Laptop Önerisi ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FeRoCi
    FeRoCi's avatar
    Erkek

Birde bunu buldum.. bu nasıldır diğerlerine göre   

http://www.istanbulbilisim.com.tr/pavilion-dv6-3114et-xe080ea-hp-dunyasi-fiyatlari-kampanyali-laptoplar-en-ucuz-dizustu-bilgisayar-modelleri-firsatlari-notebook-taksit-avantajlari,20951.html#urun_detay_div

düşünüyorum oysa aklım var; aklım var oysa düşünmem gerek; düşünmem gerekse düşünülmesi gereken şeyler var; bazı var olan şeyleri düşünürsem zamanımı düşnmeye harcarım;harcanılan bi zaman varsa kıymeti bilinmeli; kıymeti bilinmeyen zaman tek canı kalmış süpermario ya benzer; süper marionun mantarı şirinlerin evine benzer; şirinlerin evinde bi kaltak var şirine o şirineyi bütün şirinler s*kmek ister... şirinler çok şey isterde ben hala neyi düşünüyorum anlamadım !!!!!...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LizardKing
    LizardKing's avatar
    Erkek
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patron_38
    patron_38's avatar
    Erkek

hacim hp den uzak durunda ne alirsaniz alin benim 2 tane hp bok yoluna gitti cok isiniyor grafik kartini yakiyor suan asus kullaniyorum cok memmunum ve en cok hosuma giden ozelligi grafik kartini istedigin gibi cikartim yukselte bilmen isinma problemide yok .... 2 hafta oncede arkadasa asus bamboo aldik oda gayet memmun ...... ayrica grafik calisacaksan neden mac almiyosun?

yan cizdim
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Afyon
    Afyon's avatar
    Erkek

Sony Vaio VPCF12M1E aldım gayet de memnunum şiddeetle tafsiye edıyorum özellıkle... FuLL HD Erkan benı mest Edıyor ;))

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek

mustaa bunu yazdı:
    -----------------------------

http://www.istanbulbilisim.com.tr/probook-4520s-ws819ea-hp-dunyasi-fiyatlari-kampanyali-laptoplar-en-ucuz-dizustu-bilgisayar-modelleri-firsatlari-notebook-taksit-avantajlari,19673.html

bence bu laptop işini fazlasıyla görür ekranıda büyük hd ekran

-----------------------------

Bu makineyi bende tavsiye ediyorum.

i5- 3 mb cache bellek

7200 rp disk 1333 Mhz ramler ve Gbit lan ve blooutooth gayet iyi bi özellik olmuş

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YasamaK
    YasamaK's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

TOSHIBA SATALLİTE M645-S4050 ALDA GÖR PERFORMANSI HOCAM ALDIM MİSS GİBİ KULLANIYORUM HİÇ ÇEKİNMEDEN ÖNERİRİM...

SEVİŞİRKEN EN ZEVKLİ OLAN ŞEY.. tamam, dikkatinizi çektim. ne kadar meraklısınız böyle şeylere terbiyesizliğin lüzumu yok yani :D (, sessizce öldürüyor.)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Asker
    Asker's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

acer sakın alma hocam toshiba bide asus a bak bi istersen

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rocketadam
    rocketadam's avatar
    Erkek

Hacı asus derim başka bir şey demem:)

http://www.hepsiburada.com/Liste/asus-n53jq-sx087v-intel-core-i7-740qm-173ghz-4gb-640gb-156-tasinabilir-bilgisayar/ProductDetails.aspx?productId=bd760299&categoryId=98

asus forever...

Bir milletin zenginliği hisse senetleri değil, hissi senetleridir.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YasamaK
    YasamaK's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

casperi görmüyorum bile de HP markada oyunlarda filan çok ısınma yapıyor sen en iyisi toshıba al

SEVİŞİRKEN EN ZEVKLİ OLAN ŞEY.. tamam, dikkatinizi çektim. ne kadar meraklısınız böyle şeylere terbiyesizliğin lüzumu yok yani :D (, sessizce öldürüyor.)
Toplam Hit: 4624 Toplam Mesaj: 33