Laptop Marka Tavsiyesi
-
seneye inş adam akıllı laptop alacağım ama markayı şeçemedim alacağım ürün perfermans delisi olsun istiyoprum soğutma flana sağlam olsun seneye zaten bi dünya ürün çıkar ama ben marka belirlemedim henüz
aradağım markada şu özellikler olsun istiyorum
- soğutması gerçekten iyi olsun
- lenovo gibi (gereksiz ayarları olmasın yani işte lenovo y570 de film akıllı flana filna diye ekran modları var sonra EE Boot Optimizer diye işe yaramaz ir programı daha var One Key Theater diye bir programı daha var bu tarz gereksiz şeyleri olmasın )
- Free-Dos olsun istiyorum
yani kısacası masaüstü pc gibi laptop üreten bir marka varmıdır
birde laptop un toplaması olur mu yani ben belirleyeyim 4 mu 5 mi 6 mı olsun rami işlemci i5 i7 ben şeçeyim (monster laptop dışında)
-
asus
samsung
acer
Mesaj 3 Agustos 2012 (Cuma) Saat: 00:40'da plastner tarafından düzenlendi. -
plastner bunu yazdı:
-----------------------------asus
samsung
-----------------------------samsung fazla bence asustan şaşma hocam :)
-
alienware bak hocam
-
dell
asus
-
sağlamlık ve performans deyince TOSHIBA MI hepsine tek geçerim hocam biraz tuzlu olur diğerlerine göre ama sorunsuz kullanırsın ısınma sorunu filanda olmaz ben hiç kalkmadan 6-7 saat crysis 2 oynadığımı bilirim benim laptopla işlemci sıcaklığı normal çok abartılı ısınmıyo bazi laptoplar var HP mesela çok ısındığında kapatıyo kendini filan bunlara hiç gerek kalmadan kullanırsın
-

Asus K53SD-SX138D Core i5-2450M 4GB 750GB G610M 2GB 15.6" FreeDos
Model K53SD-SX138D
İşlemci Intel Core i5-2450M 2.5 Ghz (Turbo ile 3.1 GHz) 3 MB Cache
Chipset Intel® HM65 Express Chipset
Ekran Boyutu 15.6" LED Ekran WXGA HD 1366 x 768 px
Ekran Kartı NVIDIA® GeForce® 610M 2GB DDR3 VRAM
Bellek 4GB DDR3 1333 MHz SDRAM
Maksimum Bellek 2 x SO-DIMM socket yuvası ile en fazla 8GB DDR3
Sabit Disk 750GB 5400rpm Sata
Optik 8x Super Multi Dual Yazıcı
Bluteooth Built-in Bluetooth™ V3.0+HS
Kart Okuyucu 4 -in-1 card reader ( SD/ MS/ MS Pro/ MMC)
Ses Built-in Speakers And Microphone SonicFocus Altec Lansing® Speakers
Kablolu Ağ 10/100/1000 Base T
Kablosuz Ağ Integrated 802.11 b/g/n
Portlar 1 x Microphone-in jack , 1 x Headphone-out jack, 1 x VGA port/Mini D-sub 15-pin for external monitor , 1 x USB 3.0 port(s) , 2 x USB 2.0 port(s) , 1 x RJ45 LAN Jack for LAN , 1 x HDMI
İşletim Sistemi FreeDos
Pil 6 Cells 5200 mAh
Kamera 0.3 Mega Pixel Fixed web camera
Numeric Keypad Var
Boyutlar 37.8 X 25.3 X 3.31 ~3.49 cm
Ağırlık 2.6 Kgilgileniyorsan pm at hocam
Sıfır 2 Yıl garantili
Fiyat konusunda yardımcı olabilirim.
Mesaj 3 Agustos 2012 (Cuma) Saat: 01:09'da plastner tarafından düzenlendi. -
asustan şaşma derim. zamanında yarı fiyatına sıfır casper bulduk aldık. yüksek özellikli ve ucuz. ama gel gör ki üstüne tava koyup yumurta pişirebilirsin o derece ısınıyor. performans sıkıntı çıkartıyor. bi asus al, ısınmaz etmez. performansı daha yüksek özelliktekiler kadar iyidir.
-
ben acer laptop önerebilirim 5 yıldır bir laptopta tek bir ufacık arıza da mı olmaz. yok moruk sıfır rahatsızlık. tabi pc'nin dilinden anlaması lazım kullanan kişinin de
ne bileyim ben tek parmakla ekranın en köşesinden tutup kaldırmadım bir sefer bile.
onun dışında 2 aydır kulllandığım dell markasından da memnunum. 2 yıl boyunca ücretsiz yerinde teknik servis imkanı çok çekici.çünkü adamlar çok güveniyorlar kendilerine 2 yıl boyunca edilen şikayetleri araştırsanız çoğu yarak kürek şeyler. yok pilim performansını kaybetti yok felan filan
gerçi öyle deyince bile şakk diye yeni pil getiriyorlarmış yanlarında.
-
valla amerikandan gelecek bir tanıdık bulsam ya msi gt 780 veya daha üstü, yada asus g 73 veya daha üstü laptop almayı planlamaktayım. ama oradan yakın zamanda gelecek adam bulamıyorum.
Mesaj 3 Agustos 2012 (Cuma) Saat: 03:11'da VisualBoy tarafından düzenlendi. -
eğer sağlam biey almak istiyosan toshiba ve sony al
diğerlerinin katologları bile inceleme.