Erkek

flash player'ını güncelle bi

Fuck Mobb Deep Fuck Biggie Fuck Bad Boy as a staff record label and as a mother fuckin crew. En büyük hayalimi sordu geçenlerde birisi Midtown metrosundan inip Broadwayde bir kaç tur attıktan sonra Union Square Park karşındaki Starbucksda bir kahve içmek.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MADTAMER
    MADTAMER's avatar
    Erkek

güncel kardeş ekan kartindan tut flash playere kadar hepsi güncel genede düzelmiyor

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    narkozMRT
    narkozMRT's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

fotoğraf makine ile bi çekebilirmisin kardeşim yada kısa bi video hazırlayabilirmisin nasıl oluyor diye. çözeyim ben sana sorunu.

Ne Olursan Ol Beni Bul ; https://www.facebook.com/izmirliyimmm
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Egemen54
    Egemen54's avatar
    Erkek

MADTAMER bunu yazdı:
    -----------------------------

verdiginiz her cevap icin tesekkur ederim.

isletim sistemi windows 7

bilgisayarda gom player yoktur internet uzerinden youtubede izliyorum. 

-----------------------------

Bende de win7 var. VLC de ve benzeri programlarda video izlerken sağda ve solda siyahlık kalıyor doğrudur. Açıkcası ilgilenmedim ama ekranın çözünürlüğü 1336 x 768. Büyük ihtimalle bu sebeptendir ve barışın da dediği gibi alan genişlediği için hatunu balina gibi görürsün. Ancak youtube'dan video izlerken bende tam ekran sende neden sağda solda siyahlık var onu çözemedim. Bu bilgiyi vermek istedim en azından çözüm yolunda örnek teşkil eder.

@Edit : Şu anda baktım youtube'da bazı videolarda sağda ve solda siyahlık kalıyor ama bence o videonun çözünürlüğünden çok da büyük bir olay olmasa gerek. Ayrıca ekran çözünürlüğünü 1024 x 768 yapınca VLC'de videolar tam ekran oluyor. Kısacası herşey çözünürlük farkıyla alakalı. 

Bilginin efendisi olmak için, çalışmanın kölesi olmak gerekir.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MADTAMER
    MADTAMER's avatar
    Erkek

buda ekran goruntusu : http://b1112.hizliresim.com/s/f/12zwg.jpg

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mastika.
    Absolut
    Absolut's avatar
    Erkek

bu gordugum kadariyla video ile alakali senden kaynakli bisi deil die dusunuyorum her videoda bole yapmicaktir baska videio izleme sitelerine gir ve tam ekran yap ve ole dene bi kac degisik siteden laptopdan oldugunu dusunmuyorum

Nice babayigitler kirayi kim odeyecek, coluk cocuk ne yiyecek derdinden dolayi dunyayi degistiremiyor.
Toplam Hit: 4005 Toplam Mesaj: 12