Laptop Önerisi İstek - 7 Bin Tl Bandında
-
Arkadaşlar şirket üzerinden laptop almayı düşünüyoruz. Efekt ve video montaj başta olmak üzere tasarım programları kulanmak için. Aynı zamanda son çıkan oyunları rhat oynayabilmem lazım. ve hemen eskimemesi lazım laptopun.
bütçe 7 bin tl biraz araştırdım msı ve asus un bazı modelleri var ama aradaki farklar neler hangi özllik ne işe yarar teknolojiden bbiraz uzak kalmışız son dönemde.
bilen bi arkadas marka ve model belirtirse daha kolay belirlerim diye düşündüm.
şimdiden teşekkürler
-
Abi uzun vadeli istiyorsun ve bütçe de güzel. Alienware bakmanı öneririm çünkü, graphic amplifier diye bir ürünü var alete takip normal masaüstü ekran kartı baglayabiliyorsun. Ve adamların bu iş için koyduğu port thunderbolt 3 ten kat kat hızlı (sanırım 4 kat).
-
Monster notebook almada ne alirsan al 1 senelik cihazimi adamlari biktirarak iade ettim 1 sene icinde 5 defa cihazi teknik servere gönderdim.
Asus veya lenova öneririm
-
matebook
-
arkadaşlar zaten dell-asus-msı gibi 3-4 firma var. ben model soruyorum. şu modelde şu var o yüzden alınır. ya da satan varsa felan. model önerisi yapabilir misiniz.
-
Senin isteğine istinaden bakılabilecek ana özellik ekran kartıdır. Güncel oyun açsın ama çabuk eskimesin falan diyorsan 1060TI ekran kartı ve yukarısından birini tercih etmelisin.
-
DELL G317 CORE İ7 8750H 2.2GHZ-16GB -2TB+256 SSD-GTX1060 6GB-17.3"W10
8.380,57 TL. -
zulu bunu yazdı
DELL G317 CORE İ7 8750H 2.2GHZ-16GB -2TB+256 SSD-GTX1060 6GB-17.3"W10
8.380,57 TL.Bütçe 7000 hocam
-
Hocam kullanma amacınız göz önüne alındığında bilgisayarın ömrünü belirleyecek en önemli komponent ekran kartı olacağı için 7000 liraya alabileceğiniz en iyi laptop gtx 1060 ekran kartlı olabilir. marka tavsiyesi olarak da monster'i önerebilirim.
bir göz atın isterseniz; https://www.monsternotebook.com.tr/tulpar/MONSTER-TULPAR-T5-V17-1-3.html
-
o parayla dev ekran tv çok iyi bi pc alır tv bağlar oyun oynardım
bence alma hocam bozuluyor servisde bakmaz para boşa gider
-
flybatwin bunu yazdı
o parayla dev ekran tv çok iyi bi pc alır tv bağlar oyun oynardım
bence alma hocam bozuluyor servisde bakmaz para boşa gider
:D