Laptop Pilinin Dayanma Süresini Arttırma
-
Sen en iyisi kıçı büyük bataryalardan al ;)
-
bak yolculuk yaparken aleti dediğim gibi alt tarafnı iyi hava alacak bi yere koy :)
dizinin üstüne falan koyma.
cdrom sürücüsüne falan cd takma
-aynı anda birden çok uygulama çalıştırma
-bilgisayarı kastırmamaya çalış fan çalışmasın ısınıpta.
-
nerdeyse herşeyi yapmışsın, artık bundan bi adım sonrası "bilgisayarı açma" olacak =)
müzik dinleme diyeyim ben de bari
-
Hoparlörü kapatıcam.Müziği felan telefonda dinlerim.Wireless'i kapatırım.Javayı felan devre dışı bırakırım..Yeter heralde...Şu anda arka planda msn açık müzik açık fan çalışıyor..elektriği çıkarttığımda 1 saatiniz kaldı diyor.Birde yolculuğa çıkmadan önce 12 saat kadar hiç açmasam bilgisayarı hep şarjda kalsa bir yararı olur mu?
-
Yolculuğa kendi aracınlamı çıkacaksın yada otobüslemi. otobüs ise hangi firma. Sormamın nedeni bazı firmalarda wireless var koltuğun aldında da 220 v tak kullan. hiç kasmana gerek olmaz.
-
sanane bunu yazdı:
-----------------------------
Yolculuğa kendi aracınlamı çıkacaksın yada otobüslemi. otobüs ise hangi firma. Sormamın nedeni bazı firmalarda wireless var koltuğun aldında da 220 v tak kullan. hiç kasmana gerek olmaz.
Trenle gideceğim..Trende priz olayı sadece istanbul trenlerinde var.Benim kullanacağım trende yok.Turkcell Connect ile bağlanacağım. -
35ygt45 bunu yazdı:
-----------------------------1)Arka planı siyah yaptım
2)Msconfigten başta açılan gereksiz programları kapattım.
3)Klasik windows teması seçtim
4)Özelden kendime uygun birşeyler ayarladım.
5)Ekranı kıstım.
6)Gereksiz bütün programları kaldırdım
yeterli mi ?? :D
bilgisayarııı hıc acma daha iyimuzık dınleyemıyecen.. v.b
-
Turkcell Connect ile internete bağlanmalıyım...
-
benim 3 saate yakın gidiyor film izlerken =)
eğer internete bağlanacaksan firefox gibi ram in anasını seven bir tarayıcı ile değil. opera gibi daha nazik bir tarayıcı kullanmanı öneririm.
-
Ohh ne güzel...Pavilion'um olsaydı o da gidiyor 3-4 saat ahh ahhh...Opera veya firefox yüklü değil sadece IE var..