Laptop Sorunum Var. (Bilgiliye)
-
İşlemci Cinsi
Intel Pentium Dual Core P6100 (2.00 GHz)
Ön Bellek
3MB
Bellek
2GB DDR3
Maksimum Bellek ( MB)
4096 MB DDR3
Bellek Slot Sayısı
2
Sabit Disk
250GB
Ekran Kartı
Intel GMA HD Paylaşımlı
Ekran Boyutu
15.6''
Ekran Tipi
LED HD
Ekran Çözünürlüğü
1366 X 768
Optik Sürücü
DVD Super Multi sürücü
İşletim sistemi
Windows 7 Starter
network Kartı
10/100 Ethernet
Kamera
Var
I/O Port
3 x USB 2.0; VGA; RJ-45 (LAN/Ethernet); DC-ln
Bluetooth
Opsiyonel
Wireless
Var
Ağırlık (kg)
2.52 kg
Garanti ( Yıl, Açıklama)
2 yıl garanti
pil Tipi - Ömrü
6 Hücrelibu bnm bilgisayar arkadaşlar laptop lg c500 ben bu bilgisayarda oyun olarak knight bile oynayamıyorum acayip kasıyor. çözümü olan var mıdır?
satsam kaça gider daha 5 ay oluyor alalı garantisi filan herşeyi var..
-
ekran kartın en aşağı 256 falandır herhalde. bu şartlar altında takır takır oynaman gerekir. yazılımsal bir sıkıntın olması daha makul
-
herseyi sölemişsinde markasını sölememişsin markasını söler misin.
-
iyi bir antivirüs sorununu çözer
olassa eğer işletim sistemi değiştir ultimateyi kullan anti virüs olarak Kaspersky kasabilir Eset Smart Security 4..... ideal -
neden paylaşımlı alırsınki ekran kartını.. muhtemelen ekran kartından kaynaklı.
-
zaten ultimate sistem ya antivirüs olarak da windows essential security var markasıda lg c500 arkadaşlar yardım :S ekran kartı yok paylaşımlı..
-
moruk normal kullanımda kasmıosa demekki ekran kartı yetmio zaten bütünleşik ekran kartı pek bişey beklememek lazım
-
arkadaşım bilgisayarına format at driver kur ve büyük bir dosyayı bir yerden biyere kopyalama çalış 5gb veya 10gb gibi kopyalarkende mouse 6-7 sn sonra sağ,sol,aşağı,yukarı haraket ettir klasor aç kapa bu esnada donma felan oluyor ise sorunun hdd veya ram dedir yada benchmark gibi programlar ile bilgisayarını teste tut sonuçlarına bak dediklerim zahmet li işler ama bilgisayarının sorununu bu sekilde çöze bilirsin ayda elinde ram hdd var ise tek tek değiştirerek deneme yanılma yönetmi ile arza tespiti yap
-
pentium dual core su ana kadar gördüğüm en dandik notebook işlemcilerinden o aleti almaktansa ikinci el core 2 duo lu temiz bi laptop alsan daha iyi ederdin hem cebinde paranda kalırdı yada biraz daha katıp i3 lü bi alet alabilirdin
-
en kesin çözüm format, hem uğraşmamış olursun.
Bahsettiğin oyunu p3 1 ghz, 384 sd133 mhz, tnt 32 mb ekran kartıyla rahat rahat oynamışlığım var :) Ekran kartı kaynaklı olduğunu sanmıyorum.
Isınma olabilir (toz kaynaklı), yazılımsal olabilir (driver vs), donanımsal olabilir (sanmıyorum makina daha yeni)
-
direct X versionundan tut driver versionuna kadar kasma yaşamana sebep olabilir. dene sırayla :)